noname1 Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 Lehet hogy egy oltári nagy h.lyének fogtok emiatt nézni de minap eszembe jutott...(kezdek félni magamtól) Van benne vmi abban hogy a férfiak nem tudnak egyszerre több dolgot csinálni. Nos nézzünk meg vmit: Előszőr is, mindannyian kakáltunk már. Egyszer ha egy ilyen alkalmat megfogtok akkor srácok hozzatok össze egy erekciót magatoknak és miközben rakjátok le a kábelt egy kicsit csipkedd az egyszeműt. Vagy ha vki igy nem értené kezdje el tutujgatni a jancsit, esetleg rántson rá a dologra...Kinek hogy sikerül a dolog??? Szal ez lenne az én kis ötletem..aztán csak finoman a próbálkozásokkal nem túlzásba vinni:D Végül akár eredményesen jártatok el akár nem írjátok meg mi lett a vége:D elvégre egy dolog kifog jönni igyis ugyis:D További szép napot! Köszönöm hogy benéztél hozzám;) (Gumiszoba fan) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokerarc Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 tesevagy norma XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 sazeg én átadom a lehetőség a vállalkozó szellemü ifjaknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR@KI Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 MAJD 1szer kipróbálom ha eleget ittam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Inkább kihagyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cottenjoe Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 te "nagggyyyon hülye"!! :Dhihih én is inkább megvárom a válalkozó szeleműeket!! :Dhihi :W Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 noname1 te nemvagy normális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 ez beteg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 nemlenne jobb ha pl egyszerre megpróbálnánk egyszerre rágózni és gondolkodni? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paluroni Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Csak egy szó: menjorvoshoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 MAJD 1szer kipróbálom ha eleget ittam TR@KI te nem is iszol XD Osztálytársam vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TextElek Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 orvoshoz nemenj mert ott fognak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 én tudok a pókerezés közben vitázni apámmal, úgy, hogy mindkettőre figyelek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname1 Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 bevallom beoltam tépve én is...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 értelmi szintemet meghaladó feladat O_o lenne kérdésem: az oke, hogy festek, de közben mivan? tótágast értem, de de hogyan tovább? XD (remélem nem 40 éves p****rz állat vagy XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 pfuh na ez durva de majd ha sok pia lesz a közelemben megpróbálom esetleg ha valaki fizet mittomén egy 30ast Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Szerintem van valami gond ott nyakon fölül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 komolyra a szót.: Elnem távolodva a mellékhelyíségtől. 1.Ülsz 2.Nagy dolgodat végzed 3.Kis dolgodat végzed 4.olvasol 5.elképzelhető,hogy közben értelmezed az olvasottakat 6.dohányzol 7.Érősen figyelsz,hogy le nebukj 8.Erősen hallgatodzol az elöző okbol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 már az ülsz és big dolgot végzel az már 2 együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 pfuh na ez durva de majd ha sok pia lesz a közelemben megpróbálom esetleg ha valaki fizet mittomén egy 30ast Ha mutatsz nekem egy 30ast kapsz egy 20-ast Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VkiCicuskája Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 asszem vki naon betéppet amikor ezt kitalálta aki + leírta virágnyelven az se volt józan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts