E.Draven Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Formabontó tanulmány a Suzukitól Lehullt a lepel Frankfurtban a Suzuki új tanulmányáról, mely egy 2010-ben megjelenő szériaváltozat előfutára. Ha a végleges modell csak feleannyira merész lesz, mint a Kizashi, igen valószínű, hogy a japánok rengeteg újabb hívet szereznek maguknak. Bár egyelőre semmilyenfajta hivatalos információval nem szolgáltak az új modellről, a Suzuki mégis nagy feltűnést keltett Frankfurtban a Kizashival, mely marcona megjelenését egy korábban megjelent vázlat is előrevetítette. A Kizashi szinte minden egyes porcikáján találunk valami szokatlant, a leglátványosabb elem azonban kétségtelenül a Darth Vader maszkját is lepipáló hűtőrács és a két földig húzott fényszóró. Jó hír lehet azoknak, akiknek tetszik a képeken csillogó tanulmány, hogy a Kizashi formavilágát megörökli majd egy családi kombi, melynek piaci megjelenése 2010 körül várható. [origo] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markO1337 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 komolyan néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Naggggyon durcaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Nekem bejön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 hoppá.. kellemes meglepetés... és EZ suzuki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Mostmár lehetne a mi autónk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Hát nem semmi!! Kívülről jól néz ki!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Kellemesen néz ki! Remélem ennek is 2 millió körül lesz az ára és akkor veszek is egy ilyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Ilyen kell nekem is Jól néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Tegyél a 2 mellé egy 0 át talán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 hátlol azt hittem beszarok... dögös!! a kipufogóból itélve akár v6os 3 literes motor is lehet benne... habááár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Hát a kipufogóbol ítélve szép kis erögép lehet. Gondoljunk csak bele milyen légnyomás miatt kell 2 kipufogó. Vagy a másik lehetöség hogy csak dísz Bezzeg most mindenki nyalja majd a suzuki pi... régen meg ha azt mondtam hogy szerintem jó és olcsó autókat gyártanak jött a ugatás. Na menjetek a rákba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Khm khm... a 2 kipufogót manapság a környezetvédelmi elvárások miatt rakják be, 2 kipufogó = 2 katalizátor. Egyébként szerintem ez a mostani új swift egész jól néz ki, sokkal pofásabb mint pl az ignis amit annyira nyomnak rallyban is meg mindenhol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Akkor a haverom trabijában is 2 katalizátor van. Azokat a kályhacsöveket látni kell. Szerintem meg a suzuki a környezetszenyezés helyett azt vette figyelembe hogy mennyit segít egy sportos kiufogórendszer az autó teljesítményén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Suzuki, a MI autónk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Igen, de már nem lehet olyan autót gyártani közúti forgalomba ami nem felel meg az aktuális elvárásoknak, jelenleg ha jól tudom az Euro 4-es Persze, az egyedi kipufogórendszerekben nincs katalizátor, pont az a lényeg meg a tuning benne De tény ami tény, baromi jól néz ki!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 höhö tanulmány autó. LED-el világít elől is? amúgy jó kis sport limuzin. ja nem mert 3 ajtós. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Buzuki hajtogatott egy uj modeltt a papirhulladekbol... Jol nez ki de szerintem ua. papirauto lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Papírautó..mégis többen halnak meg a luxus "atombiztonságú" aútókban mint az ilyenekben Nemrég néztem vhol felmérrést erről. És ez azért van, mert vannak ezek a biztonsági teszteken igen jó eredményt elérő milliókba kerülő autók...de a sofőr nem gondolkozik, hogy az a teszt nem 150-200as tempónál történik. Szal ha nincs jó kocsid (nem teljesítménybe értem ) akk biztonságosabban is vezetsz (jó ez nem mindekire igaz) Meg sztem ez már nem olyan papír . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Igen a gond az hogy az ember nem is érzi mennyivel megy csak jól esik odarakni neki a szenet. Aztán késön kapcsol. A suzukikkal meg nem nagyon száguldozol. Akár papir akár nem gondolj arra hogy ha megázik 1 tonnával nehezebb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Városban sztem jó kocsi...az elvetemült TOP GEAR szerint is annyi pénzért autót kapni nem lehet... kivéve a Dacia Logan-t... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Szerintem városban eleve hülyeség a kocsi max Smart, az kisebb dugót csinál akárcsak a tömegközlekedés, bringások vagy mocisok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Városban bringa, esetleg moci a jo. Bringaval meg a napi testmozgas is le van tudva ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 ki tudja mit rejt a külső... És sztem is a bringa sokkal jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 jol néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 jah, egész pofás a kicsike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Egész jól nézki Suzuki létére! De mivel ez csak tanulmány, meg kellene várni az első széria bemutatóautóját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Nemrossz kocsi, sőt igenis jól néz ki. Csak hát egy baj van vele, hogy SUZUKI. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
medigen Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Nekem teccik bár lehet azért is me nekem is suzukim van .s valóban a magyar utakon való közlekedésre ,persze a szabályok betartása mellet tökéletes me az 1.3 osm megy frankón de aki ismeri és betartja a kresz szabályait az tudja hol mennyi a megengedett max . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Persze egy ilyen és ehhez hasonló kaliberű autót nem is arra találtak ki h Alsógyökérfalva és Rárófelsőszentmárton között közlekedjünk max 90el! Mert ha pl Magyaországon kimész az autópályára egy 1.3as Suzival, ahhoz h kényelmesen közlekedj 130-al már igencsak izzasztani kell az autót! És ezzel most korán sem azt akarom mondani h nem jó autó az 1.3as Suzuki (főleg ha az egy GTi), mert igenis jó, csak kevés néhol! És persze az sem mellékes ha nagy nehezen Mo-n találtál egy autópályaszalaszt akkor az 130at mennyi idő alatt éred el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts