nyekk166 Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Sziasztok! Hogy lehetne olyan Windows telepítő lemezt készíteni amibe bele integrálnák programokat, megváltoztatnám a telepítési képet, új témákat tennék bele meg ilyenek. A válaszokt előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 A megoldás: nLite http://www.nliteos.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyekk166 Posted Szeptember 17, 2007 Author Share Posted Szeptember 17, 2007 az sajna nem jó. ezzel a progival csak drivereket, service packokat meg javításokat lehet integrálni. de kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyekk166 Posted Szeptember 17, 2007 Author Share Posted Szeptember 17, 2007 nah, addig össze jött hogy programokat és témákat tudtam bele integrálni. viszont ha van egy progim (NERO) ami serial számot kér hogy tudom megoldani hogy alapból benne legyen (ne keljen beírni)? a másik fajta ha feltelepítem a progit (FlashFXP) és utánna felül kell írni az pár filet, azt hogy csináljam hogy alapból a crackkelt fileokat tegye fel és utánna beleírja a serialt? hogy lehet a telepítési képernyőt és a szöveget megváltoztatni? hogy lehet a boot képernyőt megváltoztatni? egyenlőre ennyi kérdéssel bombázlak benneteket! kösz a választ előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Itt vannak hozzá tutorialok: http://unattended.msfn.org/unattended.xp/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyekk166 Posted Szeptember 17, 2007 Author Share Posted Szeptember 17, 2007 pfff. csak angolul nem tudok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Akkor szerintem hanyagold a számítástechnikát, vagy legalábbis ne menj mélyebbre mint egy átlag irodai user... Sztem aki számítógépekkel foglalkozik legalább a szakzsargont értse meg angolul már ha nem szövegszerkesztéssel akar foglalkozni, hanem pl. ilyen dolgokkal. Ahogy elnéztem az oldalt nem kell hozzá hatalmas angol tudás (képekkel illusztrálva van stb) hogy megértse az ember... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 A széria számot mellékeld .txt fájlban, ugyis be kell irni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyekk166 Posted Szeptember 21, 2007 Author Share Posted Szeptember 21, 2007 ok. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
embroi Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 (edited) Nézz szét itt http://www.wxpee.hu/ Módosította Január 9, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tg44 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 (edited) Haló! Én láttam olyan win-t ami így volt összerakva, saját magának (most nem fog eszembe jutni a neve), a lényege az volt h vhogy úgy oldották meg a telepítést h a feltett progiknak külön kimentették a registry bejegyzéseit, és a feltelepült file-ok mappáját, így csak C partícióra lehetett telepíteni a rendszert, de mindent tudott amit te szeretnél elérni a crack/serial oldalról... közben megtaláltam, http://winxp-ll.mlap.hu/?m=1633324 itt a linkje. Módosította Június 18, 2009 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Nézd csak én tudok egy még jobbat PFFF annak idején régen hányat csináltam én is de szerintem nem ér fel egy gyári SP 3 -al , most meg már szerintem jöhet a WINDOWS 7 http://www.hogyan.org/xp-telepites-nlite BYE BYE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucu20s Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 XP-re en egy teljes telepites utan a ghost-tal keszitettem kepfile-t a kovetkezo meghajtora, most onnan kb 10 perc alatt visszaallitja az egeszet. nekem evek ota igy muxik. ha frissiteseket is akarok akkor ujra telepitem, majd archiv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 Tudom, hoyg nem kérted a véleményem, de ha több hónapon át erről szeretnél rendszert telepiteni ne tedd. Mi van, ha kijön valami fontos frissítés az egyik programhoz, főleg ha akár többhöz is? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Egyébként szerintem hanyagoljátok a buhárlt OS-eket, nem tudhatod hogy pontosan mit is integráltak, nagyon megkavarhatod a rendszert, inkább tegyetek fel egy tiszta OS-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts