hajnika9 Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 na helló mindneki!!! gondoltam rég osztottam meg veletek valamit, amiről a azt állítják a kosztomból evők, hogy finom. a következő recept úgy született, hogy a párom valami gyümölcsös, könnyű husos eleséget szeretett volna. körbenéztem otthon, találtam karajt a fagyóban, tejfölt, barackkonzervet, sajtot... na és ez lett belőle: barackos sajtos tejfölös sülthusi felszeleteltem a karajt, szépen begyömöszöltem 1 tepsibe, majd 1 kicsit megpároltam.2 nagy tejfölbe mindenféle otthon található fűszert kevertem, ízlés szerint, de az alap, az a fokhagyma! 3 szép nagy gerezdet tettem bele, kakukkfű, borsikafű, grill fűszersó (asszem csak ennyit tettem bele) ízlés szerint. félkész állapotban a husiról leöntöttem a levet, amit engedett.felszeleteltem a barackot, majd a husikra fektettem, és ezt az egészet szépen meglocsoltam a tejfölös kekenyóval. a tetejére reszelt sajtot szórtam. majd aranybarnára sütöttem. én rizzsel tálalnám, de süthettek hozzá krumplit, vagy krumplipürét is csinálhattok. ennyi az egész, jó étvágyat hozzá, ha meg meritek csinálni bármilyen sovány husiból fini, pl csirkemell... kísérletezzetek!!! saját ízlésetek szerint bárhogy fűszerezhetitek a tejfölt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortissimo91 Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 ez érdekesnek tűnik 1x majd kipróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 én megcisnáltam..de nemtudom Annyira nem volt rossz, csak elfelejtettem leönteni azt a levet, azt nagyon hig lett a telfölös izé :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Kapsz 1 kis mislencsillagot tőlem.... a barátod mit szólt??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 28, 2007 Author Share Posted Október 28, 2007 én megcisnáltam..de nemtudom Annyira nem volt rossz, csak elfelejtettem leönteni azt a levet, azt nagyon hig lett a telfölös izé :S biztos az lehetett a baj... nagyon sok lét enged a husi, ezt jól el kell távolítani... xyzzs! hogy mit szólt??? csak ennyit: "kérek még" ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts