danielson Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Ha kijön becserélem rá az új swiftemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Mondjuk ilyen kocsi is csak anank jó, akinek sok pénze van.. Nem azért mert meg kell venni.. Hanem a büntetést kell fiezetni Feltételezem aki egy ilyen gépet vesz nem 30 al akar menni Autópályára raknak mérőket vazz... oda korlátlan sebesség kéne.. Azt oda kellene azokat a sz*rokat pakolni ahol sok az ember azt mennek ezerrel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Nagyon szép! ( de nem vártam ezt egy suzukitól) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 meg kellemesen csalódtam benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Városban bringa, esetleg moci a jo. Bringaval meg a napi testmozgas is le van tudva ^^ Meg a napi, kötelezően elfogyasztott ólommennyiség is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Szerintem városban eleve hülyeség a kocsi max Smart, az kisebb dugót csinál akárcsak a tömegközlekedés, bringások vagy mocisok. Pesten esetleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 sztem ha ingyen lenne senki nem kötekedne! am tényleg jónak tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALIENwoods Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Tök jól néz ki Suzukikkal semmi bajom nekünk is volt, de ez nagyon megtetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Hát sztem jól néz ki... amugy nemértem hogy miért kell lefikázni azért mert Suzuki., Attól még lehet jó, bár nemhiszem, hogy beletettek volna valami izom motort. (max. egy 2 literes dízelt vagy esetleg egy ekkora űrttartalmú benzinest). És amugy is lehet, hogy jobb konstrukció és nem papír autó. Amúgy meg nem kell folyton száguldozni, városba elég az 1,6-os motor, abban már van 100 paci és országúton, és autópályán is vígan el lehet menni 100-130-al és meg se kell hajtani. Amúgy meg elfogadnám, jó kis autó pacsííí Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Útálom a suzukit és az eddig megjelent összes modelljét de ez valami kivételes, remélem nem csak külsőleg lesz formabontó, mert a suzuki eddig is az volt, negatívirányban... Ha reformálják a kasztni alatti dolgokat is, akkor még lehet hogy suzuki fan leszek (bár ez lehetetlen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Ez nagyon szép lett! csak grat a suzukinak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts