Spy803 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Elmentem a törökbálinti corába és nem volt ilyen, több embert is kérdeztem, de nem hallottak róla, nem is tudják melyik osztályon lehet. A corában lévő boltokban sem árulták. :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy803 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Utána néztem a dolgoknak és állítólag http://dynamit.hu/?p=hol_kaphato ezeken a helyeken lehet kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Köszi a linket Spy, úgy néz ki itt nállunk is lehet kapni az Auchanba Esetleg ha van rá igény akkor veszek egy párat aztán postai úton el tudom juttatni azoknak akik szeretnének ilyet... Mindent a szerelemért jeligével Közben már ekkora a kis növény: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 főzzél neki! a nők megvesznek attól, ha egy férfi valami extrát főz neki. persze ha úgy ismerkedtetek meg, hogy kijelentetted, hogy te igenis tudsz főzni, akkor meg ajánlom. Személyes tapasztalat: egyéves évfordulóra azt kérte tőlem, hogy főzzek neki. Előre elkészítettem, aztán aznap beraktam a sütőbe, hogy mire megjön, addigra már finom illat legyen az egész házban. Meggyújtottam pár gyertyát (szintén jó tipp), és a gyér lámpa világítás mellett csak a gyertyák égtek. Nagyon sikerült meglepni és örömet szerezni neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 És a Corában nemtod véletlenül melyik részlegnél keressem ezt a virágot? Vagy milyen néven? Hogy kérdezzem meg az egyik dolgozót? Nincsen ilyen virágos csodaszívetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Nekem kellene valami ötlet, mit tudnék a barátnőmnek adni, mert kicsit megbántottam Pénz lehetőleg ne kelljen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Pénz lehetőleg ne kelljen! ennyire spúr nem lehetsz bázz, ha jelent neked egyáltalán valamit, akkor ne a pénzzel spórolj szerintem... de ha már annyit nem ér neked, hogy rászánj egy kis lóvét, akkor meg mit akarsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Tudod mostanába nem sok pénzem van, ami van azt pedig arra gyűjtöm, hogy tudjak venni neki valamit karácsonyra. Viszont már szerencsére nem aktuális a gondom Megoldottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 A legkedvesebb, és leghumorosabb, ha te készítesz neki valamit. Pl: zsírkrétával rajzolsz két kézenfogva álló pálcikaemberkét(te és ő), mosolygós napocskát, néhány virágot, egy kék vonalat a lap felső szélére(ég), és egy zöldet, az alsó részére(fű). Hidd el, egy jól kivitelezett ovis rajztól el lesz ragadtatva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 És a Corában nemtod véletlenül melyik részlegnél keressem ezt a virágot? Vagy milyen néven? Hogy kérdezzem meg az egyik dolgozót? Nincsen ilyen virágos csodaszívetek? Szerintem ha a virágosztályon megkérdezel valakit akkor tudnak segíteni De az a biztos ha felteszel egy képet a telefonodra, vagy kinyomtatod és megmutatod valakinek, mert így név alapján nem hiszem hogy sokaknak be fog ugrani miről is van szó... De itt a lista hol lehet kapni: http://dynamit.hu/?p=hol_kaphato Ellenőrizd hogy a hozzád közeli Corában kapható-e mielőtt elmész. Ha igen akkor biztos fogsz találni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Köszönjük az önzetlen segítséget Truemaster ! Ez az "I love you" bab emlékeztett azokra az időkre, amikor gombamód kezdtek szaporodni azok a fák, melyek kérgébe mindig valami ilyesmi szerelmes üzeneteket véstek, mint Szeretlek Erzsi: Béla meg ehhez hasonlók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Pl: zsírkrétával rajzolsz két kézenfogva álló pálcikaemberkét(te és ő), mosolygós napocskát, néhány virágot, egy kék vonalat a lap felső szélére(ég), és egy zöldet, az alsó részére(fű). Hidd el, egy jól kivitelezett ovis rajztól el lesz ragadtatva Ezt te most tökkomolyan gondoltad, esetleg meg is tetted már??? Az oké, hogy saját készítésű ajándék, na de ez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Hát nem akarok hülyét csinálni magamból. Inkább akkor veszek valamilyen virágot, egy kis papírra nyomtatok verset, ami innen van a PirateClubról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ezt te most tökkomolyan gondoltad, esetleg meg is tetted már??? Az oké, hogy saját készítésű ajándék, na de ez... miért ne? egyrészt ajándék, másrészt a humor mindig jó legalább megnevetteted (feltéve, ha nem fog sírni a röhögéstől ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Inkább akkor veszek valamilyen virágot, egy kis papírra nyomtatok verset, ami innen van a PirateClubról Vagy inkább erőltesd meg a fantáziád s írj magad egyet! Tudod, a saját készítésű dolgoknak... Na de viszont ha valaki nekem rajzolna olyat, amit itt olvastam hát nem tudom sírnék-e vagy nevetnék hirtelenjében! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyisti Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Hali! Ez egy kicsit összetettebb lesz amit írok. Egy évesek voltunk barátnőmmel így el akartam vinni kajálni (persze nem a Mekibe hanem normálisan étterembe, nem először) és vettem neki egy félbetört szíves dolgot. Meg persze egy szép csokor virág. Ez így túl megszokott lett volna így kitaláltam hogy szerzek egy zsúrtortát egy egyes számmal a tetején. Aztán a kiszolgálókkal előre lezsíroztam a torta bevitelét és után adtak még egy apró de elég hatásos ötletet (ami csak akkor kivitelezhető ha "boxokra" szétválasztott helyre mentek): mielőtt kaja után behozzák a tortát, lenyomják a villanyt a boxunkban (ment nekik pult mögül) és így ugye a meggyújtott gyertya sokkal nagyobbat üt. Totál szét volt csúszva az én kicsi Szívem... Köszi az ovisrajzos ötletet! Nagyon király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 mikulás ajándék :? de mit ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Egy évesek voltunk barátnőmmel így el akartam vinni kajálni (persze nem a Mekibe hanem normálisan étterembe, nem először) és vettem neki egy félbetört szíves dolgot. Meg persze egy szép csokor virág. Ez így túl megszokott lett volna így kitaláltam hogy szerzek egy zsúrtortát egy egyes számmal a tetején. Aztán a kiszolgálókkal előre lezsíroztam a torta bevitelét és után adtak még egy apró de elég hatásos ötletet (ami csak akkor kivitelezhető ha "boxokra" szétválasztott helyre mentek): mielőtt kaja után behozzák a tortát, lenyomják a villanyt a boxunkban (ment nekik pult mögül) és így ugye a meggyújtott gyertya sokkal nagyobbat üt. Totál szét volt csúszva az én kicsi Szívem... Ez nagyon ott van! Ha meg már Mikulás, akkor ha nem jut jobb ötlet eszedbe, öltözz be Mikulásnak, s lepd meg vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Az a gond,hogy nem vagyunk együtt..Még ilyen ismerkedés stádiumba vagyunk..De szeretnék neki vmit ajándékozni, ne legyen túl tolakodó, de túl szolid sem...Ötletem sincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Csak tudod, mit szeret. Mire vágyik. Ha más nem, vegyél neki csokit...de ez már tényleg végső esetben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 hát .. 17 éves , nem kislány már:S vmit kikéne találnom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgtdavid Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 csináld magad.. ennyit fűznék a témához:D szerintem maradandóbb neked is meg a párodnak is ha kézzel készített dolgot adsz neki:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Hát srácok ez a "csodavirág" naon jó ötlet, bízom benne h a miskolci Corába is lehet ilyet kapni mert ki kellene engesztelni egy kicsit a csajost Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Valentin nap előtt szerintem feltankolok pár ilyen virággal, szóval ha valaki nem tudna ilyet szerezni sehonnan, akkor majd nálam jelentkezzen a "szerelem napja" előtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 nem anyagiaskodásból kérdezem, de mennyibe kerül egy ilyen "csodavirág"??? Úgy kb.? Mert szerintem legkésőbb valentin napon én is megpróbálkozom egy ilyen ötlettel, nagyon jónak találom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 karácsonyi ajándék: plüss macko v vmi plüss v virág csoki vagy milegyen sztetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 nem anyagiaskodásból kérdezem, de mennyibe kerül egy ilyen "csodavirág"??? Úgy kb.? MA vettem 1690Ft-ért Kajak az uccsó volt a boltba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Igen olyan 1500 - 2000 Ft körül mozog. Ha valakinek kell és nem tudja beszerezni sehol szóljon nekem! Nem messze tőlünk van egy ajándékbolt és ott van egy csomó ilyen virág. Esetleg valamilyen úton / módon el tudom juttatni bárhova Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 MA vettem 1690Ft-ért Kajak az uccsó volt a boltba Köszi szépen iceman a választ! Ez szerintem nem is annyira sok, abszolult kibírható, főleg hogy tök jó ötletnek tartom. Na majd én is körbenézek akkor, Pesten hol lehet ilyet találni?? Azért kérdezem mert hogy sokat tartózkodom Pesten, bár nem pesti vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ezt te most tökkomolyan gondoltad, esetleg meg is tetted már??? Az oké, hogy saját készítésű ajándék, na de ez... Igen csináltam már hasonlót, a hatás: kb egy órán keresztül csorgott a könnye a nevetéstől, szerintem ennyi pont elég, hogy jó napja legyen valakinek persze szituációtól függ a dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts