Gazi Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Mit Vin Diesel-eztek itt még mindig? Kb. egy éve volt róla szó, hogy lesz benne, hát nem lesz benne. Mellékesen, a jővőben játszódó verzióból is trilógiát terveznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 hát akkor ki lesz benne? szerK: am meg én erre voksolnék ha lehetne: Ne már! Miért ő? Szerintem jobb lett volna a The Rock. Mintha arról lett volna szó régebben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 PhÜ...Vin Diesel? Egy filmje tetszett talán, amikor gyerekekre vigyázott, de amúgy nem nagy színész, izmos, meg szép szeme van, de a színészi tehetsége 0, remélem nem sokat fog beszélni és inkább harcol...ahhoz ért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardito Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Josh Brolin lesz az új Terminátor!! John Connor szerepét Christian Bale alakítja! De hallottam olyanról is hogy Swarci lesz ismét a Terminátor, de ez nem biztos! Mert mondjuk Josh Brolin szerepe se biztos még, csak állítólag ő lesz az IMDB szerint!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Hát ha a sorozat színvonalát eléri majd az új film akkor megleszek vele elégedve Bár cseppet érdekes lesz hogy ahány film annyi szereplő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Ya yól hangzik meg ugye ott van Vin Diesel az egyik kedvenc színészem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hát nem tom lesz - e olyan mint az előző részek sztem kicsit gyúrni fog majd a Vin Diesel hogy hasonlítson elődjére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Nem tudom... lehet elrontják vele... de remélem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardito Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 De nem lesz benne Vin Diesel!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxl Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Harditónak igaza van, előszőr is, nem Vin Diesel játsza a főszerepet a Terminator 4 filmben hanem Roland Kickinger ( T-800 ) Én még nem ládtam a filmet, de mostanában ezt írták, amikor nemrég kijött a film. Egy kérdésem lenne csupán, hogy ez mikori hír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverp Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 hét ez fail. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 hát ez nagyon régi hír, sztem törölni kéne a topikot, mivel Diesel még egy másodpercre sem tűnik fel a filmben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Harditónak igaza van, előszőr is, nem Vin Diesel játsza a főszerepet a Terminator 4 filmben hanem Roland Kickinger ( T-800 ) Én még nem ládtam a filmet, de mostanában ezt írták, amikor nemrég kijött a film. Egy kérdésem lenne csupán, hogy ez mikori hír <_< <_< <_< <_< <_< <_< haamrabb votl eza hír mint hogy egyáltalán forgatni kezdték a filmet. nagyon régen olvastam ezt és furcsálom hogy még írtok ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts