TR4KI Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Ezt kaptam én annó 9.-be: Tisztelt szülő! Dávid osztálytársa arcával próbált beverni egy szöget a padba, ezért figyelmeztetem! Jujjj..... komoly.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 7.-ben: Tamás az órát végigmosolyogta, figyelmeztetem. Ezt a rajztanárom követte el. Az volt a rögeszméje, hogyha valaki mosolyog, akkor nem adja a tiszteletet... Mutter meg elröhögte magát, mikor meglátta ezt a beírást Szerk.: Meg a nyolcadik... Tankcsapdát hallgattam órán Beírást kaptam érte, és pont aznap volt Tankcsapda dedikálás a Media Marktban Gondolom az eredmény világos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f@jkusz Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 bazz tök jó nektek nálam volt olyan h egy év alatt gimiben 17 beirásom volt, de bármit csináltam csináltunk mindig csak azvol hogy a házirend megszekéséért osztályfönöki, szaktanári vagy igazgatoi intésben részesítem... semmi extra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Ezt kaptam én annó 9.-be: Tisztelt szülő! Dávid osztálytársa arcával próbált beverni egy szöget a padba, ezért figyelmeztetem! loolXD ez fáj... ezen meghaltam h lehet az arcoddal beverni egy szöget? XD sírva röhögök... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Guevara Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Ez az eset úgy történt, ha jól emlékszem, hogy osztálytársamnak el volt törve az álkapcsa. A törött álkapcsát meg egy titánium lemezzel bevasalták, hogy összeforjon. Na én ezzel a lemezzel akartam beverni a szöget úgy, hogy még az arcában volt. De a pad egy régi funérból volt, szóval mentségemre legyen mondva könnyen bement a szög. Akár kézzel is be lehetett volna verni, de így hol van az élvezet?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaze655 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Ezek komolyak! Nekem is volt 2.-ba egy kevésbé vicces : Gergő a fogorvoshoz menet ugatásal hergelli a kutyákat. válasz: Mért Tanárnő nyávogjon nekik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 hehe jók! főleg a beleverem a szöget az asztalba haver fejével történet XD Én osztálytársam akkora gyökér hogy már a 2. félévhez írják neki a szaktanárikat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Az a történet, hogy azt hittem h vége a sulinak és elmentem. Tisztelt szülők! Tamás magatartásával az utobbi időben újra sok a probléma. Márc. 6-án csütörtökön, a 6. óráról elment. Szeretnék a problémák megbeszélése céljából találkozni önökkel, ha lehetséges. 2007.03.10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Erre emlékszem -5. osztály, első hét: osztályfőnöki. Egy lépcsőn rohangáltunk fel-le és a WC ajtót csapkodtuk -6. osztály, december: 3 napon keresztül minden nap maszturbáltunk a suliba Tesi óra előtt hülye osztálytársam szólt a tanárnak, hogy xy-ék hokiznak -7. osztály, (osztálytársam) rajz órán fekete pasztell krétával befestette a kezét. "T.Sz. A rendelkezésre álló időt gyermekük a két kézfeje fekete pasztell krétával való befestésére használta. Gyermekük munkája nem azért közepes, mert tehetségtelen, hanem mert nem használja ki a rendelkezésre álló időt. Úgy gondolta, hogy ez vagány" Ugye Roated lelépett -8. osztály: osztálytársam Egerből jött és el akarta magyarázni, hogy merre lakik. Felrajzolta a helyeket "kiba***tt nagy sárga ház" és úgy maradt. Német órára jön osztályfőnök és meglátja Odahívott egy csajt az ablakhoz, aki felírta és először egy NYELVTANI hibát mondott el neki Azt hittem meghalok, amikor ablakon ordítja neki. Íme a mű (Eger világtérkép): Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Robinho11: Azt nefelejsd el, hogy csak én kaptam maszturbálásra beírást ti csak szóbelivel úsztátok meg ( Én, Robinho11 és Csabeee17 ) --- Pirateclubbon fent vannak ezek az userek :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Mert te "csúfoltál minket, hogy nem merjük" Ezt kaptam én annó 9.-be: Tisztelt szülő! Dávid osztálytársa arcával próbált beverni egy szöget a padba, ezért figyelmeztetem! Nem rossz ötlet, egyszer kipróbáljuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Majd a mi Dávidunkkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
btomek10 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Tisztelt szülő ! Tamás a tantermet kicsengetés előtt 1 percel elhagyta a tantermet ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem . (kimentem kicsavarni a bohócot) Ez még anno a régi sulimba volt de itt vas szigor volt pl : ha volt fülbevalód akkor kivetették vagy leragasztották , ha megcsörrent a mobil akkor szaktanári . Szerencsére már onnan elhúztam a csíkot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Jók,de nekem jobb van: Értesítem a tisztelt szülőket,hogy fiuk az ügyelet átverésére a szekrény polcára bújt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 nekünk olyan volt h haveromnak a kezére rácsukták a tesiöltöző ajtaját,ő elkezdett káromkodni, osztályfőnöke elvette az ellenörzőjét: Tisztelt Szülők! Gyermekük testnevelés óra előtt, a fiú testnevelői öltőző édesanyját szentségelte. Ezért osztályfőnöki figyelmeztetésbe részesítem :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 lol egyik haveromnak : máté a kémia órán gyágyagyagyázik, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem! nekem : órán a tollával lövöldözik, zavarja az órát, és furcsa hangokat ad ki :lol: :lol: :lol: néha a tanárok is eléggé....ááá hagyjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Nekem vicces bírásom még nem volt, de vicces beszólása a tanárnak igen.Tudni kell h összesen kaptam eddig 4 beírást, ugyanattól a tanártól ( 2 év alatt). Tegnap behív a tanáriba iet szól: - Norbi azt hiszed, hogy menő vagy attól ,hogy beszélgetsz órán? - Nem vagyok menő - mondom neki erre: - de igen, de igen Most én elég rendesen szemberöhögtem a tanárt, el is engedett hamar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 szasztok! az estibe jártam és ott az egyik nappalisnak kivettem a padból az ellenőrzőjét hogy belekukkantsak és állt benne egy ilyen beírás: "Tisztelt Szülők! Gyermekük szünetben, az egyik érettségis tanárgyat a táblára felírt "MATEK FUCK" felirattal próbálta népszerűsíteni, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem!" Jót mosolyogtunk rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 hát, tudnék mesélni... általánossal együtt 4. sulit járom..... kedvenceim "Tisztelt Szülők. Balázs, hetek óta egy kockás füzetbe írja az irodalom és a nyelvtan órai anyagot, amit ő mindenes füzetnek hív, ezért szaktanári intésben részesítem." ezt általánosba kaptam Zsuzsanénitől "Tisztelt szülők. Balázs a wc-ben cigizett 3 társával együtt. Szemmel láthatóan nem élvezték, és le se tüdőzték" no comment 3.ba kipróbáltuk "Tisztelt Szülők. Arra lettünk figyelmesek, hogy Balázs, a 3masnál rosszabb jegyeket és a beírásokat, a 6.as, míg a jó jegyeket az aktuális, 8.as ellenőrzöjébe iratja. Osztályfőnöki intésben részesítem." 8. Julikanéni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Úh, van ám gondolkodás! Beírod a jegyet, de nem a megfelelőbe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristan.daniel Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 na, ha már a szar dolgozatoknál tartunk, nézzétek meg az oldalunkat, itt van pár oszt.társ - haver dolgozata: http://karolesz.atw.hu LESSÉTEK MEG, GIGAÜBERBRUTÁL!!!! :lol: még félig sem nyitottam meg, és a NOD máris trojant talált..hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 phüü nagyon jók köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazoli Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Üdv! Anno, még általános 7.ben Német órán csináltunk pár rajzot a tanárnőről. Mondhatom 26 éves bomba nő volt. Erre elkéri az ellenőrzőt és ezt írja be: " Tisztelt Szülő! Kérem, hogy ismertesse meg Zoltánnal az órai viselkedés szabályait!" erre nem érkezett válasz, de amikor testnevelés előtt egy oszt-társunkat berántottunk a fiú öltözőbe, és ott kellett neki öltözni, erre ez volt a beírás: " T. Szülő! Értesítem önöket, hogy Zoltán és négy társa testnevelés óra előtt öltözési időben az egyik leány társukat bevitték a fiú öltözőbe, és arra kényszerítették, hogy öltözzön ott! Kérem, hogy beszélgessenek el vele a nemi etikettről, vagy szerezzenek be neki egy barátnőt, aki "ellátja a baját"! erre válasz: " T. Tanár Nő! Értesítem önt, hogy gyermekem teljesen tisztában van a nemi érintkezés szabályaival, veszélyeivel, ugyanis a barátnőjével a ház előtt kaptam el őket!" Na most a válasz után egyátalán nem esett jól nekem iskolába járni, annyira égő volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Nálunk is ilyeneket írnak be a tanárok pl : Órán szemtelen volt,és alpári módon kiabált ... Meg ilyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Bakker ezek de komolyak :lol:. Beírásom nem volt, én próbáltam jó lenni, de amikor alsóban leszedtük a wc ajtót, akkor kész volt ofő. Egy másik tanárt meg tisztára kikészítettünk, elkezdett ott nekünk sírni meg minden. Ezeken kívül csak a szokásos dolgok..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Van benne egy-két olyan hogy padlót fogtam rajtuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Ezen be fogtok ... (ti is): osztálytársam mesélte, h volt egyszer h egy srác elment a barátnőjéhez, a csaj elment zuhizni, addig a srác várta, egy kutyu meg ott feküdt a szobába, na de a srácra rájött a fosás míg várt és a wc meg a fürdőben volt, hát nagyon kellet neki, beszarni meg mégse szarhat be szal odaszart a sarokba :D:D:D a csaj kijött a fürdőböl, kérdezi miez a szag, látja h szarvan a nappali sarkába, kérdezi a srácot ezmeg mi? mire a srác aszondja, biztos a kutyád volt, mire a csaj, de az plüss 10 percig nevettem megállás nélkül. A végén már azt hittem kilyukadt a tüdőm XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 12, 2009 Share Posted Május 12, 2009 Aztqva mindenit ez nagyon üt :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 wáááááááááááááá anyááááám ez nagyon kemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Én most kaptam egy szaktanárit. Lényegében azért, mert ..... az egészbe Év végén engem már semmi sem motivál (na jó... a pénz az mindenkit ) és nem jegyzetelek már. Tanár pedig behívatja még anyumat is. Holnap megy be, kiderül, hogy mit mond Kíváncsi leszek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts