marsal2000 Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 hiába szívod a vérem avval hogy amatőr vok ha nem találom:D csak 1 egyszerü kérdést tettem fel mert nemtalálom sehol valahol elkell kezdeni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 de nem rögtön minisiget kéne előállítani, hanem először fogni egy ps könyvet, vagy a helpet, és megnézni, hogy mégis mi az a photoshop (szal nem célzottan neked volt oltás) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsal2000 Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 csak azt mond meg hol a pencil az effekteket meg ieneket már nagyrészt tudom rájöttem csak a cs3-as-t nemnaon ismerem még eddig ennyit tudtam összehozni vele bár sokat nemnaon foglalkoztam még vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 az ecseten jobb klikk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsal2000 Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsal2000 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Visitor -st keresitek és itt letölthető (google a barátod): Fórum üzenet. Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban. A hiba a következő: Bizonyos állományok hiányoznak. Ha egy fórumot szerettél volna megnézni, akkor lehetséges, hogy törölve lett vagy át lett mozgatva egy másik fórumba. nekem ezt adja ki amikor letölteném edit: google nem a barátom yahoo annál inkább innen letölthető sok más fontal együtt http://www.fontfreak.com/charactermaps/v/Visitor.htm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deddy91 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Nehéz szülés volt....de sikerült. Köszönöm a leírást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argoo Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Üdv. Valaki feltenné magyarba megint az egészet mert valóban nem látom azt a képet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts