csupka.norbert Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 LOL!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darc1n Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 7.osztályba ezt a beírást kaptam: "Böfögött." No comment.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Én azért kaptam beirást mert azt mondtam h szar . Anyám erre beirta h miért kell minden szarért beirást adni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Öti Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Nálink szerencsére vannak ojan tanárok akik nem mernek semmit csinni azokat oltjuk meg beugatunk rendesen.... padtöréek..hm... megjöttünk 9dikbe fél év alatt: 2 pad, asztal.... beirások...volt egy pár mostigy hirtelen nem vágom mijenek...mondjuk nekem szernecsém t mer nem kaptunk sok beirást pedig mise vunk rendes gyerekek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykice Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 ismerös nekem is volt egy pá ilyen még anóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 én még nem kaptam ilyeneket!! csak 7.dikbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Azért jó tudni, hogy a tanánénikek i van fantáziájuk. Sztem ez legjobb: "Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját." Ezen addig röhögtem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Marcellt osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem,mert a kabátját a székén tárolta...Na erre mondjatok vmit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 loool ezek faxák XD nálunk is voltak ijenek (ez volt a legjobb osztályom, a 4ből ) Ajtót téptünk ki tokostól, kidobtunk 1 gyerek az ablakakon mer anyázott (balszerencséjére csukva volt ) Ezekért nem kaptam, de kaptam azért igazgatóit, mert sampont nyomtam 1 gyerek fejére... XD de rábaxtam 1 ijen nagy üvegre ami alatt ijen törékeny dolgok voltak, és aszontam h elestem, és úgy ütöttem meg (6000 Ft - a zsebpénzből.... XD) de volt h fogadást kötöttem 1 verekedésre, akkor olyasmi szöveget kaptam, h " T.Szülő gyermeke (másik társának kárára) orv szerencsejátékkal próblt meg gazdagodni!" XD meg apróságok is voltak (piróztunk órán ijesmi) Ennyi, da majd a jövendőbeli gimis élményeimet is elmesélem nektek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 haweromnak : órán társa heréit pöckölgette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 A mi osztályunk fiú osztály és ott vannak ám sztorik bőven 1ik kedvencem: Anno nagy sláger volt nállunk a presser gabi "fáradtnak tűnsz c. száma2 minden szünetben próbáltuk ugyan azon a mély hangon énekelni.... 1x matek órán felmérgelte magáét a tanár és elkiabálta magát:elegem van belőletek!! Mire oszt.társam : "Fáradtnak tűnsz,mintha nem is a régi volnál" Hát majdnem magunk alá csináltunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 mi se voltunk semmik -nekiszaladtunk a szekrénynek és betörtük az ajtaját. -tokostul szakadt egyszer ki az ajtó -kiszedtük a vezetéket a falbol rákötöttünk egy kiflit és kilogattuk az ablakon -a tejes dobozt basztuk ki az ablakon -kihuztuk a bokrokat a földböl -kimásztunk az ablakon az évvégére potlapokkal volt tele az ellenörzönk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 haweromnak : órán társa heréit pöckölgette Lol ezen annyit röhögtem. Fúú nekem egy beírásom volt 4.-ben. T.szülő! Petike szünetben a székek között ugrált. válasz: T Tanárnő! Mivel repülni nem tud! Mi is csinálunk állatságokat. pl. osztálytársam bemászott a szekrénybe, rázártuk az ajtót, és ki akart ugrani a szekrényből mikor bejön a rajztanár (akit mindig szivatunk). Jön a tanár, osztálytárs kiugerik, a szekrényajtó meg leesik. Pár törött szekrényüveg, akor ismim átmászott a 2. emeleten egy ablakon keresztül egyik teremből a másikba, és majdnem leesett. Ha még eszembe jut vmi írom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 szénné röhögtem magam rajtatok thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Nekem is volt egy beírásom, ami szerintem vicces volt: Németórán: "Fia, németórán angol szavakat használt, méghozzá tinát nem tűrő szavakat." Apám válasza: "Kérdezze erről az angoltanárt." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 egy pár tőlem: májkrémes kenyér napokig a plafonon majdnem beírás pukik ért papír(!!!!)repülővel kitörtünk egy ablakot(ezt még nem s nehéz de megmagyarázni a tanárokna miután eggyik haver széttépte) spírál kifeszítés padok közt az infó terembe cérnával "teljes" hálózat létrehozása kiránduláson két csaj bizonygatta hogy nem részeg....fél perc lehányták a tanárt... meg egyéb nyalánkságok de amugy beírást sose kaptam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 T.Szülők!Fiuk az osztálykiránduláson egész éjjel a lányok hálójában volt.Kérem intézkedjen. T.Tanárnő!Tudok róla,atyai dícséretben részesítettem. Ezt olvastam valahol,de nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Tisztelt szülők, Ádám Történelem tantárgyból és Matematika tantárgyból bukásra áll! A Tanulással nem foglalkozik magatartásával is gond van kérem jöjjenek be! Tisztelettel: Hartman Györgyné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 köszi szépen ezeket télleg nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Komoyan mondom a tanárok hülyébbek mint a diákok....:lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 a mi osztályunkból a fiúk nagy része azért kapott mert egy ilyen túrázós versenyen átraktuk a szalagokat és a másik osztály meg eltévedt és ott keresték De az ofő legalább nem hülyeséget írt be ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Nagyon jó kis sztorijaitok vannak.. Mi is csináltunk az osztályba sok sok baromságot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 ezt én kaptam ---> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsy Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Hát elég LOL beírások,teccenek:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 én általánosban kaptam anno azért mert legjobb haveromat, aki egyébként mostis az.. felakasztottam a fogasra ja meg papuccsal XD dobálóztunk és azért is, többet nemtok most. egy balhé: kettétörtem egy szekrény egyik polcát középsuli: na itt már voltak balhék, 1es dolgozatból repülöt hajtogattunk meggyujtottuk és kidobtuk a 3. emeletröl ami az utca felé néz. Aztán késöbb a dogákat visszaszedték... képzeljétek mi volt magyarázhattuk hogy a doga miért van szétégve az utca közepén a másik hogy kitrötük 3szor ugyanazt az ablakot , a járókelöket folyékony szappannal lövöldöztük, tudjátok olyan megnyomod a tetejét és kispriccel cucccal a termet telefröcsköltük kólával, ami miatt a falat újra kellett festeni a plafonon több napig rohadt a parizer a táblát széjjellyukaszottuk a nagy tanári körző célba dobálásával, ami aztán elis tört és azt hazudtuk hogy leesett a földre és véletlenül ráléptünk na egyenlőre ennyi jutott eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 nálunk egyszer osztálytársam elfingotta magát nyelvtanórán. a tanár felkapta a vizet és mindenkivel leiratta h miért vicces az ha xxy (nem nevezem nevén ) fingik nyelvtanórán és beszedte XD nemtom mit csinált vele...de tiszta vörös volt a tanár feje mikor ezt csinálta XD :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 nekem beirt a tesitanár hogy tul aktiv voltam tesin mert felmentettként is fociztam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Egy ismerösömnek irták be amikor közölte egy oszt. h, "Kapd be a fa**omat" T. Szülök! Gyermekük nemi szervét étkezési célokra ajánlota fel osztály társának ezért osztályfönőki intőben részesitem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Mennyi lol dolog! emberek TI nagyon faxák vagytok!!! Ennyi beírást, és jobbnál jobbak!!! 5* mind1ik!!!!!!!!!!! Tanárok forever! Én a kémia munkafüzetemet gyújtottam be a szünetben... kicsit büdös volt a teremben. amúgy semmi concrét dologra nem emléxem.... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts