Clark Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Flegeton, és tudsz ajánlani hogy esetleg milyen progival kellene csinálni olyan képet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 .... Pl: studio max .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Már 1x láttam ezt a ppt-t de akkor még közöm nem volt semilyen grafikus progihoz. Van ameik nagyon ott van de a pingvines ez el lett rontva, és kér hogy nem rakték ki ez eredeti képeket amibölcsinálták! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Flegeton jók a képek tetszenek ! szerintem a 2 legobb: http://www.pirateclub.hu/index.php?sho...indpost&p=67210 http://www.pirateclub.hu/index.php?sho...indpost&p=67392 hát csak így tovább! a többi is jó, a mutánsok , (gondolom maszkolással csináltad) csak még a részleteken kellet volna egy kicsit dolgozni, de alapjában jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Március 20, 2006 Share Posted Március 20, 2006 Tom a mutansok elkészítéséhez sok idö kell (és nem is akartam sokat rááldozni), de nem maszkoltam vagy igen, az mi?!(még fejlödésben vagyok) És nem tudom meik a két legjobb a kép URL jét kellet volna! Gondolom a farkasra meg a sasra gondolsz azok a semiböl teremtödtek stílusú képek, ahogy haverom fogalmazna (eddig az a kettö a legjobb semiböl munkám, akarok egy szép nöi arcot vagy testet csinálni de ahoz kellene egy rakat szép arcu nöröl kép hogy tudjam tanulmányozni (nem perverziobol)). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Nézem jön leflele lassan (töltök) és látom ég fa, bazz ez kemény lessz utána megugrott és látom hogy egy screen , s csak a karaktereket raktad rá . Elmegy, de én arányosan méreteztem volna a karakterekre a nikeket pl ha az elsö legyen az alap akkor ahoz képet kicsinyítsd le a töbi karakterre is igy olyasmi hatása lessz mintha ténylegesen a játékba lene kiirva. Az URLt ki kellet volna szedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 oké, az url-t kiszedtem, meg megcsináltam még azt a dream izét rajta, de lusta vok mégegyszer megkeresni a képet és megint megcsinálni:P majd talán egyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 Nincs meg a PSD álományod!? (istenkáromlás) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 (edited) http://img261.imageshack.us/img261/3513/lvasstickyhtteres8xk.jpg Nos? Ennyi a photoshop tudásom Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 Flegeton nincs meg, mert még csak most jöttem rá h jól teszem ha elmentem:P Szal nincs meg, de nekem így is jó, nem olyan fontos:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Na kijavítottam a hibákat REmélem most már jobb Javított Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 Ja igy gondoltam, igy szerintem jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 $ticky, tetszik a tied, sztem nagyon jó lett. anagyamber, a képed, ami javítva lett, még így is tartalmaz hibákat. a MKL feliratból néhol hiányzik az L betű, néhol meg rosszul szineztél de nem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 5, 2006 Share Posted Május 5, 2006 Hupsz, tényleg kimaradt pár betű nemgond, elmegy:D a szinezés meg nem végleges Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 $ticKy, a képeden a Sticky felirat font, vagy saját? mer ha font, feltehetnéd netre, vagy adhatnál egy URL-t, vagy legalább a font neévt. köcce Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 (edited) http://www.dafont.com/el-font-gohtic.font Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debug Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 b3nC3 nekem így sikerült a képeddel: [attachmentid=924] [attachmentid=925] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 Jó lett.Enyém nem volt túl pontos de a tied az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 köszi $ticKy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
debug Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 Na én ilyen mutánst csináltam: forrás1: forrás2: eredmény: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 Kutymacs vagy macskuty, jó lett. (a bajusz nem kellet volna és a maszatolás se a feje körül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 debug, egy kicsit merész, de nekem is tetszik. a fején a szőr színe sztem egy kicsit sötétebb, de rémisztően jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 8, 2006 Share Posted Május 8, 2006 (edited) http://silenciothegame.uw.hu/TUT/Griff.jpg Ez a legújab alkotásom egy Griff, van benne hiba de megint nincs kedvem folytatni egy darabig! Módosította Október 16, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 8, 2006 Share Posted Május 8, 2006 Hát flegeton..Nem kezdelek el szidni,de szerintem ha nem fejezed be akkor egy... vagy De ezt értsd jó képpen én csak bíztatni akarlak és nem megsérteni met nagyon kár lenne érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 8, 2006 Share Posted Május 8, 2006 flegeton, nagyon jó lett! én még nem kezdtem el még egy ilyen "állatot a semmiből"-t sem, de egyszer majd valamikor nekiállok. egy kicsit megrémíszt a munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 8, 2006 Share Posted Május 8, 2006 És ugye ez is egy kezdő munkája:P De tényleg nagyon jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Flegeton! Sztem kéne nyitnod egy új topicot "egy profi munkái" névvel és oda pakold a képedet. Ezt a topicot már "kinőtted". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Azér ahoz már acnak kell lenni, és még én uis kezdö vagyok mert ha megnézzük mikor kezdtem az adobet(~ amikor regeltem a gigára) és hogy vannak dolgok amit nem tudok megcsinálni vagy nem fordítok rá elég idöt + nem érzem emgam profinak (még ez a teknikám se tökéletes). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 De ezen a fórumon sztem te vagy a legkiemelkedőbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 9, 2006 Share Posted Május 9, 2006 Szerintem Flegeton, Thomas és Gabi89 a ps pro-k a gigán Télleg lehetne rendezni egy gigacenter ps versenyt Szer.: Ja és tima31-et ki ne hagyjam már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts