hhPr3no Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Rock...Emo 4 NNNNever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Rock - metál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Mindkét "életstílus" messze áll tőlem, úgyhogy egyik sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Úristen, milyen kérdés ez? Az EMO-sokat nem lehet össze hasonlítani a Rockerekkel!!! Az Emo-sok kis porba fingóak!! Rockerre szavazok természetesen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Inkább Metálos, de ha választani kell akkor Rocker Vesszen az összes többi múfaj! Rock & Metal & Punk FOREVER! A Rockereknek sokkal jobb hajuk van. Mert az emósoknak csak állig ér és szembe lóg, a rockereknek pedig nem lóg szembe és vállig érő vagy hosszabb De azért irigylem az emósoktól hogy vékonyak. A bátyám egész nap a fejét tömi és mégis csontvékony, én meg algi eszek, és kicit duci vagyok. Amíg a föld kerek Mindig lesznek rockerek De mivel a föld ovális Jó nekünk a metál is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Rocker!!! Örülhetsz, Cerh2, most fáradt vok ahhoz, hogy beléd kössek XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Rock! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preanee Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Már a kérdést is rosszul tetted fel szerintem... Mivel olyan nincs hogy "emos".. Ez pont olyan mint hogy "rockeres".. Tehát Emo vs Rock.. amúgy rock alap.. imdáok mindenkibe belekötni (hmm ez a szíín) xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos maru Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Az EMO mint zenei stílús jó de sajan amit manapság neveznek annak az valami borzasztó nagy sz*r! A ROCK hát az valami nagyon f*sza zene!!!!!!! Én a ROCKot részerítem előnyben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny-noob Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 de viszont nekem 1 rokker csaj aki ugy öltözik az simán nemjönbe...viszont az "emós"(inkább pózer) csajok közt hát ismerjük el vannak azér odab*szósak nemis kevés.... vagy csak én látom így???... tökéletesen egyet értek csak annyiban korrigálnám hogy a rocker csajok közt is akar pár jóféle Inkább Metálos cerh2: mert szerinted a metal nem rock? -_-' am egyértelmüen a rockra szavaztam (power metal/metalcore ftw) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Figyusztok mik ezek?? azé' a Rocker szó jobban néz ki leírva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 cerh2: mert szerinted a metal nem rock? -_-' DE igen, mivel a rockra szavaztam. sakhát a Metál inkább a Rock társműfaja. Remélem érted, hogy mire gondolok. Hiszen ugyan a Hard Rock és a Heavy Metal között kicsi, de pl. a Garaga Rock és a Death Metal között igen nagy a különbség. És sztem az első oldalra más kép kellett volna a rockerekről... pl. Shagrath megtette volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 1iket se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 1ikből sem kérek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Ha lehetne akkor egyiket se.Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Rock erek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Hát mi más lehetne a válasz ???Hát persze h imádjuk a rockereket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 ROCK!!!!!!!!! emo: egyedfejlődésben meghátrált orángutánok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Off:Flopi ez nagyon nagy :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Egyikse! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Inább Rockereket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignacz Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Mivel én is rocker vagyok egyértelmű. Feketében járok, hosszú a hajam is. Hallgatok punkot, poppunkot, punkrockot, rockot, metált szal ilyesmiket, mikor mihez van kedvem. Még senkinek sem volt kifogása ezellen de ha szólna is érte vki akkor visszaszólnék, hogy ez neked miért baj? Biztos nem tudna válaszolni, vagy valami baromságot mondana. Nem ítélem el a többi műfajt, van rappet, hip-hop-ot hallgató haverjaim is, én nem ez alapján ítélem meg az embereket. Bár elsőre leginkább külső alapján ítélünk, és ha nem tetszik akkor lehet, hogy szóba se állunk vele pedig hihetetlen jó fej lenne. Kuky: sztem is sok odab*szós emos csaj van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Rocker, természetesen ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Egyik se. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Egyiket sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmontread Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Hát maradk a rockernél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Én egyik sem, nemértem, hogy mért csak ez a kettő van, van még pár olyan műfaj, ami nagy tömegeket vonz... Pl ott van az underground stílus, ami elég népszerű... Am a rockereket bírom, mert jófejek, csak a legtöbben nem bírják elfogadni a többi zenei irányzat létezését Az emo-s csajok között pedig vannak páran, akiknek ez direkt jól áll, úgyhogy nekem senkivel sincs bajom Személy szerint én a Hip-hop híve vagyok, de bírom az Aerosmith zenéjét is + ha hallok valahol egy jó számot, nemnagyon érdekel a műfaja, csak az, hogy jó. Szentem így kéne lennie ezzel mindenkinek, nem kéne csak egy stílusra irányulni, mert mindenhol vannak jó számok. Emo-ban, rap-ban, hip-hopban, popban, rockban és nemciki álíltani, h klasszikusban is előfordulhat talán pár jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Egyik sem igazán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blase13 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Amiket eddig olvastam elég baromság h azért nem szereti valaki az EMOsokat mert nem szeretik az életet ez egyáltalán nem igaz az EMOs nem öngyilkos nem b*zi nem bi se semmi az EMO egy életérzés mely arról szól hogy megtaláld miért élsz megtaláld az életed értelmét csak van akinek ez nem sikerül és ezért menekül az öngyilkolásba az EMOt megérteni kell nem szidni megverni az EMO az angol emotional szóbol ered ami érzelmest jelent az EMOs ember érzékenyebb az átlagnál És hogy a kérdésre válaszoljak EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EMO EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOO 444444444444444444444444444444444 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és ha valakinek vmi baja van az a szemembe mondja ne neten keresztül vagánykodjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Persze, hogy rocker, mi más? Bár más stílus sem áll tőlem távol. Most itt nem az emo-ra gondolok, nehogy valaki azt gondolja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts