Vampa01 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Még annyit hozzáfűznék hogy nem az ajándék értéke számít és igazából nem is az ajándékon van a hangsúly hanem hogy hogy adod oda Neki! Szerintem elég egy szál rózsa is ha olyan hangulatot varázsolsz és akkor adod neki oda amikor "szikrázik a levegő" körülöttetek.... Itt az érzéseken van a hangsúly! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 nekünk bnőmel lassan itt a félévfordulónk és lehet veszek neki egy kommersz üres pólót, és vmi dekor boltban rányomatom 1-2 ilyen kedvenc közös szövegünket amitől mindig jókedve lesz meg hát vmi csokit amit szeret pl karamellás milka... szerk.: hopp francba most nézem ezt már írta Biohazard... sry, egyébként a saját fejemből pattant ki, utólag olvastam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Hát ez lol szerintem mindegyik jó ötlet,amit eddig olvastam,és azért a lányok értékelik a humort,bár szerintem a piaczárás után a kukából guberálás azért már nem annyira tutifrankó,de van akinek ez is bejön én lehet kipróbálom,bár mivel most lesz a 3.évfordulóm a bnőmmel,valami szépet akarnék venni v csinálni neki. Ja és valaki az elején mondta a durex vibrációs gyűrűt az szerintem jó ötlet...jó lenne ha mondjuk fele anniyba kerülne és akkor gyakrabban telne rá,dehát ez van .Kell venni olyan cserélhető elemeset.Nézzetek utána(akit érdekel a hát most nem reklámozom mien ***shop oldalon,van rengeteg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Ha ilyen közös pólós jópofaságot akarsz neki adni akkor ajánlok egy oldalt /nem reklám/ www.polomania.hu Én már csináltattam itt egy pár pólót, jópofa dolgokat lehet képet, szöveget, mintát lehet rátölteni és Te szerkeszted meg olyanra amilyenre akarod! Szerintem jópofa ajándék egy ilyen megszerkesztett személyreszabott póló is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 közben gondolkodtam, és szerintem marad az hogy ráírom én filccel...habár barátom apjának ilyen dekor-boltja van és megcsinálná szivességként, de így azért pöppet személyesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 sok sok sok virág a legjobb a vörös rózsa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 közben gondolkodtam, és szerintem marad az hogy ráírom én filccel...habár barátom apjának ilyen dekor-boltja van és megcsinálná szivességként, de így azért pöppet személyesebb Na hát igen, akkor mégiscsak a saját kezed munkája! Na majd írd meg hogy értékelte a barátnőd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaBa Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Judy: Hívd meg egy barátnődet, aki jól néz ki, és adj leszbi show-t a palidnak. Nem érhet hozzá, csak nézheti... Tutti jobban be fog jönni neki, mint a vacsi vagy egy üveg whisky, és utána még neked is esik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsirke Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Szevasztok! Adok én nektek egy zsíír tippet Nekem bevállt, barátnőm nagyon örült neki 1. Na szóval letöltetek egy képszerkezstő progit, pl photoshop Ha már van az nem hátrány 2. Kiválasztatok egy király háttért, és bevágtok közös képeket izlésesen. 3. Az egyik sarokba kerestek egy frankó idézetet. 4. Kiírjátok cd-re vagy usb mind1 és elviszitek valamelyik fotóshoz. 5. A fotós meg nem túl drágán előhívja akkora méretbe amekkorába csak szeretnéd. 6. Veszel hozzá egy jó kis keretet, ami szintén nem túl nagy összeg A barátnőd el lesz olvadva!!! Tapasztalatból mondom Kirakhatja a falra vagy szekrényre ahova csak szeretnéd, szerintem tuti ötlet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Szerintem jópofa ajándék egy ilyen megszerkesztett személyreszabott póló is! mint az amit vmi rajzfilmben láttam. állnak egymás mellett, pólójukon nyíl mutat a másikra, és ráírva hogy "ő az én barátom/barátnőm" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Na az már túlzás Most gondolj bele véletlen helyet cserélnek és másra mutat a nyíl.... Okozhat pár kellemetlenséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 A képszerkesztéses dolog valóban jó ötlet, de a csajok imádják még nagyon az édességet.. Én egy doboz raffaellot vettem a Kicsimnek és nagyon örült neki anno. És tényleg azon is múlik, hogy adod oda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uwyne Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 én jobban szeretek inkább olyankor ajándékozni, amikor nincs semmiylen alkalom, akkor sokkal nagyobb a meglepetés és jobban tud örülni még annak is aminek egyébként nem örülne annyira, ha tudja h kapni fog vmit és esetleg vmi jobbra számít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaBa Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Ha ilyen szép képeket szeretnétek csinálni egymásról, innen letölthettek egy csomó hátteret meg keretet hozzá: http://www.gfxworld.org Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Sziasztok! Hamarosan 3 hónaposak leszünk, és valami különlegességgel szeretném meglepni a barátnőm. Mit tudnék venni neki, aminek örül is? (Semmi durva.. pl vibr. gyűrű vagy ilyesmi ) Segítségeteket előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrumG Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Hello fiúk lányok. Egész jó 5letek gyűltek itt össze, nekem is van egy pár, gondoltam megosztom. -Itt van például a masszázs, nem is értem ezt hogy nem írta eddig senki szóval nem kell profi masszőrnek lenned, elég, ha veszel valami otthonra való masszázs kézikönyvet, (rengeteget félét lehet már kapni), dvd-t, és/vagy szétnézel a neten. Szóval könnyen be lehet tanulni egy ilyen kis masszázst. Olaj kell még hozzá, lehet kapni jó kis olajkeverékeket, csak vigyázz nehogy allergiás reakciót váltson ki, először teszteld le magadon. Aztán ha eljön az alkalom sötétíts be, készíts be 1-2 törölközőt, hogy a végén be tudd takarni, meg tudd törölni az olajtól. Hangulatfokozás: gyújts gyertyákat, tegyél be hangulatos zenét, párologtass illóolajat stb... Szerintem egy ilyen meglepinek mindenki nagyon örülne, nem beszélve a rengeteg pozitív hatásairól. -Szerenád: ez már talán több szervezést igényel de kivitelezhető. először is meg kell tudni mi a kedvenc romantikus zenéje. Ezt jól be kell gyakorolni. Nem árt ha tudsz játszani vmi hangszeren. Ebben az esetben biztos van pár haverod (zenesuliból, zenekarból...) akik szintén tudnak muzsikálni. összeszedsz 3-4 tagot, aztán este már amikor sötét van, és a szomszédok aludni szeretnének elmentek a leányzó háza elé és had szóljon. Útközben beszélhetsz barátnőddel telefonon, hogy már az ágyban fekszel épp aludni készülsz stb... és akkor még nagyobb lesz a meglepetés. Ha esetleg nem tudsz játszani, az se baj, szedj össze pár havert aki tud, te pedig énekelj Barátnőd pedig sírni fog az örömtől, és mindenkinek el fogja mesélni, milyen frankó romantikus lovagja van. A szomszéd öregasszonyoknak köszönhetően pedig az egész faluban híred megy hogy te szerenádot adtál Pénzbeli ráfordítás nem szükséges, esetleg majd a sör a haveroknak Inkább a gyakorlásra szánt idő az, ami ennél befektetésnek számit de tuti megéri -Szerelmes levél: Rendkívül költséghatékony módszer Szerintem ezt nem kell kommentálni: fogsz egy papirt, egy tollat, meg egy ihletet , és írj...( fontos hogy lehetőleg kézzel írd, ne számítógépen, az nem túl romantikus ) rakhatsz bele közös fényképet, megégetheteda levél szélét, stb.. de ezt még írás előtt csináld nehogy véletlenül elégjen az egész amit írtál mert akkor kezdheted előröl. Ha van a csajban egy kis romantika akkor tuti nagyon örülni fog neki. Javaslom, hogy ne kösd ezeket feltétlenül különleges alkalmakhozz, lepd meg kedvesedet "csak úgy", ezzel is tovább fokozva a meglepetés erejét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 fiuk,sztm szinte bármit,kivéve ezeket a sablonokat,pl plüssmaci parfüm (1év után a polc teli lessz mackókkal? ) ékszer..egy medál... ketté törhető szivet vettem 2000-2500 ft ért sztm elég romantikus... vagy csak egy szép este amit vele tölthetsz csak vele... vagy mit tom én.. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Igazabol "ultimate" ajandek ugy sincs, ami minden csajnak bejonne. Ha egy kicsit mar ismered, ugyis rajossz, milyen az izlese, erdeklodesi kore. Bonbont peldaul felesleges olyan lanynak venni, aki nem szereti az edesseget Figyelmesseg lehet peldaul, ha sikerul beszerezned azt a filmet/zenet/akarmit, amit regota keres. De akar el is viheted valami koncertre, ahova tudod, hogy szivesen elmenne. Szinten jo otlet lehet valami sajat kezu munka is. Persze nem kell kezmuvesgurunak lenni, a szamitogep csodakra kepes, barmilyen teruleten kielheted vele a kreativitasodat De a lenyeg az, hogy ismerd azt, akinek oromet akarsz szerezni. Innentol nagyon melleloni ugy sem tudsz, csak probald meg a nagyon sablonos dolgokat elkerulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 én jobban szeretek inkább olyankor ajándékozni, amikor nincs semmiylen alkalom, akkor sokkal nagyobb a meglepetés és jobban tud örülni még annak is aminek egyébként nem örülne annyira... így van én néha, csak úgy spontán veszek Neki 1 szál virágot, vagy valami csokit, és Ő annyira örül neki, hogy csak na ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 nah fiuk ( és lányok természetesen) nagyon jó kis ötletbörzét hoztatok össze lassan kiadhatnátok egy könyvet Hát ami én adtam a bnőmnek 1 hónapos fodulónkra az egy egész nap volt csak vele! végig kényeztettem^^. Ha tesztek a Margit szigeten egy esti romantikus sétát utána meg felmentek hozzátok közös dvdzés vagy egy vacsi amit te dobtál össze neki az megríkatja az asszonyt és utána meg jöhet az ajándék: pl egy lánc ami itt már felvetődött!uána egy kis hancúr és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos maru Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hali! Én az évfordulón virággal (vörös rózsa tutti tipp) és némi csokival kezdtem. Nem nagy dologgal ne sejtsen semmit aztán jöhet a móka! A szoba patyolatra vágása mert az már jópont ha rend és tisztaság van. Aztán berendezni a szobát asztal virágok gyertyák mindenféle romantikus dologgal. A neheze jött ezután: fözni (nekem nehéz mert kezdő vagyok benne). Én rizses sajtos golyót csináltam husival és gombával a közepén azután torta fehércsokis volt nálunk. Ezután gyertya begyújt, ja bórt behozni a hűtőből mert az nagyon fontos édeset vettem én. Üdítő sem árt colát és rostos cuccost vettem. Ezután a nő jöhet a szobába persze miután elmentünk érte! Aztán meglepi az arcán na ez megfizethetettlen!!!!!! Nekem NAGYON JÓL sikerűlt az évfordulós vacsi! Persze az étterem könnyebb de ez tényleg személyes! Ez az Én tanácsom neked/nektek! Remélem ha használjátok bejön!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Én azt mondom nektek hogy a rózsa meg a sok virág lejárt lemez és aki nem tud ezen kívül mást kitalálni az már csak ilyen maradi lesz és sose fogja partnerét igazán meglepni valami jópofa kis dologgal. Legyetek kreatívok és keresgessetek valami jópofa, egyedi dolgot! Én pl egy olyan kis ajándékkal leptem meg barátnőmet névnapján, hogy vettem egy szivet ami első ránézésre valami marcipán féleségre hasonlít, ami egy üvegbe van bezárva. Először néztem is hogy milyen érdekes csoki aztán megkérdeztem az eladót hogy miért kerül ennyibe egy marcipán szív, mire kiderült hogy igazából ez közel sem csoki, hanem ez egy virág! Az az egésznek a lényege hogy egy légmentes átlátszó dobozba van bezárva, amit ki kell nyitni (vagyis ez a feladat a barátnődre vár) aztán meg kell öntözni hogy ellepje a víz. Elvileg fél óra múlva felreped a szív akkor le kell önteni róla a vizet és hagyni egy két napig. Aztán 2-3 naponta meg kell egy kicsit locsolni (mert egy mag van a szívbe amiből egy kis növény, virág fog kinőni) és várni a csodára hogy kikeljen a növény! Miközben nő a nővényre az van ráírva hogy "I Love You" hogy hogy írták rá azt ne kérdezzétek ez egy jó kérdés de nagyon komolyan néz ki! A felirat mellett még egy kis virág is díszeleg a növényen. Nagyon mutatós és kreatív, szerintem nagyon jó meglepetés Bővebb infót itt találtok erről a kis varázs szívről http://www.magicheart.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady19 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 TrueMaster! Ez az ötleted nagyon ott van szerintem, állati jónak találom, még sohasem hallottam ilyenről de a képeid meg is győztek! Lehet hogy én is utánanézek ennek, állatira tetszik ahogy ezt megcsinálták! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 És nem tudjátok, Debrecenben lehet ilyen virágot kapni, vagy rendelni lehet, mivel csak egy címet láttam a honlapon...? Az ügy sürgős lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Van ott egy e-mail cim is, ott nem tudod megerdeklodni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Ugye mekkora ötlet? Nagyon egyedi és kreatív is! Azóta mióta fényképeztem már kb 6szorosára nőtt a kis növény szóval csak ócatosan öntözni mert a végén kitúr a szobából Megkérdeztem tőllük mailben, azt írták hogy a Cora-ban lehet kapni, meg nálluk valahol a Moszkva téren (Bp.).. lehet hogy postázni is tudják, mert amíg nincs kibontva addíg légmentesen le van zárva a szív benne meg a mag szinte sérthetetlen szóval szerintem még azt is meg tudják oldani, meg kell kérdezni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy803 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Hol vetted e csodát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Egyik ismerősömtől kaptam aki eskűvőszervező és egyik esküvőre rendeltek ilyet ajándéknak, vagy 300db-ot aztán kérdezte hogy érdekel-e. Akkor még nem tudtam mi ez a kis "csodavirág" de nagyon jópofa, barátnőmnek nagyon tetszett! De mondom utánajártam és a Corában lehet kapni kb. 1000Ft-os áron +/- 100-200 Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Na köcce, csak nem voltam a 7végén gépközelben és ezért nem írtam Na akkor majd meglessük h van-e a Coránkban ilyen kis csodavirág Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy803 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Az gáz, a környékünkön nem nagyon van kora. Pedig a jövő héten leszünk másfél évesek, jó kis meglepi lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts