Balage25 Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 http://fc02.deviantart.com/fs21/f/2007/237/4/a/Userball_Tutorial___HUN_by_princesugi.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
getnocool Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 köszi ez nagyon jó !!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reni17 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 nem megy.............. :huh: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 pedig egyszerű köszi, hogy megosztottad de ha ez alapján nem megy, akkor próbáld meg lemásolni amit látsz. a saját "eszközeiddel" ne a leírást követsd. csak próbáld ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 sikerült lásd: aláirásom, egész jo, de vannak benne kissebb hibák... majd csinálok még ha lezs időm rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 3, 2008 Share Posted Január 3, 2008 egész jó lett antif! annyit tennék hozzá, hogy csináld meg átlátszóra a hátteret, ne fehérre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colinka Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 ez most nem a témához tartozik, de enisz hogy lehet azt megcsinálni ami nálad is látható, hogy mit halgatsz a winampal???pm-be leírnád thx:P, am kösz a tutort asszem mingyárt csinálok is egyet-kettőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Nem rossz ötlet, lehetne csinálni egy topikot ezzel kapcsolatban Megyek és csinálok ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebhelyesarcú TM Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Valaki csinálna egy vidit róla mert nekem ez a tutor magas.....A 4. lépés...Nem megy.És mindenhol ez a tutor van fenn.Youtubén van egy vidi csak semmi nem látszik belöle.Pls vki egy vidit vagy írja részletesen az egészet pls... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balage25 Posted Február 10, 2008 Author Share Posted Február 10, 2008 Sztem ennél világosabban nem lehet leirni.probálgasd ,nekem se ment elsöre.Kiváncsi leszek a topikra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebhelyesarcú TM Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Jó....De csak a 4. lépést monjátok már el...Nagyon kéne mer tök állat.(jobb az Ubarnál mert abba alig fér vmi.Az Ubar az megy de ez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomika123 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Szoasztok valaki elondaná hogy hogy kell beszurni képet és hogy hogy kell kicsinyíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 figyelj... először szerintem ismerkedj meg a photoshop kezelőfelületével... amiket kérdezel az a leg alapabb kérdések... így nem lehet tutorialokat se csinálgatni, ha az alapokat nem tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomsonnn Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Köszzönöm! Íme az alkotásom Azthiszem ez a 4. photoshop használatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecsoka Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 nekem is van egy kérdésem:hogy a rákba kell beszurni a képet rétegbe ?????már vagy 5 órája szarakszok vele és nem jöttem rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 ctrl + v Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecsoka Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 kössz a nagy segitséget erre má májöttem de nem volt joo szerk:nah valahogy megoldottam de hogy kicsinyitsem le a képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 ezek alap műveletek... tutorialok előtt legalább azzal a rohadt felhasználói felülettel meg lehetne ismerkedni de mind1, mégegyszer nem írom le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 enisz ezen ne húzd fel magad. Ha csak tutorialból tanulnak, akkor azt biztos mindenki kihagyja, amiben a kezelő-felületet ismertetik. Pedig talán az lenne a legfontosabb, a továbbiakra nézve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 de vannak erre iszonyatosan jó könyvek, utána lehet nézni. ehelyett segítségért sikítoznak, ráadásul nem is olyan nagyon bonyolult művelet... először igenis ismerkedjenek meg az eszközökkel, a felhasználói felülettel... így nem lehet photoshopozni, hogy fogalmuk sincs melyik eszköz mire való... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Unit.3 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Hy az enyém látható az aláírásomban THX a linket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Hát de ezért szép nagy warnt fogsz kapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 G- unit gyorsan tüntesd el mielött Moderátor meglátná (nem olyan a mérete ami megengedhető) Enisz pls linkelj ilyen könyveket (mármint ha ilyen számítógépen olvasható). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Alapismeretek: http://www.tutorial.hu/alapveto-tudnivalok/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 óhóó még night watch! O_O (userball lista,kép alja) kedvenc filmem de valahogy nem illik bele a userballba :S maradok inkább a userbar nál de érdekes tut tanultam belőle 1 kicsit thx. "de vannak erre iszonyatosan jó könyvek, utána lehet nézni. ehelyett segítségért sikítoznak, ráadásul nem is olyan nagyon bonyolult művelet... először igenis ismerkedjenek meg az eszközökkel, a felhasználói felülettel... így nem lehet photoshopozni, hogy fogalmuk sincs melyik eszköz mire való... dry.gif" ott a pont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzsa Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Ez nagyon jó tutorial de nekem még magas szóval még gyakorlom egy kicsit a PS-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Gandzsa elöbb utóbb így ki fognak bannolni hogyha ilyenekkel írod teli a fórumot h hsz-t növelj.... Gondolom else olvastad a szabályzatot v ha igen is akkor is a semmibe veszed. A szaályzatba az áll h csak akkor írj ha valami problémád van és úgy látom neked nincs szal ....Remélem már kaptá WARN-t!Mert már nagyo idegesít, ilyen lámáktól nem átlátható a fórum... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzsa Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Ha neked így jobb akkor leírom. Amikor az 5 cm-eres Dolgot kell csinálni (nem tudom a pontos nevét) ott nekem kisebb lesz a kör de 90 fokonként kivelé megy szóval ilyen fogaskerék tipusu lesz. Aki tud az segítsen ITT. Van egy pár másik fórum itt Photoshopban ahol nem helpet kérnek csak dicsérik akkor én miért nem tehetem? Amúgymeg nem nagyon érdekel a Hsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Nem akarok ebből veszekedést meg OFF-ot.Ez már így jobb h leírod Sry for OFF!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Én is elakadtam, segítség. Az 5-ös lépéssel van gondom. Ctrl nyomva tartása közben rákattintottam a fehér layerre, meg is van a kijelölés, de nem találom a Szerkesztés -> Körvonalazást, lehet, mert angol a photoshoppom, de letöltöttem a ps szótárat, még az alapismereteket is elolvastam (pedig már ismerem), de nem találom. Hol van? Szerk2.: Mégsem találom, PS CS3-am van, Körvonalazás az a Stroke akar lenni? Mert akkor azt a Layer -> Layer style-nál tudom beállítani, de a Szerkesztés (Edit)-nél nem. Szerk3.: Lol, de béna vok, most meg elsőnek megtaláltam, egyesével végignéztem a menüt de nem találtam meg a Stroke-t az edit-nél, de vak vagyok OFF: A tutor végén az idézet nagyon nagy: "Ne lopj, az a politikusok dolga" Szerk.: Rájöttem, én hülye, szerkesztés (edit) helyett a kijelölés (select) menüben keresgéltem, kicsit félreolvastam... Kösz a tutort, csinálok magamnak egy jó aláírást Itt az elkészült kép, elsőnek kicsit béna, másodjára jobb lesz, majd aláírásomban kiderül (direkt nem átlátszóba mentettem el, el akartam menteni átlátszóba és fehér háttérrel is, csak miután elmentettem photoshop bezárult ) Szerk 4(vagy 5): Na most már csináltam pár normálisabbat is (lent aláírásomban), ezek sem lettek még mester művek, de majd igyekszem. Csak GIF-ben lesz animált, vagy van valami más formátum is, amitől animálva marad a kép, mert ha megnézitek az aláírásom akkor látszik (főleg a magyar zászlósnál), hogy nem lett jó minőségű, pedig igen, csak a GIF miatt néz ki így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts