Zsolti{Barca} Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Hy all Az a kérdésem hogy az alaplapom ami egy Abit AN7 csak AGP csatlakozású vga kártyákal kopatibilis vagy PCI csatlakozású vga-kat is fogad ,rakhatok bele? köszi A másik kérdésem a vga memória fajtájával kapcsolatos ,hogy pl. vehetek bele DDR2 memória fajtájú vga-t? Azt is felismeri majd az alaplap? köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus90 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Ezek a tulajdonságai. Van benne PCI foglalat tehát lehet bele, de azt nem tudom hogy a DDR2 is jó-e. - Támogatott processzorok: AMD-K7 Socket A FSB 200/266/333 MHz processzorok - Lapkakészlet: NVIDIA nForce2 Ultra 400 (MCP-T) - Memória: 3 db. 184 tús DIMM foglalat, amelybe 3 db., egyenként legfeljebb 1 GB DDR 266/333 MHz nem ECC vagy 2 db., egyenkéjnt legfeljebb 1 GB DDR 400 MHz nem ECC memóriamodul helyezhető - Hang: integrált 6 csatornás AC97 vezérlő - Hálózat: integrált 10/100 Realtek vezérlő - Belső csatlakozók: * 1 db. AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) foglalat * 5 db. PCI foglalat * 2 db. Ultra DMA 33/66/100/133 csatlakozó * 2 db. Sata 150 csatlakozó (RAID 0/1 támogatással) * 1 db. floppy meghajtó csatlakozó (támogatja a 2.88 típusú floppy meghajtókat is) * 1 db. alaplapi (kivezetésre alkalmas) USB csatlakozó * 1 db. alaplapi (kivezetésre alkalmas) IEEE 1394a csatlakozó * 2 db. CD-IN csatlakozó - Külső csatlakozók: * 1 db. PS/2 billentyűzet csatlakozó * 1 db. PS/2 egér csatlakozó * 1 db. soros port csatlakozó * 1 db. párhuzamos port csatlakozó * 1 db. S/P DIF kimeneti csatlakozó * 1 db. S/P DIF bemeneti csatlakozó * 5 db. hang csatlakozó (Front Speaker, Line-in, Mic-in, Center/Sub, Surround Speaker) * 4 db. USB csatlakozó * 1 db. IEEE 1394 csatlakozó * 1 db. RJ-45 hálózati csatlakozó - Mérete: 245 x 305 cm (ATX) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Csak DDR1-es memória jó bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 De ő a VGA memóriáját kérdezte szerintem a ddr2es VGA is belemegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Ja akkor félreolvastam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Nyugodtam vehetsz bele DDR2-es VGA-t,az teljesen lényegtelen az alaplap szempontjából,hogy milyen memóriák vannak a videókártyán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolti{Barca} Posted Szeptember 10, 2007 Author Share Posted Szeptember 10, 2007 Értem köszi mindenkinek a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 PCI videokari elég ritka, remélem nem PCI-X-re gondotál, mert amugy AGP-s videokarit fogad, jobban jársz inkáb az AGP-vel, mivel mint mondtam PCI karik elég ritkák. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Olyan ritkák hogy ha keresnél se találnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolti{Barca} Posted Szeptember 11, 2007 Author Share Posted Szeptember 11, 2007 PCI videokari elég ritka, remélem nem PCI-X-re gondotál, mert amugy AGP-s videokarit fogad, jobban jársz inkáb az AGP-vel, mivel mint mondtam PCI karik elég ritkák. PCI-Express vga-ra gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts