amdkiller Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Sziasztok! Pontosabban a tanulásában kéne segítség! A problémám a következő: Régi nevén a GAMF-on végeztem, tanultunk C++, C buildert, meg plc-t is, akkor a szigorlatra egész jól ment de azóta mégcsak nem is gondoltam rá! Szóval mostanra teljesen elfelejtettem mindent meghát akkor sem voltam profi, volt ami ment volt ami nem, például a maskolást nem tudtam megérteni, bár azt mondták nagyon egyszerű nekem nem esett le! Meghát már a láncoknál meg tömböknél már voltak gondjaim rendesen! A lényeg az hogy most informatikusként dolgozom és rengeteg szabadidőm van és szeretném hasznosan eltölteni és valami olyat szeretnék csinálni amiből esetleg valami anyagi hasznom is lehet! Szintén régen készítettem egy honlapot, az egész megtetszett, de ahhoz is kellett volna a PHP, amiről fingom nincs! Szóval én csak az oldalakat készítettem! Túlajdonképpen abban is kérném a segítségeiteket és a tanácsaitokat, hogy mibe fogjak bele, melyik programokkal? -C++ -C builder -PHP -Web tervezés(nemtom mi szakszerű elnevezése, lények hogy csak a honlap külcsínyével munkélkodnék) A célom a fizetéskiegészítés akár másodállással vagy valami távmunkával! Köszönöm mindenkinek a hozzászolását! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jucus Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 Manapság talán a Java a legkeresettebb. De a C++ ismerete is nagy előnynek számít, bár abba elég telített a piac. PHP hasznos nyelv, csak sztem önmagába nem sokat tudsz kezdeni vele. :victory: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 19, 2006 Share Posted Március 19, 2006 Azt mondják hogy a Web Designerek jol keresnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdkiller Posted Március 23, 2006 Author Share Posted Március 23, 2006 És a Web Designerek mely programokban profik? dreamweaver? photoshop? flash? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamasz Posted Április 20, 2006 Share Posted Április 20, 2006 Designer Photoshopban alap hogy profi. Utánna legalább egy dreamweaver de jobb ismerni magát a html nyelvet. Flash az kiegészítő hozzá de ha csak az alapjait tudod az sem gáz, ez is megrendelés kérdése. Persze minnél többet akarsz keresni a kész designel annál több nyelvet/progit kell ismerned. Én most csak design kodok. Bár ismerem a felsorolt dolgokat csak photoshopal dolgozom most 10-20 között kapok egy melóért.. Ez így kevés. Csak ezen kívül sok dolgom van és nem érek rá jobban belemélyedni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 21, 2006 Share Posted Április 21, 2006 Én adobe photoshopal nyomom a lapokat és nem használok ilyen dreamweaver progikat a forrást írom és a szintaktika kiemelés miaz használoma DZsoft php editort és e legtöbb amit egy lapért kaptam az 200e volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsoiam Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 igen, a weblapokkal foglalkozó nyelvek a legkeresettebbek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Ahoj! Mint programozó azt kell hogy mondjam, minden programozási meló jól fizet HA jo helyen dolgozol, jokor vagy johelyen és normális helyen sikerül dolgoznod. a web stuffolásnak lehet WebDev vagy WebDesign is a neve (bár a kettő nem ugyanaz) az tény hogy jól fizet. csak az a baj, hogy pont az ilyen "gamfról jöttem egykoron programoztam ezért most tudok webdesignolni és megcsinálom negyedannyiértis mert én vagyok a szomszédja" emberek miatt felhigult a piac és már nem éri meg, csakha protekciós vagy, vagy normális cégnél melozol amiből ma magyarországon féltucatnál is kevesebb van. Tanácsnak azt adnám, hogy döntsd el először, hogy mit akarsz programozni? vagy inkább mivel akarsz foglalkozni... ha Web dEsign akkor photoshop, corel, flash, html, java, javascript, dhtml,..., ha pl ügyviteli softokat akarsz irni akkor c, visual c, delphi vagy php , ha webdev akarsz lenni akkor meg php, cgi-perl, java, javascript.... egyébként a java-ról mondják h nagy jővője van, hiszen a mobilszolgáltatók is azt nyomják...így pl a nokiába vesznek fel időközönként (fél évente) java-hoz értő embereket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 Végül is mindegy miben programozol a már említettek közt de az elö leírásd alapján a webdesingert javaslom annak is inkább a css illetve a grafikai részét ha már komolyan ráméssz akkor a php -t. A c-t csak azért nem mert a c programozoknak tényleg nehéz a dolguk (jónak kell lenni a piacon). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Május 1, 2006 Share Posted Május 1, 2006 ráadásul a c programozok közt van egy rakat játék fejlesztő akiket szinte semmiért dolgoztatják. nekem anno kináltak egy állást, ahol c-ben és directx-ben kellett volna játék részeket összerakosgatni a minimálbértől kicsivel többért... ami hát nevetséges ezért a melőért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spori Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Tanuljatok java-ban programozni! Sokkal könnyebb jó java programozóvá válni, mint pl jó c++ programozóvá!!! Web design esetén a php- csodákra képes egykis java script, java applet, vagy java application felhasználásával. Jó munkához persze idő kell, mert egy igényesebb script is minimum 70-80 sornál (source) kezdődik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajt Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Delphi adatbázis programozó Nah még az is elég keresett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ki Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 üdv. nemfeltétlenül ide tartozik eza kérdés de jobb helyet nemtaláltam. a freemail címemet csórta el vki(primitív jelszavam volt) s azt szeretném kérdezni van e rá mód h visszaszerezzem. jelszóemlékeztető és levél írás fremailizéknak h adják vissza kilőve. program ötlet bármi jóljönne. előre thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replay2k7 Posted Szeptember 10, 2006 Share Posted Szeptember 10, 2006 az a baj nem azokatkeresik akik pár hét alatt megtanulnak 1 uj nyelvet, vagy powaasan megcsinálja.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boby Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 (edited) Hi! Ezt a scriptet kellene átalakítani, de nem nagyon értek hozzá.Szeretném eltüntetni a dobozt, ékezetes betűket írni és megadott karakterszám után törölni a szövegmezőt. http://www.javascriptkit.com/script/cut136.shtml Aki tud, kérem segítsen! Köszi Módosította Június 6, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts