Kera Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Terminátor 4 - Vin Diesel lesz a pusztító! Most érkezett a hír, hogy McG (Charlie Angyalai, Supernatural ? Odaát) rendező elárulta, hogy a következő, azaz a Terminátor 4 filmben Vin Diesel (Halálos iramban, xXx, Keménykötésűek, Védd magad!) lesz a főszereplő! A hír szerint Diesel már tárgyal a részletekről a Terminator készítőivel. Először azonban a Fast and the Furious film negyedik részének forgatásával van elfoglalva, majd jöhet Terminátor. Egyre több információ szivárog ki a készülő Terminátor 4 filmről. Az egyik tv-showban elhangzott, hogy a népszerű férfimodell, Marcus Schenkenberg is szerepel benne, aki egy interjúban elárulta, Schwarzenegger 30 másodpercig lesz látható a thrillerben. Azt beszélik, hogy Edward Furlong játsza John Connort. A negyedik filmet is Jonathan Mostow rendezi. A film nem az előzőek folytatása, hanem egy újabb trilógia első része lenne. ?Sok mindent megtudunk majd a Skynet-ről, és arról, milyen lesz a poszt apokaliptikus jövő.? ? nyilatkozta Michael Ferris, a forgatókönyv egyik társszerzője. A történet a harmincéves John Connor szereplőre fókuszál. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a filmet a magyarországi Etyeken forgatják. A T4-et 2009 nyarán mutatják be Amerikában. Forrás: sorozatok-foruma.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Ez jól hangzik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Már látom is a screenplay első oldalát: Terminátor 4 - Vin Diesel az Etyeki Halálosztó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 most nem azért de akkor mért Terminátor néven fojtatják? semmi köze nem lesz az original napszemcsis robothoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Muszály frissíteni a robotot! Arnold már berozsdásodott!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ki Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 DE igenis van köze hozzá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendeer Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Remélem Schwarzenegger nélkül is izgalmas lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 hát vin diesel ér nemvagyok oda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 hm... kár hogy svájci nem lesz benne, legalábbis nem elég ideig, de remélem élvezhető lesz a film ,habár a 2. rész színvonalát nem hiszem, hogy eléri majd... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Vin Diesel??? Óó ez jó film lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Vin Dieselnek tök menő feje van a filmekhez Csak az a baj hogy ami filmekben eddig szerepelt az mind szar volt, kivétel a Ryan közlegény, de ebbe nem is volt nagy szerepe, másik meg a Halálos iramban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Vin Diesel majd jól besötétít mindenkinek 20 évre Össze kéne hozni Kiszel Tündével az lenne ám a sci-fi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1971 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Ne már! Miért ő? Szerintem jobb lett volna a The Rock. Mintha arról lett volna szó régebben. Szerény véleményem szerint nem kellene megcsinálni ezt a 4. rész! Lásd Alien 4. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 Csak az a baj hogy ami filmekben eddig szerepelt az mind szar volt, kivétel a Ryan közlegény, de ebbe nem is volt nagy szerepe, másik meg a Halálos iramban. Igen a Sötétég krónikája sem egy legendás film ÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEM!!!!! DEHOGY! Egyáltalán sőt egyenesen xar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 most nem azért de akkor mért Terminátor néven fojtatják? semmi köze nem lesz az original napszemcsis robothoz ... ezt nem értem... maga a terminátor története hamarabb megvolt írva minthogy leforgassák az 1. részt. Most akkor mondhatnánk hogy mert a 2. részben más a gonosz már xart se ér az egész. Kicsit olyan lesz ez mint amikor az első James Bondot lecserélték. Kicsit furcsa volt kicsit más. De attól még élveztük söt annyira megszoktuk hogy az új srác alig bírta magát megkedveltetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Azé jólessz mert majd lessz egy új terminátor és egy újabb halálos iramban rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Igen a Sötétég krónikája sem egy legendás film ÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEM!!!!! DEHOGY! Egyáltalán sőt egyenesen xar Jó az nem szar, csak unalmas. 3 van nekem kiirva összesen. Egyik a pitch black, másik ridick. Mert a világ jó, történet se rosz, viszont végül a filmek tök unalmasak lettek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 unalmasak? hát ahogy emléxem sztem nagyon jól alakította abban a filmben a szerepét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Vin Diesel-es terminátorra asszem nem igazán vagyok kíváncsi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 unalmasak? hát ahogy emléxem sztem nagyon jól alakította abban a filmben a szerepét... Mondtam én hogy rosszul játszott ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 Szerintem Diesel hatalmas karakter. Riddick-nek is kegyetlen jó volt. Legalábbis szerintem. Én bízom a filmben. A harmadik egy trágya lett (az első két részhez viszonyítva). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Biohazard én erre a mondatra céloztam elsősorban "A történet a harmincéves John Connor szereplőre fókuszál." nos ez alapján mért az a film címe hogy Terminátor??? legyen Gépek Háborúja vagy mittomén... egyébként sztem ezzel is az lesz mint a Star Wars-szal...persze fejlődött a technika 30év alatt, de attól még az eredeti 3rész az überelhetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kera Posted Október 10, 2007 Author Share Posted Október 10, 2007 Kiderült a negyedik Halálosztó film végleges címe. A Terminator Salvation: The Future Begins a Skynet és az emberek harcát mutatja be. A forgalmazás jogait a Warner Bros. szerezte meg. Nemrég számoltunk be arról a pletykáról, miszerint az Andy Vajna - Mario Kassar vezette The Halcyon Company berkeiben készülgető negyedik Terminator film címszerepére Vin Dieselt szeretnék megnyerni a készítők. Ez az infó azóta sem nyert megerősítést, ám végre kiderült a végleges cím. Azt már régóta tudni, hogy a harmadik rész után nem lesz több számozás a szériában és ezt alátámasztandó hírdette ki ma a forgalmazási jogokat megszerző Warner Bros. a véglegessé vált hivatalos elnevezést. Eszerint 2009-ben Terminator Salvation: The Future Begins címmel érkezik a mozikba az új széria nyitó része. A rendező pozíciójára eddig McG volt az esélyes, ám ma az is kiderült, hogy még nem kötöttek senkivel szerződést. A főszerepben viszont visszatér Claire Danes és Nick Stahl, a forgatókönyvet pedig a harmadik részt is jegyző John Brancato - Michael Ferris duó jegyzi. A sztori a Skynet és az emberek összecsapását állítja a középpontba. A producerek nem áltatnak senkit egy kerek történettel, hiszen ez a rész bevallottan egy új trilógia első epizódja lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Jó film lesz ez Vinnie-vel is, higyjétek el nekem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Kár hozzányúlni a meglévő részekhez. Szerintem a T1-2-3 nagyon jól el van találva, a befejezés is rendben volt. Ez már csak egy újabb bőr amit le lehet húzni... sajnálom. A következő mi lesz? Mondjuk csinálnak még 3 részt a Keresztapához v.valami hasonló klasszikushoz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Most mi lesz? Végre megcsinálják azt amit a legfanatikusabb rajongók vártak a 3-tól. A harcot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paerts Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 ezzzel csak az első három részzínvonalát is lehúzzák, oylan lesz mint a robocop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Még ki se jött a film , nem kell már egyszerre leírni .... Vin Diesel meg jó választás mert hatalmas színész Majd ha kijött ráértek leírni hogy ilyen meg olyan sz@r lesz , addig felesleges és értelmetlen .... lehet meglepődtök milyen jó lesz .... kitudja .... Én kíváncsian várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 kíváncsi leszek erre a filmre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Hát nem tom ez a nagy arcváltás 3 rész után fura lesz de has okosok az elejébe arnit még belevonják aztán meg jöhet vin...... Mondjuk úgy h a jövőbe megsemmisítik az összes arny robot tipust és ez lesz az új.....v nem tom. nagoyn lerágott csont már ez a Terminátor de illene pontot tenni a sztorira. Már csak azért megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts