kita100 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 A kérdés adott sztem kézi konzol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Konzol! Amúgy mindkettőnek vannak előnyei hátrányai Szal nem egyértelmű. De mivel konzolom van ezért arra voksoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 A konzol. Jobb graf, irányítás, egyéb. De a kézi konzolt meg bárhova elviheted, úgyhogy nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Konzol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WanWan Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Én a mind1 -re szavaztam, mert mindkettőnek vannak ellőnyei, hátrányai, amúgy meg csak egy "mezei" PC-m van, úgyhogy nem vagyok túlzottan érintett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Nekem PSP-m van ezért kézikonzol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Nem vagyok egy nagy konzolos, de ha választanom kellene a hordozhatóság miatt a kézit választanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Konzolra szavaztam... sztem a kézi konzolok kényelmetlenek.. mellesleg ha megyek vhova akkor nem azért megyek hogy játszak.Játszani lehet otthon is.Mondjuk egy hosszú utazáson jó a kézi konzol.. de én nem utazgatok annyit hogy most mittomén vegyek egy psp-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 Konzol egyértelműen. Sztem a PSP nagyon trendi, bár lehet ez csak az én hülye rögeszmém... mindegy, akkor se tetszik ha nem az PSX rulz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Sztem mind2. Nekem sajna csak egy PS2-m van, de szívesen elfogadnák egy PSP-t is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Volt egy ps2-m,de eladtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Nekem egyik sincs, de ha választanom kéne akkor konzol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Hm. Látom a konzol pártiak többen vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Régen GAMEBOY függő voltam mert a suliba is lehetett nyomni pad alatt De kevés és gagyi játékok jönnek kézire. Még a PSP is gagyi szerintem. Már nem jáccom sokat de ha mégis akkor maradok a PC-nél és a PS2-nél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 kézi konzolnak én nem látom sok értelmét ! Ha otthon vagyok akkor pc vagy konzol ,ha meg éppen mászkálok akkor vagy vagyok valakivel és dumálunk vagy simán zene megy és kész ! pl reggel tele villamoson és metrón hol toljam a psp-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Én nem játszok soha csak otthon. Ha megyek valahova vezetés miatt nem játszogatok, és ahova megyek oda se játszani megyek álltalában. Nálam ezért a hordozhatóság miatti előnye nem számít. A konzolt favorizálom, már csak a jobb hardware miatt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackOneill19 Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 HALI! Az lenne a kérdésem, hogy Gameboy Advance gépbe a Gameboy Color játékok mennek-e? Kösz! Inkább kézi, sima helyett meg inkább pc:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Konzol, inkább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Konzol, de el tudnék viselni egy kézi konzolt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Az előző hsz-em óta találtam néhány pozitívumot a kézi konzolok javára, bár ez inkább konkrétan a psp-re vonatkozik.Szóval lehet rajta netezni, és elég jó dolog mondjuk beülni vhova egy kv-ra és közben megnézni az emailjeidet, vagy bármi mást a neten.Én spec kb 60-70% ban zenehallgatásra használom, de nagyon örülök, hogy emellett sok más dolgot is lehet rajta csinálni.Van rá milliónyi hasznos homebrew program, vagy ha esetleg kamerád is van hozzá, akkor fotókat is csinálhatsz, és még ott vannak a játékok.Szóval egész jó dolog ez 30ezerért, sőt az ügyesebbeknek csak 15-20.( vagy haverom 5ért vett egy brickeltet, és azt megjavította ingyen ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 konzol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overfull Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Konzol egyrtelműen.Mivelnekem nincs PSP-m se DS-em se Gameboyom így nem is kell.Mondjuk PSP-vel eljátszanék 1-2 játékkal de én inkább otthon nyomom a PS2-t.A nyáron meg veszek egy 360-at. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca2 Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 En kezi konzolra szavazok, ha mar otthon kell jaccani akkor PC a grafika miatt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts