master.89 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Sztem véletlen indulna el de más lehet h jobban tudja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Ez még a gumiszopbába is gyenge Attol hogy az egyenlítőn vagy attol még ott is van gravitáció és ugyan az van mint ha magyarországról elgednéd le a vizet. Am nem tom mire gondoltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 hát torok222 pont nem az északi féltekén mindig az óramutató járásával megeggyező irányban kezd le örvényleni a víz mikor pl kihúzod a dugót a kádból,de a déli féltekén az óramutató járásával ellentétes irányba de hogy az egyenlítőnél merre kezd el örvényleni...arra énis kiváncsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 középen folyik le vagy egszer az egyik, egyszer meg a másik irányba..mikor hogy van kedve asszem a simpson családban is volt hasonló rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Szeptember 29, 2007 Author Share Posted Szeptember 29, 2007 Kösz matala a felvilágosítást! Sztem néha egyesek nem eléggé tudakoltak! De azért marad rejtély! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 JAh erre nem is gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 Jajj gyerekek... nem örvénylik ott a víz. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Atóól függ! Tél van vagy nyár? Mert ha tél van akkor óramutatóval megegyezik ha nyár akkor nem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geucsa Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ez hülyeség: az északi féltekén mindig az óramutató járásával megeggyező irányban kezd le örvényleni a víz mikor pl kihúzod a dugót a kádból,de a déli féltekén az óramutató járásával ellentétes irányba. Szóval nem igaz. Az örvébnylés iránya az adott fizikai feltételektől függ, nem pedig attól, hogy az északi féltekén, vagy a délin vagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 nem folyik le mivel nem tud forogni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ááá, hülyeség, máskó vót Tv-be h kipróbálták Ausztráliába és vhol asszem Angliába és nem úgy vót, ahogy a okosak mongyák 1ébként sztem semmi köze hozzá a helynek, bár még nem próbáltam... De ha van, sorry ui: Én is direkt írtam tájasan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csadi001 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 én egyik héten azon agyaltam hogy ha egy repülőgép elindul mondjuk osloból sidbey-be. és folyamatosan engedik a vizet , amikor áthaladnak az egyenlítőnél, mi történik? megáll a viz és ellentétes irányba kezd forgni vagy mi? nagyon kiprobálhatnák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts