Hedge Hog Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Sziasztok! A gondom az, hogy a nyomtató folyamatosan azt írja ki, hogy az egyik patronból kettő van benne nevezetesen a feketéből! Ezt a hibaüzenetet az eredeti patronnal is kiírta, és természetesen gar időn kívül .... Az egyik szervizben azt mondták, csak úgy tudom kideríteni, ha veszek egy garnitura új patront, mert előfordul, hogy a nyomtató rosszul jelzi ki, hogy mi a hiba, de rögtön hozzátették, inkább vegyek egy új nyomtatót, mert ha nem ez a gond, akkor nagyon sokba kerül a javítás. Ez is majdnem 35 volt... Nincs valami ötletetek? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
InQ Bacsi Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Hi! A nyomtató beállításinál indítsd el az állapotmonitort. Az grafikusan jelzi, mi a gondja. Nemigazán jött le, hogy mi a konkrét probléma... Az a baja, hogy két fekete van benne? Az gáz, mert kettő is kell asszem.. Egy kicsi és egy nagy fekete ha jól tévedek Asszem a Te nyomtatód is az öt patronos fajta... Magenta, Cián, Kék és Kis fekete, Nagy fekete. A szervíz nem tévedett, nagyon drága a javítása. Én CD tálvát keresek az én I865 nyomtatómhoz és 30.000-ért tudott az egyik szervizes. Kiröhögtem és otthagytam.... Még egy tipp: Nézd meg a kábeleket, Nekem elég sok gondom volt a csatlakozásokkal.... Amúgy király nyomtató, ne add fel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts