CIVIC Dom Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Meséljetek ki szereti a 200sx-et!? Az én szememben egy isten!!!!! Olcsó,erős és kiválo a drift versenyzéshez!!!! Bármit írhatok ami a 200sx-ről szól. Várok szakértők,rajongók és kíváncsiskodók hozzászólásait! Kérdésekben ha tudok nagyon szivesen válaszolok a társammal akivel 200sx bolondok vagyunk!!! Írjatok bátran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 imádoooom! (az s13-mas nál csak az s15 jön be jobban, de ez elérhetőbb) hihetetlen yoo gép (pár tulajdonos elmondása alapján), és olcsó (hasznaltauto.hu alapján ) úgyhogy örülök ennek a topicnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Szeptember 22, 2007 Author Share Posted Szeptember 22, 2007 Akkór jóóó:Örülök neki h ezt gondolod remélem rajtad kívü másnak is tetszeni fog látogas többször ide és du,álhatunk sőt bármi más érdekel keres meg és segítek vagy fordítva!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 sajna nekem még jogsim sincs, nemhogy autóm, de ez az álmom remélem megvalósul. Addig is igyexem minél többet megtudni róla. Gondoltam, belinkelek egy videót, hátha ez segít vkinek eligazodni a Silvia-k között: http://www.drifter.hu/video/videoPlayer.wm.php?video_id=115 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Szeptember 23, 2007 Author Share Posted Szeptember 23, 2007 Kössz xépen!!Nekem is egy kicsit távol van még de hawerom most fog majd jövöre veni.Hová valósi vagy? Nem mondtam de nálunk is nagy kedven az összes silvia sorozat!!!!Ha valmit nem tudsz még tőle kérdezz! Mi már egy cégnél utána néztünk h mi kell a motorba h 320ló legyen a kis 1.8-as 200sx Nagyából még az árfolyamokat is vágjuk:Egybk látom h nem vagy egy kamu drifter a drifter.hu hu nem rossz oldal.Örülök h összefutottam egy hasonló személyiségel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 23, 2007 Share Posted Szeptember 23, 2007 Budapest mellett lakok. itt egy ksi leírás a használt 200sx-ekről http://totalcar.hu/tesztek/nissan200sx/ és egy blog, hogy miként tuningolta fel Karotta (totalcar) az ő gyönyörűségét http://karotta.blog.hu/tags/200sx?tags=200sx gondolom, ezt ismered, de ha valaki mégse: http://www.200sx.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Szeptember 24, 2007 Author Share Posted Szeptember 24, 2007 Kössz megint! Egyébként most hétvégén lesz az utolsó driftbajnokság Maripócson Nyíregyháza mellet! Lesz páros drift,este lámpafénynél is fognak driftelni. Két napra a belépő 2500HUF. Érdemes megnézni ez az ucsó nagy esemény az idei évben!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 az a bajom ezekkel, hogy ezek mindig elég messze vannak tőlem, és mivel még nincs saját keresetem, nem tudok ezekre elmenni... nahh, majd ha lesz jogsim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav3 Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 szosznyákság van!!!! Én is egy 200SX rajongó vagyok Ha már most meglenne azonnal füstölő gumikkal, BOW hangokkal indulnék maripócs felé, h kipróbáljam mire is vagyok képes... De ez sajnos még nem most lessz... De ha már lesz összeverődhetnénk egy éjszakai street diftre!!!!!!! írjatok!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav3 Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 TOP SECRET Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Szeptember 26, 2007 Author Share Posted Szeptember 26, 2007 Ez a beszéd Dave majd pénteken megyünk füstölni!!! Egybk igaza van Dav3-nak össze kellene futnunk egy street driftre ezt neked mondom DriftKing!!! Egybk nem tud valaki egy olcsóbb turbókitet mer kellene ,hja és valaki ismer még egy céget mely 200sx-ek motorjával foglalkozik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 Dav3, kösz a képet! nagyon jóó háát, hidd el, én nem ellenezném, de mivel csak jövő nyárra lesz jogsim (ha minden igaz), és még nemtom mikor lesz kocsim, így egy kicsit később beszéljünk ilyenekről Nézőnek bármikor megyek (ha ráérek ) Kár, h nem egy éwel korábban indult ez a topic, mert találkozhattunk volna a Szegedi Tuning Show-n... pirateclub-os Drift topic: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=89009 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Szeptember 26, 2007 Author Share Posted Szeptember 26, 2007 Ohhhh.Voltál a Szegedi kiállításon? Ne mond? Akkor szabályosan elkerültük egymást? Mi is ott voltunk és sikeresen beültünk az egyik R33-as Skylineba!!!! Nem baj még dumálunk arról h legalább talni valahól vagy jövőre elmehetnénk az egyik drift versenyre mer abból ley bőven jövőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 én benne vagyok télleg, vannak jó képeid/videóid a kiállításról/driftről? mert nekem van pár, ha érdekelne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav3 Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 (edited) http://www.drifter.hu/index2.php?video_page=2&video_id=239&video_sheet=1&video_filter= 0&video_sorter=1&video_itemer=10&video_lister=3&mod=video Amikor ezt megláttam azt hittem, h beszaror a röhögéstől. A játékocska neve egyszerű : DRIFT Próbáljátok ki!!!!!! Nagy pöri...... http://www.startlapjatekok.hu/katega.php?katega=2 Módosította December 18, 2007 Silverr Code tag használata kötelező!Valamint hasznád a szerkeszt gombot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Október 10, 2007 Author Share Posted Október 10, 2007 Ez nagyon jó Dave akorát pöriztem LOL!!!!! 113,490 volt eddig a csúcsom!!! Valaki versenyt? Print screen a pontszámról és aki a legnagyobbat érte el azt kell mindig megverni nagy pöri lenne nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=89009&view=findpost&p=783582 153.035 pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Október 12, 2007 Author Share Posted Október 12, 2007 Xép:S most már elkezdhetek izadni. LOL Emígy mi a helyzett? H vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 nézegettem a héten a hasznaltauto.hu-t. és bejött amire gondoltam régebben sajnos nagyon fogyásnak indultak a használt 200sx-ek, az oldalon már csak 1 darab árválkodik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Október 27, 2007 Author Share Posted Október 27, 2007 Jaja. Sajnos ,de ha eljön a zezon úgy is eladják!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Véééééééééééégre újra megy a pirate!!!!!!!!!!!! Drift King!!!!!! Minden adatot akarok tőled msn-től kezdve a telefonszámig mindent el szeretnék kérni!!!!!!!!!!!!!! Dav3-al megijedtünk h soha többé nem tunk dumálni szal örülnénk ha jelentkeznél hja és pesten lex a köv carstyling szezonnyitó kiállítás a HUN Expoban nah ott talhatnánk!!!!! Írj!!!!!!!!!!! Dom~ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 eszméletlen yoo 5let (kben már indítottam az autós hírek között egy topicot arról az évadnyitó show-ról)!!! a profilomon kinn van az msn címem, vegyél fel vmikor! addig is a gumifüst legyen veletek DK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Oksa csak sajna most problémás a netem miáns jó lesz felveszlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A carstyling full jó lex!!!!!!!!!!!!!! Már alig várom!!!!!!!!!!! Csak vazze szerintem egy napra tunk menni mer nincs szállásunk ha lenne akkor elejétől végik ott lenénk!!!!! UI:érzem a szagát!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 én is csak egy napra fogok menni sztem... illatát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav3 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Naaa király, h újra megy a fórum!!!!! Hé Dom tedd már föl a közös képeinket DriftAngellel!!! Ja és azokat amikor a Z társaságában vagyunk!!! Köfi Csá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 ezt már láttátok? http://www.carstyling.hu/show2008/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIVIC Dom Posted Január 7, 2008 Author Share Posted Január 7, 2008 Hja láttuk!!! Már tervezzük az utat Pestre!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setyú Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 azt jól látom hogy s15 egy darab nincs Magyarországon(legalábbis eladó)? am én is nagyon szeretem főleg az s15 teccik, ha minden jól megy kapok egy 200sx et ha meglesz a jogsi a suzukink( ) helyett. Bár nem vok benne 100 %osan biztos hogy jó döntés első kocsinak főleg az olvasottak alapján de majd meglássuk . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Hali! Nekem már régóta tetszik ez az autó és most láttam, hogy van neki egy topik-ja. Jogsim hála meglett és 200sx-eket nézegettem autónak, és van 1 pár kocsi a hasznaltauto.hu-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Ha arra a kocsira gondolok, mellékesen ez is eszembe jut: DRIFT. Nagyon szeretem a Nissan 350Z-t, S13-ast, S15-öst, S10-est, de a kedvencem a Skyline. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts