Casher Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Ezek a csajozási, meg pasizási tanácsok a leghülyeségebbek...a lényeg, h magadat ad, mert ha hosszabb távra tervezel úgyis kiderül ki is vagy valójábban és ott már túl sok jó nem lehet...ja, és használj code tagot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Pedig én már olvastam pár trükköt ami bejött.De szerintem is fele marhaság.Arra meg hogy jó hogy nem minden nő egyforma mert mi lenne ha pont az a fajta nem lenne az esetem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 tod az a baj ho nincs más választásom olyan suliba járok ahol a hatszáz gyerekbő 3 lány és az sem az esetem az évfojamomban nincs lány Miert ne lenne mas valasztasod? Attol meg, hogy a sulidban nincsenek csajok, ismerkedhetsz eloben, csak az iskola van ilyen teren kizarva. De ha elmesz mondjuk szorakozni valamerre (nem feltetlen diszkora gondolok, lehet akar egy pentek esti kocsmazas a haverokkal, vagy ami eppen jon), akkor siman osszeismerkedhetsz egy csomo lannyal. Ezzel nem azt mondom, hogy neten nem lehet ismerkedni (bar szerintem az elo megoldas megis jobb), hanem azt, hogy ne hidd remenytelennek a szemelyes ismerkedest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 azért vannak jó dolgok a könyvekben, csak tudni kell hogy kell használni , fontos az elmélet , de gyakorlat még fontosabb és mint HiPPoNaX kihangsúlyozta, nem szabad leirni teljesen a személyes ismerkedést, mivel neten lehet hónapokig elszerencsétlenkedni... de élőbe meg adott pillanatban le lehet szűrni a dolgokat , hogy van remény vagy nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 nem tudnank talalkozni surun. a két varos között 20 km van. -.- ez van Na ez a lol! Aki nekem tetszik kérlekszépen kolis és 350 km-re lakik. Most erre mit mondasZ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 a két varos között 20 km van. -.- ez van. már várom a következő bulit. Én barátnőm meg 50 km-re lakik csak a pályaudvartól, onnan még fél óra buszozás, mégse probléma a távolság..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 20km? Mit vagy úgy oda? Az ló*** én a barátnőmtől 15-re lakom és majdnem minden nap találkozunk! Busszal 20-25 perc Kocsival meg 5- 10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 kezemet lábamat összetenném,ha 20km-re lenne 1 csaj tölem, ilyenen nem szabad gondolkodni bele kell vágni;) hát Vampa nem tudom 15km általában 100km/h sebességgel 10perc mennyivel mész ha 5perc alatt megcsinálod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Január 31, 2008 Author Share Posted Január 31, 2008 Én ilyen messzire járok suliba és ott van egy lány aki nagyon tetszik.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 kezemet lábamat összetenném,ha 20km-re lenne 1 csaj tölem, ilyenen nem szabad gondolkodni bele kell vágni;) hát Vampa nem tudom 15km általában 100km/h sebességgel 10perc mennyivel mész ha 5perc alatt megcsinálod? nah igen, de mivan ha 140-el megyünk? én pedig annyival szoktam menni az astrával, és nem egy nagy sebbesség, még anyám is 130-as átlagtempoba megy..és 20km valóban nem egy nagy távolság.. azokon tudok csodálkozni amikor 100-150km-re laknak egymástól és "járnak" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Az én b.nőm 110 km - re lakik tőlem, minden hétvégén találkozunk szerencsére. Haverom b.nője Pécsen tanul haverom meg Szombathelyhez közeli településen melózik na akkor ő mit szóljon? Néha meg Budapesten van haver, na onnan nem épp 20km a táv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 3 km.Városon bellül.Se helyi járat se semmi.Nem kellemes állandóan végig gyalogolni.De az hogy külföldi(nem ide valósi) legyen.Azt nem bíróm.Csodálom a kitartásotokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Baratnom kb 50 meterre lakik tolem, de mostanaban mar inkabb nalam, "haza" is csak azert jar mert egy nagyon jo baratjaval lakik es ne sokalljunk be egymasbol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hargi Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 5-6 utcával arrébb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelemele Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 segítséget szeretnék kérni mert az arcom tele van pattanásokkal és nem tudok semmit csinálni velük és már nem egyszer kaptam ezek miatt kosarat légyszí! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 Kozmetikust próbáltad már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_attila Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 segítséget szeretnék kérni mert az arcom tele van pattanásokkal és nem tudok semmit csinálni velük és már nem egyszer kaptam ezek miatt kosarat légyszí! kozmetikus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 nekem is vannak mitesszereim én anyám bőrradírját használom.picit kiszáritja de jobb lett tőle, nem csattogok ki annyira ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 örülök neki, ha vannak nem szép fiúk, akik lehet, hogy esetlenek, tétovák, bizonytalanok, de annál vonzóbbak, és szexisebbek! Bárcsak minden csaj így gondolkodna. Dehát ez lehetetlen akkor hol maradna a poén? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts