D.k Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 hali! nem tudjátok hogy hogyan kell beálitani az n73 másodlagos kameráját? mert ien képet csinál http://kepfeltoltes.hu/view/071001/20071001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 elvileg csak rossz fényviszonyok mellett csinál szemcsés képeket (mondjuk ez a kép amit linkeltél elég durva, ennyire nem kéne gáznak lennie), de állítani rajta nem lehet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Október 3, 2007 Author Share Posted Október 3, 2007 ezt fényes napal csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 akkor garival vidd vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Elég ratyi képeket csinál az önkamera nekem is (legtöbbször hót szemcse) a hátlapihoz képest...na de ennyire azért nem... Szerintem is vidd vissza, én se találtam beállítási lehetőséget rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Október 5, 2007 Author Share Posted Október 5, 2007 oké viszaviszem.Mikor elöször bekapcsoltam már akor ilyen volt.Ahoz képest hogy zsir új telefon köszi a segitségeteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts