bosziszabina Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Elromlott a movie makerem.... az összes gondom akkor kezdődött, mikor a youtube downloaderrel letöltöttem mpegbe klippeket a vidószerkesztéshez. azért mpegbe mert mikor aviba mentettem őket a windows movie maker nem tudta importálni. aztán mpeg fájlként megtörtént az importálás, megvágtam a klippet, de már közben is folyamatosan kiírta hogy a lapozófájl túl kicsi... a gépem teljesítménye: - 4,47 gb szabad hely - 0 vírus - 256 mb ram - Pentium III - a virtuális memóriát felnyomtam 1500 mb-ra és akkor is folyamatosan kiírta, hogy kicsi a lapozófájl, műveletet nem tud végrehajtani... Mi lehet a baj? Lehet hogy tönkre ment a movie maker? Lehet azt frissíteni? Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 a windows sp2 asszem tartalmaz egy új verziós muvi mékert, de másnem, a windows update webhelyen fent van guglizz a windows movie maker 2re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpeat Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 sziasztok picard linketistudnal melékelni hogy holvan a movie maker 2? mert nemtalálom az nagyon jolenne köszi előreis! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Windows Movie Maker 2.1 Download http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx Windows Movie Maker 2.6 http://download.chip.eu/hu/Windows-Movie-Maker-2.6_92496.html igaz ennél regisztálni kell hogy le tudd tölteni. Üdv.:BoRo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
los atosz Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 És azt hogy lehet megoldani hogy átkonvertájam a video formátumát Windows movie makerben mert csak a saját formátumába engedi menteni és azt nem engedi lejátszani media playerel meg hasonlok ezért kérlek segitsetek!:$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts