kgabor Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 EMO napirend 8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat. 8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése 9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot. 9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra. 9:50 - fürdöszoba: eltávolítani a testszörzetünket,hajbelövés,körömfestés,smink. 11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re.emailek lebonyolítása.myspace-n megosztani a haverjaiddal,hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod.megírni,hogy mennyire elkeseredett vagy. 12:00 - némi nemü táplálék elfogyasztása 13:00 - sírás 13:25 - msn-en megbeszélni,hogy beszakadt a körmöd tegnap. 14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat. 15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatod.kollektív sírás. 17:00 - vacsora könnyekkel kísérve 18:00 - msn,myspace és társai. 20:00 - fürdés, smink eltávolítása. 20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy.sírás 23:00 - myspace-en összegezni a napodat.elköszönni a netes haveroktól. 00:00 - lámpaoltás.kis pityergés még mielött elalszol. A TOKIO HOTEL: Bill mondja: Cuki vagyok, meleg vagyok! Tükörtojást süthetsz a popsimon! Énekelni nem tudok, De pár lemezt kiadok. Győzikével korúst alapítok, majd Elton Jonh-nal talizok. Buzi vagyok, ez világos. Kicsi szoknyám virágos. Billike szép, Billike bájos Csak az a baj, h "kicsit" lányos A története: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 1 kis szaros seggfej, akit billnek hívtak, és az volt a régi álma, hogy ő legyen minden idők legnagyobb énekese. de nem volt pénze (mert csóró volt), ezért a helyi buszmegállóban fekvő csöveseket felkérte, hogy legyenek a zenekar tagjai. a bunkó parasztok persze h igent mondtak, és így megalakult a kibaszott tokio hotel zenekar, ami minden rock megszégyenítője. akadt 1-2 agyatlan hülye fasz, akinek nem volt zenei érzéke, és engedélyezte a banda föllépését! mi arra vagyunk hívatottak, hogy együttes erővel porba döngöljük a th fanokat!! T = Tirpák O = Ostoba K = káros I = IQmata O = Ormotlan H = Hülyeség O = Ocska T = Tré E = Eszetlen L = Loserek Nó Thenksz: Megy a néphülyítés ezerrel. pár hónap és ez a zenekar befut ugyanis van rá igény. annyira szar meg nem lesz, hogy ne legyen tőle minden tizenkétéves emo lány puncija nedves. kéretik megfigyelni a hófehér tornacipőt.(kép lentebb mellékelve) fogadok fél órával a kép készülte előtt vették nekik egy kínaiban. persze az is lehet, hogy converse. az menő. nekem is van, tehát én is menő vagyok. azért a balról második ember kabátja is odabaszós. na meg ez a szuggerálós (jól írtam?) benézés. ezzel a zenekarral egy kurva nagy baj van: a hülye is látja, hogy meg vannak csinálva. érződik rajtuk a pénz szaga. őket nem a zenéjük fogja eladni, hanem a köréjük épülő médiakampány és az "extravagáns" külső. jó ez így? ez kell nekünk? az előre legyártott, tehetségtelen kis buzik? ha a magyar emoknak van eszük körberöhögik ezt a zenekart. egy rétegük biztosan ezt fogja tenni ugyanis az emok átlagintelligenciája még mindig a plázacicák/kandúrok felett van. egy másik részük viszont valószínűleg szeretni fogja ezt a zenekart pont azért, mert mindenki más rosszul lesz tőlük. az emok lázadnak. azzal, hogy utáljuk őket vagy amit szeretnek csak alátámasztjuk a lázadásuk szükségességét. kiváncsi leszek az emo közösség reagálására, de nincs sok remény. az emberek hülyék és hagyják, hogy letolják a szart a torkukon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bopika Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Ezeknek nyaron nincs meleguk ilyen fekete cuccokban ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi01 Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 a no sex-es képnél majdnem el okádtam magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevus Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Nagyon nagy Topik!!! Gratula az indítónak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 -5 emo ül egy szobában, az egyik öngyilkos lesz, miért? -?? -mert nem jutott neki sarok,ahol sírhat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevus Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Gratula az indítónak, jó téma. Minden Jót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR@KI Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Nagyon király téma!!! Még tegyetek fel vicceket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor Posted Szeptember 16, 2007 Author Share Posted Szeptember 16, 2007 - Miért jó az emo torta? - ? - Fel tudja vágni magát. - Mi az emok kedvenc filmje? - ? - A Penge! - Hogy vagánykodik az emo? - ? - Gilette Mach 3-t vesz. - Miért sír az emo az étteremben? - ? - Vécére kell mennie, és nem tudja, melyiket válassza. - Hogy kínozhatsz meg egy emot? - ? - Megmondod neki, hogy ma nagyon boldognak látszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnetik Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hogy ismered fel az emost? ????? Egyik szeme sir , a másik meg haj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 ezek nagyon jók xD rakjatok méggg XD :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 azta XD ez nagyon jóóó áááá méég dejóó szakadtam rajtuk XD (fetreng a klaviatúrán és szakad a röhögéstől ) hű naon jó, és még igazuk is van a szövegeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekk133 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Erre van egy jó képem -Hogy cserél ki négy emós egy villanykörtét?? ? -Sehogy. Leülnek sírni a sötétbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ezek jóók! és milyen találóak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa123 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ilyen jó vicceket (ezeket le kell irnom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 -Hogy cserél ki négy emós egy villanykörtét?? ? -Sehogy. Leülnek sírni a sötétbe. Én komolyan meghalok rajtatok (a röhögéstől)! :D :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 -Mi az? 4 EMO ül egy Ladában és száguldanak a szakadék felé? -Pazarlás...5 is befér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murkika Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Itt van néhány nagyon jó: Két EMO-s beszélget: - Kérsz egy Tokio Hoteles nyalókát? - No Thanx! - Anyu láttam két szörnyet puszilkodni! - De szörnyek nincsenek. - De! Szörnyek! Csak egy szemük van! Az anya elmegy a gyerekkel. Látja, hogy a padon két EMO csókolozik. Látja rajtuk, hogy mindketten fiúk. - Jéé, tényleg léteznek szörnyek! Komor ábrázattal fordul az orvos az emohoz: - Sajnálom, de a kedves feleségét nem tudtuk megmenteni, tegnap elhunyt.. Az emo felsóhajt. - De jó, neki legalább sikerült! Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys sz*rban Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad A világfájdalmat jelzi a kinézeted? 14 évesen ehhez sok közöd lehet Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett De nem baj, bújj csak a sarokba sírni Hisz számotokra ez a trendi Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ezek nagyon jóóók! Itt van még egy pár: Hogy vonzák a katonasághoz az emosokat? Gyertek fiúk itt meglehet halni. Hova járnak az EMOK gyúrni? Anti Fitness Clubba! Mivel lehet írtani az emosokat? Emotoxxal. Mi a tömegsír? Sikeres EMO-k csoportképe. Hogy hivják mikor az emberek sirni kezdenek? EMOlúció. Melyik hal meg előbb, az emo vagy a szőke nő? A szőke nő, mert megfullad az emo könnyeiben. Mi az emo kedvenc étele? Vagdalt hús és véres hurka. Csak ennyit találtam. Aki tud még az írhatna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrex92 Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys sz*rban Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad A világfájdalmat jelzi a kinézeted? 14 évesen ehhez sok közöd lehet Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett De nem baj, bújj csak a sarokba sírni Hisz számotokra ez a trendi Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok Az előző versnek még van 1 kis befejező része ami a köv.: Egy dolog van, amiben egyetértek veled Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered Legalább egy patkánnyal kevesebb A Föld máris sokkal jobb hely lett Nem tudom, mi a franc van veled Miért nem tudod élvezni az életet? Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak, Hogyha ránézek máris sugárba hányjak Érzelmes vagy, ezt mondod magadról De f''zt se tudsz az érzelmek skálájáról Számodra csak a bú, a bánat marad Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!! Grat az elindítóknak, a viccek nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts