polip14 Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 persze még hogy ufot látott,és akkor ezt eddig miért nem mondta el egy ujságnak miért pont most ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuslat Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 kevés a nyugdij kell 1 kis plus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradox Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Én hiszem, hogy létezhet élet a földön kívül is. De az elég furcsa, hogy eddig nem mondhatta el, akkor most meg miért teheti. Tuti elfogyott a pénze. Meg ez a kötelező forgatókönyv. Mikor már nem lehet miből pénzt csiholni, akkor jön a könyv írás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Ugyan már még a Holdra szállást is az Arizona sivatagban vették fel nemhogy ufók ugggggyan már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Minden lehetséges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 hát sztem ez a hír félig igaz félig nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Kisdeak ezt hogy érted? Egyik szemével látta, a másikkal meg nem? Nehogy elhigyjem már egy olyan ország emberének ezt, ennyi év elteltével.. Már eleve a holdraszállás ténye alatt is rezeg a léc. Érdekes módon miért csak az amerikaiak voltak ott? (érdekes az MIR-t meg az oroszok [még a szovjetúnió!] csinálták, hol volt akkor az amerikai űrállomás?! És még ezek voltak a holdon?! HAHA). Nagy kamugépek És mivel már sokfelé elterjedt az amerikai emberbutítás végeredménye, sokan meg be is kajálják ezt. Ja meg hát tényleg a másik az hogy BORS... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriska Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Én a csávót is UFOnak nézném :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Én szerintem az öreg szülinapját ünnepelték és kicsit elfajultak a dolgok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazsi Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Nem biztos h kamu,mert haver nagybátyja mesélte h volt erdőbe sátorozni és aszonta h ő is látott vmi nagy fekete izét ami bámulta őket vmi nagyon erős kék fényt is csinált a "szemével"szal ez nagyjábol megegyezik a csáko állításával.De ki tudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 a 69es holdraszállás után egyáltalán járt ember a holdon? ezt nem tudom biztosan. de ha majdnem 40év után senki nem volt a holdon, akkor a holdraszállás ténye elég vitatható. akkor meg az öreg állítása duplán hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapalo Posted Szeptember 6, 2007 Share Posted Szeptember 6, 2007 nincs miert a Holdra menjenek...csak eggyet kiruccannak a Holdra?? ugyan... nagyon draga egy ilyen utazas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 ez ufót a holdon? szerintem csak egy kis felkapottságra vágyott azért állítottam ezt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themaster Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 ez komoly, ez most olyan hogy én írok egy könyvet, hogy a kertembe egy szellem biciklizik vagy láttam egy repülő autót , stb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 faterom is latott egyet még gyerekkoraban! de a biciklijével nem tudta utolerni h jobban szemugyre vehesse... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Hát igen. Mit csinál egy nyugdíjas, amerikai űrhajós? 38 év után könyvet ír h látott egy UFO-t! Ez egyszerűen gyönyörű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
démonigyerek Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Tegnap a kertbe ott lapult valami kalapszerű izé a kertbe, én meg nem mertem odanézni! sőt, mikor már odanéztem, észrevettem hogy 2 ilyen kalapszerű izé rejtőzködik, és figyel a fűben! kutyaszar volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
démonigyerek Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Nem biztos h kamu,mert haver nagybátyja mesélte h volt erdőbe sátorozni és aszonta h ő is látott vmi nagy fekete izét ami bámulta őket vmi nagyon erős kék fényt is csinált a "szemével"szal ez nagyjábol megegyezik a csáko állításával.De ki tudja Hallod! Ugyanilyet látott az én haverom nagyanyjának a bátyjának az öccsének a fiának a haverjának a fia!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Levan égve csoro öreg oszt kellet neki a pénz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 Könyvet írt Buzz Aldrin, az Apollo 11 ?rhajósa Visszatérés a Földre címmel. Ez tényleg csak nekem tűnt fel? pedig innentől szerintem minden egyértelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
penin Posted Július 18, 2010 Share Posted Július 18, 2010 a Hold nem tűnik túl alkalmasnak az életre, vagyis sztem ez kamu pénz kellett a bácsinak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 De ha látta akkor miért nem készített egy fantom képet róla... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Nagyon messzire gurulhatott a gyógyszere ha igy lett volna szerintem haza sem tértek volna lehet valami vacsi lettek volna az ufóknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyar0 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 elfogyott a pénz és valamivel feldobta a könyvét vanezígy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Szerintem nem hazudik.Armstrongék vagy alkeszok lettek, vagy megkattantak, vagy erősen vallásosak lettek miután visszajöttek.Azért ez érdekes, mivel űrhajósnak nem választanak gyenge idegzetű embereket. Amúgy jútúbon meg lehet hallgatni a hangfelvételt ami a párbeszédet tartalmazza az egyik űrhajós és a NASA között. Kb ilyesmi: - bázis látok valami érdekeset - ne törődj vele, kérlek menj a másik irányba - de basszus ez nagyon durva! - ne foglalkozz vele, csak menj a másik irányba Nem emlékszem pontosan, de ilyesmi volt.Szóval azért ez elég furcsa. szerk.: megtaláltam a videot, 3:03 nál kezdődik az a párbeszéd, hát nem pont úgy van, ahogy emlékeztem de a lényeg ugyanaz: látott valamit és elküldték onnan. http://www.youtube.com/watch?v=7f-DbSuE1Bk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Nagy, félelmetes élölények? Biztos belefutottak a szovjet expedícióba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
euzkadi Posted Október 4, 2010 Share Posted Október 4, 2010 Hát ezt kétlem, mert ha a szovjetek is 1 időbe voltak volna az amik-al akkor a cccp-s barátaink biztos lettek volna olyan őrültek, hogy fegyvereket is visznek a holdra.(nem viccből) Mellesleg ez a 2015 ös dolog, hogy újra embert akarnak küldeni az űrbe ez azért van mert a NASA ÉS A USAF fejleszt egy újfajta "Lézer"fegyvert, amivel meg tudják védeni magukat az űrhajósok... Szerintetek miért nem mentek vissza a holdra már vagy 40 éve? Amikor olyan műholdjuk van ami már kiment a naprendszerből is? Nem hiába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 4, 2010 Share Posted Október 4, 2010 Az Armstrongos Holdraszállás csak médiacirkusz volt, az amcsik, oroszok, meg még páran már rég ott voltak.Azért nem mentek többet a Holdra mert nincs értelme további cirkuszokat csinálni ebből.Ja még volt pár Apollo program de azok tudjuk, hogy végződtek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts