balays88 Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Sziasztok! Van egy SMC wirelesses routerem amin keresztül netezek a laptopon. A héten vettem a PC-mhez egy vezetéknélküli hálókártyát. A pc és a laptop megosztja az 1 megás netet, pedig úgy hallottam, h ha routerrel osztom meg az 1 megás netet, akkor mindkét gépen 1-1 mega lesz, nem pedig 512-512. Az lenne a kérdésem, hogy csak rosszul hallottam és nincs ilyen, vagy valami nem jól van beállítva? Mihamarabbi válaszaitokat előre is köszi: balays88 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus90 Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Rosszul tudod, a sávszélességed megoszlik a rákapcsolt eszközök között nem pedig duplázódik (szép is lenne ) Nem oszlik meg pontosan a felére, szóval ha csak az egyik gép megy akkor ugyan olyan a sebesség, de ha viszont megy mind2 akkor se gáz a sebesség csak ha az egyik fél le tölt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts