csecse Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 nekem ez az egyik de nagyon jó!5 intőmből az egyik! T. Szülők! Dávid a figyelmeztetések ellenére verekszik és verekszik, EZÉRT BETELT A POHÁR ÉS OSZTÁLYFŐNÖKIBEN RÉSZESÍTEM by:mariska :P pfff:2x verekszik :P meg betelt a pohár :P amikor visszakaptam az elenőrzőmet SÍRTAM a röhögéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Nekünk is volt pár osztályos dolog főleg általánosba Minden szünetben dobálóztunk az uzsonnával... pl amikor volt a menzán retek akkor azzal, ha párizsi akkor azzal xD Aztán megkaptuk a zsír új táblát(filces tábla,zsir nem érheti mert ott nem fog rá a filc) több száz ezerbe került...két hét múlva párizsi volt és a párizsis szendvicsel akart megdobni osztálytársam de lehajoltam, és kiesett belőle a párizsi is megállt a táblán utána pont az igazgatóval volt óránk, az meg nézte hogy miért nem fog ott a filc Meg ofőm hozta a köcsögeit az osztályterembe, szépen elrendezgette, egy nagy vázát focival törtünk szét... De voltak kicsi vázák egy polcos szekrénybe is: Osztálytársammal fogadtunk hogy nem találja el azt a polcot a terem végéből amibe szinte az összes köcsög volt... elsőre talált! xD aztán voltak még ilyen kefír kidobálások stb.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Amiket itt elmeséltek, az nagyon LoL. Egyszer én azért kaptam beírást, mert a sulibál átmásztam a mellettünk lévő gimibe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 nekem most a legújabb Szaktanári figyelmeztetésben részesítem rajzórán való "SÜN"-özésért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Most hozzánk is beszerelték a filces táblákat, és az osztalytarsam mar kapott egy jo beirast is : Norbit figylemeztetesben reszesitem, mert elrejtette a filcet, és ezért nem lehetett írni a táblára. De a legjobb beirast 7.-ben kaptam. A hulye tanurunk beirta az ellenorzobe hogy : Órán nem zsebkendobe tusszentett. :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sponget Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 Nekem ilyen szokványos sima sablon beírásaim voltak, kivéve elsőben amikor azért kaptam mert idézem ,,Tisztelt szülők, Gyermekük a menzán sorba állás közben beszélgetett. Ezért szaktanári figyelmeztetőben részesítem!" mindezt elsős koromban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
XxXDarknessXxX Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 oszt.társamnak olyan volt 8.ban: kérdezi - tanárnő kimehetek WCre? -Nem már nagy vagy talunod meg visszatartani! -Dehát HUGYOZNOM KELL!!!(XD) (már nemtudom mit írtak be neki) nekem meg 5.ben volt 1 akkoriban nagy divat volt a vonalzóval az egymás ütlegelése azt bemenekültem a WCbe 50 centis vonalzóval mert már fáj a kezem, kirohanok igazgató helyettes ott áll néz ferde szemekkel osztályfőnöki:T. szülő! A gyermeke nem a megfelelő célokra használta vonalzóját xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Az osztályterem falához almát hajigált. xD énvoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 komoly.Mi Meg most 7.be(általános)de az év elején hogy az énektanárunk idegösszeomlást(!!!!) kapott Aztán jóval később jött az alsós tanár de azt ne akarjátok hallani amikor énekeltünk.és azér adott 1-est,mer nem énekeltem.nem mint ha tudtam volna hogy kell. régen volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanercu Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Háát nekem egyszer volt olyan hogy a tanárt márt teljesen az idegösszerroppanás szélére sodortam ( három hónap kemmény munkályával) és a tanár már mindenért rám szólt egyszer eltüsszentettem magam és már kezdte volna hogy_" Beni..." mire én hogy "Csak tüsszentettem BAZDMEG..." hát akkor a tanár elösszőr kibaszott az óráról majd ő is kirohant.... Egy sulis társam (undorító de..) teleszarta a suli WC-jét és nem húzta le balszerencséjére az igazgató találta meg a terméket és ő a következő beírást kapta: Tisztelt szülők a maguk fia a mai napon megtöltötte az iskola WC-jét és nem takarította el a terméket. Ezért igazgatói intőben részesítem. Hetekig röhögtünk rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kript0nka Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Haver..nagy csend kinez az ablakon és ordibal : tanarnő ott egy néger!!!!! Meg O.társamat azért buktatta meg a tanár mert igy szolt vissza hogy egyél tic-tacot büdös a szád:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marat14 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 ááá ilyen viccesek nálunk nem voltak de egyszer szünetben toltunk a szivaccsal egy hatalmas focit, erre bejött az osztfőnök és mindenkinek beírta: nem rendeltetésének megfelelően használja a szivacsot, ezért megintem. ezt kb 8x írta le mert annyian toltuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 nalunk volt olyan h tornan segiteni kellett asztalokat cipelni es beirt h idézem... -A torna órán az asztal cipelese kozben azt mondta h-" Hova tegyem te suket " :D vagy mikor bennt voltunk a szunetben az osztalyban es a hulye tanar olyanokat is beirt az osztalyzoivbe akik nem is voltak aznap suliban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 na, ha már a szar dolgozatoknál tartunk, nézzétek meg az oldalunkat, itt van pár oszt.társ - haver dolgozata: http://karolesz.atw.hu LESSÉTEK MEG, GIGAÜBERBRUTÁL!!!! :lol: ne nyisátok meg ezt a honlapot http://karolesz.atw.hu virusos...Elöre szoltam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terorista Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 NAGYON FASZA AZ ÖSSZES!!! De én is írok kettőt hagy bővüljön! "T. Szülők!Dani szünetben nem engedte ki társát a fiú mellékhelyiségből.Kérem figyelmeztessék önök is!" Ez egy másik!!! "T. Szülők! Dani a Játszótéren töltött idő helyett csúnya szavak firkálásával rongálta az iskola épületének falát, és engedély nélkül feljöttek Robival a tanterembe, ahol (******) rendetlenkedtek. Kérem figyelmeztessék önök is a helyes viselkedésre!" (Am. aztán kiderült hogy nem is én firkáltam a falra de azért az osztályfőnöki megmaradt!!!) ÉS EZ MIND 1 OSZTÁLYBAN TÖRTÉNT(csak azért mert a tanár nem bírt elviselni)!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Nekem a múltheti német dogán volt olyan,hoyg tanár diktálja a kifejezéseket.Egyik az volt hogy "a felvonó üzemképtelen",fogalmam se volt,hogy van oda írtam,hogy "der lift ist kaput". Kaptam rá fél pontot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Mi mostanában krétával, vonalzóval, ceruzákkal és kis labdákkal dobáljuk egymás. Eddig még nem kaptunk semmit, pedig már két képet is leszakítottunk.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaleeX Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 nekem is volt pár nem túl szép dolgom... számtech órán a tápegységet átállitottam 230ről 115 voltra, persze előtte kihúztam a tápkábelt, osztálytárs bekacsolja, semmi, megnézi hátul, bedugja, tápegység felrobban:D a gépnek nem lett baja... meg 12ben sikerült 2 csapattá választanom az osztályt... annó, az ofő mindig a házirend szerint csinált mindent, kivétel a fegyelmezéseket.. nekem meg elegem lett abból, hogy mindig mindenkit szivat, lementem a dirihez, és kértem egy házirend fénymásolatot... Mert ugye a házirendünk szerint minden diák kérheti a házirendet... másnap suliban nekiálltam elmagyarázni mindenkinek h az offő miben hibázott... következmény: 14:30kor rendkivűli, kötelező osztályfőnöki óra, és kezdésként az offő megkérdezte, hogy: ki érzi úgy h én hibáztam volna vmiben? én meg elsoroltam az összes dolgát:D erre meg felszólalt, h aki mellette van, az maradjon benn a teremben, aki meg mellettem van az menjen ki az osztályból egyedül kezdtem, végül 12 mentünk ki az osztályból másnap meg fogadtatásképpen közölték, h offő nyugdijb akar vonulni:D de nem ment a szmétje:D jah, meg pirózás az osztályban... a pingponglabda a legjobb:D megtanultam kártyát(póker vagy römi, ki h hivja) dobálni, és nekiálltam szünetben dobálózni... kit találtam fejbe: diri helyettest, aki egyben a töri tanárunk is volt:D jah, meg a 3.ról a vizzel töltött tescós zacskó olyan szépen placsan a betonon... érdemes kipróbálni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetesbence Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Az én osztályom 1.-től mostanáig a legrosszabb az iskola történetében! pl.:Az osztálytársam 2. ba fogta a barátom fejét és neki lökte az üvegnek úgy hogy széttört! vagy:Indítottam egy osztály háborút amiben kaját és tanfelszereléseket dobáltunk, és padok voltak a támasz pontok. B) majd igazgató jöt hogy leállítson minket. mindenkine igazgatói lett mert mindent levertünk ami a közelben volt! még két tanárt is eltaláltunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 mi még általánosban az iskola tejjel dobáltuk a suli mellett lévő ovisokat nekünk poén volt nekik nem. nem kaptunk semmit mert nem tudták ki volt, ez történt párszor utánna ha tej volt hoztak kakaó port is mert a suli kakaót megittuk meg így a kakaó porral a tejet is. amúgy én nem kaptam valami sok beírást, a háttérből irányítottam az eseményeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Pár gyereknek beírtak azért, mert fütyültek, erre beírta az egyik gyerek anyja: "Tudomásul vettem, de a fiam nem tud fütyülni." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts