banrobert Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Ki milyen sportot űz szabadidejében? Ha több sportot is művelsz akkor azt jelöld be amiben a legaktívabb/legjobb vagy és külön hozzászólásban írd le a többit is Ha az egyéb katrgóriába tartozol írd le hozzászólásban mit sportolsz Én személyszerint úszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Gépezés / Gyorsírás nagyon nyomom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouGin Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 egyértelmű h kosár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Bringazok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Bringazok! 46967[/snapback] Én is az a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Én terepkerékpározok a Mátrában. Főleg tavasszal és nyáron, de ha van időm ősszel is felkeresem a hegyeket. Egyébként imádom az országúti kerekezést is de azt inkább nézem keveset megyek aszfalton. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu111 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Kb. 10 év thai box, sérülések után 2-3 éve semmi. Ja, de Gigacenter. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cobra Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 3 éve teniszezek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Sielés, snowboardozás, korizás télen; kajakozás, bringázás nyáron (+krumpliszedés/kapálás, szőlőpréselés, kukoricamorzsolás a nagyszüleimnél ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Én Kyokushin karate már 2 éve, hobby szinten úszás, kosár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Január 3, 2006 Share Posted Január 3, 2006 szóval, tehát. én azt végzem, hogy amikor van autó, akkor azzal keresztbe hosszába csapatok. egyelőre megállapodtam egyik haverom melett mint navigátor, és egy trabant 601 RS(sportváltozat:D) mint autó...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Január 29, 2006 Share Posted Január 29, 2006 Én biciklizni szoktam! napi 20-30km! De mióta van netem nincs sok kedvem kimozdulni itthonról! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 BICO!!!!!! dirt/street/dh minden mennyiségben!!!! )))) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 Én sokáig teniszeztem aktívan (versenyszerűen), de mostmár sajna csak nagyon ritkán Vagy időm nincs, vagy partnerem... Az edzőm meg elhagyott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 BICO!!!!!! dirt/street/dh minden mennyiségben!!!! )))) Szeretlek testver! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giggs Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 Hát persze,hogy FOCI!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 Bicaj, nyáron nagyon sokat tekertem összejött az 1200 km remélem most mégtöbb sikerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Január 30, 2006 Share Posted Január 30, 2006 Én AirSoft-ozok. Hasonlít a Painball-ra, de mi műanyag golyókkal lövöldözzük enymást Ez a fegyverem: Beretta M93R, gázra működik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 31, 2006 Share Posted Január 31, 2006 Bicaj, nyáron nagyon sokat tekertem összejött az 1200 km remélem most mégtöbb sikerül Egyszer majd biztosan osszefutunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 Egyszer majd biztosan osszefutunk! Remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 Egész napos semmittevés az a legjobb! Csak most beteg vagyok (kétoldalú iskolaundor) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 CSOCSó&DARTS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 A csocsót azt én is vágom! Snake, Pin, Cápa, minden megy... Csak nem nekem! Amúgy elég jól játszom! Suli után az elsű utunk a kocsmába vezet és játszunk vagy egy órát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Február 9, 2006 Share Posted Február 9, 2006 A csocsót azt én is vágom! Snake, Pin, Cápa, minden megy... Csak nem nekem! Amúgy elég jól játszom! Suli után az elsű utunk a kocsmába vezet és játszunk vagy egy órát! Ezt én is tanusítom!!!! A suli után sőt ha nincs óránk akkor mi a kocsmába veszük az utunk és mehet a játszma!!!! Ja igen én vagyok az egyik játékos nagypisty mellett!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Február 10, 2006 Share Posted Február 10, 2006 jelenleg aktívan csak és csak is a GÉPEZÉÉÉS!!! :D eSportok :P amúgy régebben Judoztam, 2-3 évet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Kosárlabda a király!! Régebben Judo-ztam is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli12 Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Bringazok! Én is azt szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapperman Posted Február 12, 2006 Share Posted Február 12, 2006 Csá! Én Shotokan Karatézok már 3éve! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Február 13, 2006 Share Posted Február 13, 2006 Császtok! Néha nagypisty-vel meg muki1001-gyel szoktam csocsózni, de nagyon ritkán. Egyébként gyurok wazze. Meg test mozgok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Február 13, 2006 Share Posted Február 13, 2006 (edited) Ne szidjátok le nagyon Raziel haveromat, mert még igencsak totyogó, aztán kattintgat össze-vissza! De ő legalább helyesen ír, nem úgy mint muki! Látom kijavította, mivel megmutattam neki hogy kell! Módosította Február 13, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts