sky93 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Igazából ez a videó nem spamelo,vicces,poénos(akkor mért ide tettem be?a választ nem tudom) De nagyon elgondolkoztató Megéri végig nézni Tessék: http://www.indavideo.hu/video/Nezd_meg_Az_elet_dilemmaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Ez......wááááh.Nagyon elgondolkodtató....Szeretem az ien filozófikus videókat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 ebből nekem semmi nem eseett le talán egy kicsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 A vége az nagyon ütős! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Télleg elgondolkodtató, de sztem itt nem volt helyes megoldás. Mondjuk meg ha a hapsi reflexbol elkapná a srácot a bicajról mielött kimenne az útra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 szerintem itt az a lényeg hogy így feláldozta magát, csak ő nem tudott róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopika Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Ez valoban erdekes volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Nekem elég érdekesen jött le ez az egész! A csávó a sofőrt akarta feláldozni(ami ezek szerint meg is történt), de ő is meghalt(szerintem erre nem is gondolt)! Elég érdekes bár elég fura vége lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 nagyon jó videó... én azért a helyében még megnéztem volna a fékpedált meg a kéziféket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Hát az élet dilemmája picit fura nekem mert, ha őt ütütte el akkor az oszlopokat kikerülte. Vagy ha az öreget ütötte volna el akkor a másik kisgyek is meghalt volna. Szóval elég fura ez a dilemma. Halál hegyén hátán. Ez igaz, de nem ilyen szintben dönt az ember egy halál esetben szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Október 3, 2007 Author Share Posted Október 3, 2007 ahogy elnézem ha balra elrántja a kormányt akkor mindenkit megbírt volna ölni vagy nem azon gondolkodott? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 ha jól rántja el a kormányt, befordítja a kamiont, és oldalazva csúszva lekaszálhat mindenkit... én a helyében kipróbáltam volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 ahogy elnézem ha balra elrántja a kormányt akkor mindenkit megbírt volna ölni vagy nem azon gondolkodott? :D vagy nem azon gondolkodott? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Engem nagyon megfogott és nagyon tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 ÉN azt a h*lye gyereket áldoztam volna fel. Nézzen szét mielőtt kimegy az úttestre! Különben is a sofőrnek családj volt, az öregember mellett meg ott volt eg yaranyos kisgyermek, az a másik pulya meg tiszta idegesítő fejű volt úgyhogy őrá kellett volna irányítani9 a kormányt. Kövezzetek meg de szerintem az egész annak a gyereknek a hibája... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keca13 Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 sztem ennek az a lényege h az emberek tudatlanul (saját tudtukon kívül) feláldozzák magukat feleslegesen. Ha a csávó nem csinált volna semmit a gyerek átér a sofőr előtt és talán senki nem hal meg... egyébként nemvolt rossz köszii Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 kecával kell egyet értenem... átért volna a srác, de ezt nem tudhatta előre a faszi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 talán hogyha ugyiranyitotta volna hogy egy picit magafelé de még nemkapta volna el őt.. a kisgyerek igy jatszva átért volna amugy a legerdekesebb hogy megneztem es a csattanónál rá kb 5 mpre áramszünet..XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Húú ez jó volt...elgondolkodtató...Nagyon köszi Amúgy télleg nem a humor témakörbe való Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts