gerencsér Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 hát igen. tényleg király vagy (bár a haja sírásod nem a legjobb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Ez a ki a jobb az nem iylen 1xü, pl sigeket Thomas és Gabi89 jpbbakat gyártanak! bár a haja sírásod nem a legjobb E mi, nem értem, hajas írás lenne, szt hol csináltam?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Hát ez nagyon ütős lett.Nem tudnám megmondani hol van vágva.grt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Teccik nekem is a mutáns! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Tényleg jó de azért lehet látni hol a vágás, emg kell nézni az árnyékot a testen és a feji részen nincs ha megnézed az eredeti medvét akkor látod hogy a nyaka alatt van árnyék ha kijavítod tökéletes lessz (szinégetö vagy új rétegen fekete és azt halvánítod amíg jó nem lessz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debug Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Flegeton, így már jó lesz? De így tényleg jobb szerintem, köszi az infót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debug Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Hát nézdd meg, én is sötétítettem csak nem annyit, szerintem az már túl sok, mert annyira nem megy fel az árnyék, mert sörény van az oroszlánon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Ez a ki a jobb az nem iylen 1xü, pl sigeket Thomas és Gabi89 jpbbakat gyártanak! E mi, nem értem, hajas írás lenne, szt hol csináltam?! helyesírásra céloztam. de csak baromkodok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Nem tom szerintem nem so az árnyék a sörényen nézd emg az eredeti képen a maci nyakát/fejét, de lehet igazad van, neked kell érezni te csináltad. Atigris macsakának meg a feje tul élénk itt emg a desktop amit kreáltam a griffböl meg pár efektböl(ezt használom.). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Flegeton k**** jó lett! Mondtam már de mindegy. Ja és megcsinálod a tutorialját? Meg szúrd be az induló sablont mert rajzolni meg nem tudok. De csak akkor csinálj tutot ha ráérsz. Inkább az oldallal foglalkozz . Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Nyomtam közben képeket hoy hogy készül de majdnem ugyanaz mont a farkas szal nem tudom kell e a tut. (amugy amiben a napár benne van azt fissza küldhetnéd nekem emrt ghostbol elbasztam ami a cn volt és nem volt elmentve ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 jah, igen, látpom. tényleg élénk. meg még élénkít rajta az is, hogy a szemét és az orrát meghagytam szinesen. először át akartam színezni a fejét, olyanra, mint az eredeti macska, de nem tudtam milyen tech nikát használjak :ermm: szted? jah, és a griffed alapból nagyon jó lett! bár engem egy kicsit zavar ez az élénk szín jah, és légyszi, add meg a betűtípus nevét, amiel mindig felírod, hogy Flegeton nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 CTRL+U val szinezd a fejet, más nem is kell. Nincs olyan font a libery hu font van és azt díszítettem ki hogy meglegyen az "aláírásom". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 Nemtom Flegeton ez most valahogy nem jön be.A színek nem tetszenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 (edited) igen. sztem sem jók a színek Módosította Május 27, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 11, 2006 Share Posted Május 11, 2006 E van, az asztalon untam már a fekete fehér griffet ezért szineztem, nekem bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 12, 2006 Share Posted Május 12, 2006 (edited) Az a lényeg Módosította Május 27, 2007 PxE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 ha érdekel titeket akkor nyugodtan lehet csinálni aláírás kupát, de legyen meg minimum 10-16 ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 4 már biztos van. Te gabi deathex és en.De szerintem flegeton is meg még pár ember is jönne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 És milyen aláírásokat lehetne készíteni? Szabad a pálya vagy egy kötöttebb témában? Mert érdekelne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 igen. engem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 És milyen aláírásokat lehetne készíteni? Szabad a pálya vagy egy kötöttebb témában? Mert érdekelne Szabad a pálya... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland77 Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Tehát akkor minden ami jó... De akkor lesz KUPA vagy nem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 (edited) Na már megint csináltam valamit! (Most nem rakom ki az eredetit, csak a kisseb változatokat.) http://silenciothegame.uw.hu/TUT/AngyalDS1.jpg http://silenciothegame.uw.hu/TUT/AngyalDS2.jpg Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 Mindkettő jólett, de a második a szárny miatt sokkal jobban teccik grat szép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 tetszik. az alap nőt te csináltad, vagy render? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 Ezeken mindent én csináltam!(sko réteg van, föleg a szárnynak) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 ebből a két műből csinálhatnál egy olyat, hogy az alap nő van rajta, és a szárnyak ilyen átlátszóak. mintha ember lenne, de "jólelkű" (nemtom másképp mondani:)) gondolj arra, hogy a Tru Calling c. film plakátját tervezed meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 A csaj szépen meg van csinalva angyon grt.De ne haragudj a háttér az szőrnyű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts