nagypisty Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Hali! Vannak még olyan emberkék, akik szeretik a Dragonballt? 18 éves vagyok, de még mindíg teccik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 A legjobb! A leg - leg....! Imádom!!! Vegita a kedvencem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 3, 2006 Share Posted Január 3, 2006 Nagyon jó kis "mese" volt ez annak idején nekem meg van az ősszes rész DBZ & DBGT ameddig az RTL leszinkronizálta addig szinkronosan aztán japán szöveg+magyar felirattal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 3, 2006 Author Share Posted Január 3, 2006 Hali! A dragonball z-t végig leszinkronizálták, mert a dbzgt oldalon volt vagy 15 rész, amikor Buu val harcoltak, és rendesen le volt szinkronizálva, az eredeti szinkronhangokkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli12 Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Ezt nem lehet elfelejteni. Nekem Son Goku a kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Én is naon sztem!! Bazz 18 évesen még mindig SonGokut nézel??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 12, 2006 Author Share Posted Február 12, 2006 Hátha azt elmondom, hogy a szélomunt is megnéztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Nyugi én 21 leszek 18.án És a Széjler múnt is néztem annó És néztem Endlessen fennt van a Broly movie, meg nézz szét itt a gigán at appzba mer van egy lejátszó ami lejátsza a nem teljesen letöltött filmeket is!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg mondjuk h ha tudnád h hanyas movie ami kell akor annak utána tok nézni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 13, 2006 Author Share Posted Február 13, 2006 De én most néztem meg a szélomunt a téli szünetben! Leszedtem az összes magyar részét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Február 18, 2006 Share Posted Február 18, 2006 Én is imádtam(imádom) a Db-t Kámehámeháááá , meg a sailormoon-t is! "Lunáris frizbi segíts" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szapilaci Posted Március 4, 2006 Share Posted Március 4, 2006 Hali! Szerintem nem volt rossz de lejárt az ideje! De inkább ez mint a pokémon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli12 Posted Március 25, 2006 Share Posted Március 25, 2006 Szerintem még nem járt le az ideje.Még nagyon sokan nézik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Március 27, 2006 Share Posted Március 27, 2006 szerintem sem járt még le az ideje, ha újra elindítanák a tv- ben(márpedi úgyse fogják) akkor megint közönségkedvenc lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Március 28, 2006 Share Posted Március 28, 2006 Ki bírja elfeledni ezeket a figurákat??lehetetlen.ha egyszer megtetszett akkor onnantól véged van!!!akár 20 év múlv is simán megnézném!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Én most nyáron kezdtem letöltögetni, hogy visszaidézzem őket... ha kellenek linkek, ahhol szinte az összes fenn van, akkor küldök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Pff régen nagy fan voltam, mára kissé kezdem elfelejteni ezta régi kedvencet, tavaly elkezdtem előlről nézni a simátol a Z-t is végig, de részeket kihagytam, mega GT már tetszett annyira, hát elmult ez a Db fan időszak ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 GT nekem sem teccik, szerintem a Z is csak a freeza utánig jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1990 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 nem tom ti hogy vagytok vele de nekem naon bejött ez a rajzfilm ennél jobbat még nem nagyon láttam (na jó a moviekat ) jó lenne ha leadnák az egészet szinkronosan vagy legalább kiadná az rtl lub mert én biztos vagyok benne hogy a dragonabll z-t végig szinkronizálták de szemetek nem engeik tv-re mert egy kis hülyegyerek asszitte ő a Son Goku azt felgyújtotta a haját és kiugrott az ablakon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Én is imádom pedig már 18 vok,de leszarom,mert sztem a DBZ nem olyan dedós,sőt elég véres,főleg az eredeti vágatlan részek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 A 2008-as Specialt ki látta? Én halálra röhögtem magam rajta. Látszik, hogy Toriyama is belenyúlt, mert megérződik a stílusa. XDDD Vegita öccsének a felesége egy külön poén. XDDDDDDDD GT nekem sem teccik, szerintem a Z is csak a freeza utánig jó... Nekem a Buu-s részek bejöttek. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Ki bírja elfeledni ezeket a figurákat????????????????????????lehetetlen.ha egyszer megtetszett akkor onnantól véged van!!!akár 20 év múlv is simán megnézném!! pontosan ez még nem az a pénzért csinált vacak volt, mint amit újabban látni, habár a GT-nek elég pénz szaga van... de az eredeti karakterek és a spamelo jelenetek nekem annyira bejöttek, hogy azt sose fogom elfelejteni ^^ a legjobb részek azok, amikben Son Goku eszik, az valami felejthetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Én mindig azon gondolkodom, hogy tud Goku annyit enni. XDDD Na meg Zseniális Teknőst is bírom nagyon. XDDD Meg úgy az egész animét. XD A legjobb! A leg - leg....! Imádom!!! Vegita a kedvencem!! Nekem is Vegita a kedvencem! Hihetetlenül jól megcsinált karakter. Az elején gonosz, de nem lehet utálni akkor sem, mert van benne valami, ami miatt az ember megszereti. Később meg mikor már csak azért izélgeti Gokut, mert nem bírja elviselni hogy Goku erősebb nála, az nagyon ott van. XDDD A büszke Saiyajin herceg, aki nem tudja beismerni, hogy nem ő a legerősebb. A beszólásai meg nagyon ott vannak és ő talán az egyetlen Piccolon meg Krillinen kívül (mármint a harcosok között), aki az eszét is használja harc közben. XDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h7I17lqEgp8 Dragon Ball Kai első rész, igaz, felirat nélkül. Felirattal innen szedhető le: www.ctanime.try.hu Szerintem a régi jobb volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 üdv!!! nem tudtok olyan oldalt, ahol az összes sima Dragon Ball-os rész fel van töltve (nembaj, ha feliratos), de viszont ne olyan tárhelyen, mint pl: rapid, megaupload stb... remélem tud valaki segíteni!!! kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Tényleg, a Dragon Ball Kai-t ki nézi? Szeirntem klassz, egyszerűen újravágták a régit, nincs benne 20 résznyi pofázás meg egymás sima ütlegelése Az intro gyönyörű szép, az mondjuk elég kár, hogy nem úgy csinálták meg újra az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Tegnap kezdtem el a Z-t és a Kai-t is nézni, hát nagy különbség tényleg nincs. Én is azt vártam, hogy olyan lesz mint az opening,de hát csalódnom kellet Bár azért így is szebb, mint a régi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
barics01 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 most újra megy a dragon ball z a viasat 6-on Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Nemrég néztem újra az egész Z-t, pedig nem tegnap voltam 18 éves. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts