fikusz Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 "Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" és alatta a tanár aláírása. "Az osztályfőnöki dicséretet még mindig nem íratta alá Megintem." "Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott." "Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját." "Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta." "Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni." "Lacinak két ellenőrzője van. Én mosom kezeimet. Osztályfőnök" "Fia olvashatatlanul ír. Bár, párszor még így jár jobban.." "Kesztyűben ül az órán, mert fázik a keze, és nem írja a szavakat." "Óra alatt kukorékolt!" "A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott.." "A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik." "Körzőjével veszélyeztette társai testi épségét.." "Elkobozta társa tízóraiját." "Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül,eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett." "Szellemessége és feltűnési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja." "Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük." "Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít." "Tűvel látta el barátait, hogy osztálytársait szurkálják." "Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársat bántalmazni, ezért figyelmeztetem." "T. szülő, a gyereke állandóan tőlem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel." "Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van." És egy pár méltó szülői viszontválasz: "Fia az órán szöllőt (így!!!) evett." "Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt?" "Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett." "Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is." "A fia túl sokat foglalkozik a lányokkal." "Tanárnő, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!" "Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet." "Kivégzéséről gondoskodom." "Fia az órán állandóan beszél!" "Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettőnek ellátom a baját!" "Értesítem a T. szülőket, hogy fiúk történelemkönyve lapokból áll." "Ellenőriztük, valóban." "Katika nem tud olvasni!" "Ha tudna, nem járatnám iskolába." "T. Szülő! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárnő" "Megdorgáltam. Akkor is vihogott." "T. szülő, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem.." Szülői válasz: "Engem?" "Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!" Szülői válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbe cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülőkére, te hülye!" Ez kultúrált viselkedés???" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secto_r88 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Hozzá füzés (saját élmény ) rágom a zseléstollbetétet és kifolyt a számba a tinta! a tanár ezt irta be: "Tisztelt szülök! Felhivom figyelmük Zoltán speciális táplálkozási szokásaira! Miszerint Matek órán valószínüleg kiszivta a golyós tollábol a tintát mert csupa tinta volt a szája!! Az eset ismétlődése esetén kezdö tintanyalonak lehet tekinteni!! Üdv.: Györe! " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 ez nagyon jó hogy lehetnek ilyenek a tanárok? ilyen hülyeségeket írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carol Posted Január 18, 2006 Share Posted Január 18, 2006 kaptam beírást mert a buszmegállóban verekedtem. Atyám aláírta és megjegyzést fűzött mellé: Tudomáson szerint gyermekem nem verekedett, de ha még is így történt akkor, ha jól viselkedik, kérem dícséretben részesíteni...." Az oszifő vörös fejjel olvasta, de atyám nem kapott figyelmeztetést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Január 19, 2006 Share Posted Január 19, 2006 Asszonynak írták be anno: " Lányuk dohányzik" Szülői válasz: " Tudjuk, mi veszük neki a cigit!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 19, 2006 Share Posted Január 19, 2006 Asszonynak írták be anno: " Lányuk dohányzik" Szülői válasz: " Tudjuk, mi veszük neki a cigit!" hát ez nagyon állat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 ezek naon jok!!!!! köszike érte! nekem is volt: péter technika orán,otthonrol hozott kondenzátorokbol készitett elektromos sokkolot,amit ki is probált osztálytársán. kérjük a szülöket................ tovább nemtudom!rég volt! (semmi baja nem lett a gyereknek!!!) mekkora hüle voltam! voltam 5.es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Bazz ezek sztorik. Én már nem is tudom miért kaptam beírást, de kaptam. De nem sokat én ügyesen csináltam a csínyeket. Ja egyszer egy kis gyereket megfogtam a lábánál, lógatttam az aknafedél felett amin lakat van. Ő elkezdett rúgkapálni erre elejtettem, és meg stukkolta a lakatot. Eredmény sapka altti fejvérzés. Ráadásul egy haver tesója volt akinek az anyja a suliban tanított minket. De beírást nem kaptam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szenoo Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Bazze ennyi lámát! Majd megszakadok a röhögéstől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rol@nd!!! Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Nekm 3 intő a rekord egy nap alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 na, ha már a szar dolgozatoknál tartunk, nézzétek meg az oldalunkat, itt van pár oszt.társ - haver dolgozata: http://karolesz.atw.hu LESSÉTEK MEG, GIGAÜBERBRUTÁL!!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Nekem is van egy frankó"Népies viselkedés miatt szaktanári figyelmeztetésben részesítem" "nyomdafestéket nem tűrő szavaktól visszhangzott az udvar" és olyan csönd volt hogy a légy tökének ütődését is lehetett hallani Minden év végén megállapítja muterom hogy van emlékkönyvem a tanároktól mer mindenkitől kapok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Emléxel v4k0nd?Immortal? Bazz ezek sztorik. Én már nem is tudom miért kaptam beírást, de kaptam. De nem sokat én ügyesen csináltam a csínyeket. Ja egyszer egy kis gyereket megfogtam a lábánál, lógatttam az aknafedél felett amin lakat van. Ő elkezdett rúgkapálni erre elejtettem, és meg stukkolta a lakatot. Eredmény sapka altti fejvérzés. Ráadásul egy haver tesója volt akinek az anyja a suliban tanított minket. De beírást nem kaptam. Hát ez mázli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Bár nem túl vicces de, egyszeer ezt kaptam: "Tisztelt Szülők! Gergő a rajzlap helyett a padtárást festette a rajzórán." Na de kis szeret lapra festeni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Április 29, 2006 Share Posted Április 29, 2006 Hát ez cool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
187Montana Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 na, ha már a szar dolgozatoknál tartunk, nézzétek meg az oldalunkat, itt van pár oszt.társ - haver dolgozata: http://karolesz.atw.hu LESSÉTEK MEG, GIGAÜBERBRUTÁL!!!! :lol: lol azok a rajzok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riska Posted Április 30, 2006 Share Posted Április 30, 2006 Húú nálunk általánosba nagyon durva dolgok történtek. Nem is volt olyan hét, hogy ne kapott volna valaki intőt vagy ne lett volna az igazgatónál. Az OF-t késsel fenyegették az egyik szülő A másik gyerek petárdázott az udvaron 13éves osztálytársamat a saját mostohaapja felcsinálta és emlékszem, hogy a napközibe jött be a csaj annja, hogy te büdös kurva, hogy voltál képes lefekedni apáddal. Ennek következménye az lett, hogy a csajt terhesen bevágták egy nevelőbe. Aztán 2 osztálytársam elszökött 2 napig kereste őket a rendőrség. Aztán az apróbb balhékról nem is beszélek. Nagyon komoly volt a felső tagozat, de ha szarban voflt valaki akkor ment a falazás ezerrel. Mindenki falazott mindenkinek. Nálunk általános bveírások voltak, semmi extra, mert a mi osztályunkba ez nem sokat ért. Talán akkor volt egy kis gond mikor nyári táborba átmentünk egy másik táborba és a tanáriba az osztálytársam bekopogott baseball ütővel. Na azt nem szívlelték. Nagyon sok balhé volt még. Az osztályfőnöki volt a kedvenc óránk, mert ott nem unatkozott senki. Írhatnátok Ti is iskolai balhékat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 Nálunk is szokott balhé lenni rendesen, az ofő nem tud megszólalni tőlünk Aztán űvölt két sort hogy kuss mindenkinek mer teleírja a naplót egyesekkel, akkor kussol mindenki legalább fél percig aztán kezdődik elölről az egész. De történt egypár érdekes dolog is: Multkor oszitársam talált egy WC-pumpát a terembe, aztán elekezdett vele szórakozni meg dobálozni, és fejbedobott vele egy oszitársnőnket, ő meg beköpte a tanárnak, a tanárnak meg szűk volt a bugyija, igen rossz passzba volt. Büntetésként elkezdte lefeleltetni az egész nyolcadikos anyagból, év elejétől, minden témában, és ahol nemtudott semmit ott bevágta a karót... Beszerzett egy pár egyest Azelött meg az oszitársam széttörte a padot . Ültem a pad elött épp reggeliztem, az a hülye meg jött nekifutásból, ugy akart ráülni a pad tetéjre hogy ráugrik... aztán nem ugy sikerült ahogy szerette volna és a pad szépen kettétört... Aztán ott bepánikolt meg minden De végül kitaláltunk egy tök jó kamut hogy ne kerüljön bajba Pár hete sikerült betörnünk a terem hátsó részében levő vitrines szekrény üvegét is! Múlt fél évbe pedig egy hasonló szekrény polcát törtük le. Oszitársam felült rá 80 kilóval, a fa meg nem birta el. Azt buummm! :D Nos. Ennyi lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 lol azért a volt osztályom se volt sámli egyik gyerek németen rárántott a brére vazzeg... nagyon drva volt német tanár kérdezte, hogy mit csinált órán, erre ő : radíroztam a padot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riska Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 lol azért a volt osztályom se volt sámli egyik gyerek németen rárántott a brére vazzeg... nagyon drva volt német tanár kérdezte, hogy mit csinált órán, erre ő : radíroztam a padot Na az kemény lehetett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 Ezt írták be egy 7.es gyereknek.: "Fia testnevelés órán merevedési gondokkal küszködött." Van akinek ezt el kell magyarázni?:lolhit: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 lol Ezek nagyon ott vannak!Nekem is volt egy-két beírásom De kinek nem??? Aztán volt olyan is amikor már rendőrségi ügyet akart a szerencsétlen technikatanár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 2, 2006 Share Posted Május 2, 2006 Ugye majlimate??? "Nem én voltam!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted Május 7, 2006 Share Posted Május 7, 2006 Az én osztályom nem vót ilyen, mi tudtunk viselkedni, nálunk csak alufólia csaták mentek szünetekben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal Posted Május 13, 2006 Share Posted Május 13, 2006 Ugye majlimate??? "Nem én voltam!" Ehhhehh...aztán végül meg se kapta a vezetékét a szerencsételen Majlimate azért nem kaptál vm frappáns figyelmeztetést mert a gyerek fejével törted be az ablakot? Nekem is volt amúgy egy ien balfa* beirásom(kicsit elirta a tanár ) : "Gyermekük folyamatosan zavarja az órát gúnyos megjegyzéseivel, ezért szaktanári dícséretben részesítem" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Május 14, 2006 Share Posted Május 14, 2006 Magatartásból mindig gyenge osztályzatot kaptam pedig semmit nem csináltam, szerintem a tanárok arra számoltak, hogy majd fogok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 16, 2006 Share Posted Május 16, 2006 Nálunk is szokott balhé lenni rendesen, az ofő nem tud megszólalni tőlünk Aztán űvölt két sort hogy kuss mindenkinek mer teleírja a naplót egyesekkel, akkor kussol mindenki legalább fél percig aztán kezdődik elölről az egész. De történt egypár érdekes dolog is: Multkor oszitársam talált egy WC-pumpát a terembe, aztán elekezdett vele szórakozni meg dobálozni, és fejbedobott vele egy oszitársnőnket, ő meg beköpte a tanárnak, a tanárnak meg szűk volt a bugyija, igen rossz passzba volt. Büntetésként elkezdte lefeleltetni az egész nyolcadikos anyagból, év elejétől, minden témában, és ahol nemtudott semmit ott bevágta a karót... Beszerzett egy pár egyest Azelött meg az oszitársam széttörte a padot . Ültem a pad elött épp reggeliztem, az a hülye meg jött nekifutásból, ugy akart ráülni a pad tetéjre hogy ráugrik... aztán nem ugy sikerült ahogy szerette volna és a pad szépen kettétört... Aztán ott bepánikolt meg minden De végül kitaláltunk egy tök jó kamut hogy ne kerüljön bajba Pár hete sikerült betörnünk a terem hátsó részében levő vitrines szekrény üvegét is! Múlt fél évbe pedig egy hasonló szekrény polcát törtük le. Oszitársam felült rá 80 kilóval, a fa meg nem birta el. Azt buummm! :D Nos. Ennyi lenne. Nálunk az ilyen"törések" szinte minden naposak...Ccsak azok nem vételtenül!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 18, 2006 Share Posted Május 18, 2006 "t.sz. fiát súlyosan részeg állapotba találták osztálykiránduláson és mikor ki akartam vinni a szabadba lehányt ezért o.f.i. intőben részesíte egyik haverom kapta 9. be:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Május 20, 2006 Share Posted Május 20, 2006 Hát ezek nagyon :lolhit: Nekem is volt egypár csak nem minden hülyeségért kaptam. Törtem már be énis szekrényt de nem kaptam érte hanem szépen megjavították De 1szer harmadikban letörtem egy nagyobb ágat egy fáról mert volt 1 nagy ága amin emiatt nem tudtunk hintázni És a hülye OF beakart irni amikor mondom h nincs ellenőrzöm erre kiburítja a táskámat pedig tényleg nem volt ott. Atzán másnap beírta asszem. Meg volt még egypár de sajna nem emlékszem rájuk.Az ellenőrzőim meg nemtom hol vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts