wazko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Szia! Én nem nagyon értek a témához és segítség kellene. Meguntam hogy a mostani gép nem csak az enyém és szeretnék egy sajátot. Van egy régi p3-as gépem+ugye ez, és úgy döntöttem hogy karácsonyra feltuningolom. Tehát kéne vmi jó de olcsó proci(lehetőleg dual magos) amin azért ien gta4 meg cod6 elmenne és vmi jó vidikártya ami szintén olcsó és azért ezek futnak rajta. Lécci segítsetek! Milyen ient ismertek?És naggyából mennyibe kerül? Köszi:Wazko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Szia wazko ! Anno kb. 30 évvel ezelőtti matematika oktatásomra visszagondolva úgy is fogalmazhatnék, hogy a hsz-ed nem "egy-egy értelmű" , azaz nem világos, melyik gépet akarod fejleszteni, továbbá jó lenne pontos információval rendelkezni a fejlesztendő gép Hw-ét illetően. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazko Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Szia! Közbe hazajött apám és mondta hogy odaadta vkinek a gépet. Szal az az új dolog hogy összerakatok egyet ami ien olcsóbb. Szal csak egy jó proci kell és egy jó vidikártya és az előbbiek. Mindegy mien mert ahoz igazítom a gépet csak annyi hogy olcsó és jó legyen ez a 2. És am 2magos proci legyen ha lehet. És kb. mennyibe kerül? Üdv:Wazko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Én feladom... /melyik gép lett odaadva, konkrétan mik az előbbiek ??, most akkor kérsz javaslatot processzorra és VGA kártyára, és majd hozzávásárolod a megfelelő alaplapot stb ??/ Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wazko Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 A p3-as lett odaadva természetesen és kérek javaslatot és hozzá a többit mad megveszem. Szal olcsó és jó proci(lehetőleg 2 magos) és vidikártya. Wazko Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 http://pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x2-250-dobozos-26277 http://www.pcx.hu/termek/xfx-hd4650-1gb-ddr2-hd-465x-zdle--42727 Prancsolj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Hali ! Szia! Én nem nagyon értek a témához és segítség kellene. Meguntam hogy a mostani gép nem csak az enyém és szeretnék egy sajátot. Van egy régi p3-as gépem+ugye ez, és úgy döntöttem hogy karácsonyra feltuningolom. Tehát kéne vmi jó de olcsó proci(lehetőleg dual magos) amin azért ien gta4 meg cod6 elmenne és vmi jó vidikártya ami szintén olcsó és azért ezek futnak rajta. Lécci segítsetek! Milyen ient ismertek?És naggyából mennyibe kerül? Köszi:Wazko Mivel játszani is szeretne /gta4, cod6/ , gondolom minél gördülékenyebben, én inkább ezt ajánlom /DDR3-as memória, ami azért gyorsabb, mint a DDR2-es, 1GB pedig felesleges ebben a kategóriában/ : http://www.pcx.hu/termek/sapphire-4670-512mb-ddr3-lite-new-edition--42098 Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 EZ amolyan cinikus postnak számít nem kell komolyan venni Mivel nem írt még nagyjából sem max költhető összeget, beírtam a legelső 2 magos proccot és olcsóbb vga-t amit megláttam ( ezt konkrétan meg se néztem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts