polip10 Posted Szeptember 23, 2007 Share Posted Szeptember 23, 2007 Csáó!Szal az önindítómal valami gond van,ahogy áramot kap az első fogaskereket kitolja de nem forog!Ha valaki tudja mi lehet a hiba akkor írjon!a SEGÍTSÉGEKET KÖSZÖNÖM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 Hali ! Nem vagyok autószerelő, de fiatalabb koromban foglalkoztam bütyköléssel. Emlékeimet összeszedve, szerintem a következő problémák lehetnek: 1, nem húz be teljesen a Bendix /elektromágneses behúzó szerkezet/ 2, összeégtek az áramátadó pogácsák 3, elkopott vagy fennakadtt a villanymotor bronzkeféje 4, elkoszolódtak a villanymotor kollektorai 5, a villanymotor egy vagy több vezetékének sajtolása a kollektorhoz elengedett 6, leégett vagy zárlatos lett a villanymotor 7, esetleg az önindító testelése laza 8, vagy más, amit nem soroltam fel A 7-es pontot kivéve, a javításhoz szét kell szedni az önindítót. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagitta Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 milyen indítóról van szó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightlife Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Kb. másfél év eltelt azóta mikor a hozzászólást írta. Szerintem már jó az önindítója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Ha nem akkor nevetek rajta egy szép nagyot! Ennyi idő után csak csinált valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts