Juninho Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Ezt már elsütöttem én is a Spanyol Labdarúgásban és az a véleményem h jó helye lesz a Nyúlnak főleg ha Trezeguet télleg elakar menni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 igen, sztem is jó helye lesz de tagadta a híreket, és barcelonában akar maradni.... állítólag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Hopp, bocsi, tényleg Nedved lőtt 2-t és Trez 1-et . Állítólag 30 millió fontot ~ 12 milliárd forintot (!!!) ajánlott a Juve Gerrardért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 huh... gerrardnak is örülnék de nekem kicsit gyanús,. h ennyi sztárral hozzák össze a Juvét mostanéban.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Hát a juve erősíteni akar..pont annyira amennyire a bundabotrány előtti remek csapat volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hát igen, igaz. mondjuk az én "álomcsapatomban" Gerrard és C. Ronaldo is szerepel, szal ha sikerülnek ezek az átigazolások, Emerson pedig minden bizonnyal jövő héten visszajön, akkor aztán lesz csapat! amúgy Zebinát szóbahozták a West Hammel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Hát nem tom ti hogy vagytok vele de én örülnék ha Zebina elmenne... nem egy Juve szintű játékos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Nemhát..Gerencsér: gerrard meg ronaldo nem fognak jönni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 azt gondolom, csak azt mondtam, h jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Hát jah..Jó lenne Ronaldinho is de hát ő aztán nem fog elmmenni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 A Juventus már egyedül áll a Serie B élén A torinóiak alaposan elpáholták a Barit, míg a Napoli csak ikszelt a Lecce otthonában a Serie-B hétvégi fordulójában. A Serie-B 20. fordulójában a Juventus fölényes győzelmet aratott otthonában, a száműzött torinói gárda a Barit intézte el 4-2-re. Nem kezdődött azonban ilyen simán a meccs a hazaiak számára, óriási meglepetésre ugyanis Santoruvo révén már az első percben vezetést szerzett a Bari. Trezeguet a szünet előtt egyenlített, majd a félidő utolsó percében Nedved már vezetéshez juttatta övéit. A második félidőben Del Piero és a cseh aranylabdás újabb találata eldöntötte a meccset. Az olasz csapatkapitány 500. bajnokiját góllal ünnepelte a Juvéban. A Juventusszal azonos pontszámmal várta a fordulót a Napoli, amely szombaton nem tudta legyőzni a Leccét, így két ponttal leszakadt az éllovas Zebráktól.Forrás: SamsungSport.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Ez 1értelmű..bár nem lesz nagy dicsőség megnyerni a Seria B-t.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Nekem az lesz, főleg hogy mennyien mondták az idény előtt, hogy talán még innen is kiesnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 nekem is, főleg, h a milannak több klasszis játékosa maradt, és mégis bukdácsol Del Piero maradi akar a szerződése lejártáig. "szeretnék maradni és ünnepelni, még a szerződésem lejárta után is. ha ez a jelen, akkor a jövő fnyesnek ígérkezik. nem tudom magamat egy másik mezben elképzelni." gondolom visszavonulása után sem könyvelőként szeretne dolgozni, hanem a csapat körül akar tevékenykedni Marchionni mindenképpen marad, és Buffon is valószínűleg. - persze cannavaro is ezt mondta, mégsem maradt.... - de reméljük, így van Zalayeta valszeg elmegy vagy az Empoliba, avgy a Levantébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Én reménykedek benne, hogy jövőre a Seria A-ban benne lesznek a legjobb 3ban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Spezia - Juve 1 - 1 pedig egész jó kezdő 11 -el mentünk pályára... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 És azt az egy gólt is a 90. percben lőtte Nedved. Még mindig belefér, de mostmár kezdjünk el újra nyerni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Hali én is szeretem a JUVÉT,és nem tom ki hogy van vele de nekem nagyon hiányzik a csapat a bajnokok ligájából!!!! És tisztelet minden játékosnak aki a serie b ellenére is a juvéba maradt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 sztem minden igazi Juve-drukker így van vele. a BL hiányos a Juve nélkül meg a Serie A is. és sztem nem csak mi, Juve-drukkerek vagyunk így, biztos vannak ellenfél cspatoknak szurkoló emberek, akik így gondolják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Juve - Vicenza 2-2 juve gólok: Del Piero, Palladino Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Juve - Crotone 5 - 0 . . . Del Piero 3at vágott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Alex így már 11 gólos, és holtversenyben vezeti a góllövőlistát!!! (Mind a 11 gólt akcióból lőtte, nincs köztük 11-esgól.) Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Hát persze mert ebben az évben a Juvénak tilos tizit adni (nem is adtak...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 hát jah... de jó látni h még így is robog a szekér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Én a Milannak szurkolok, de már nagyon várom, hogy a Juventus feljusson mert nélkülük nagyon más ez a bajnokság... Elég nagy szintesés volt ez a Serie A-nak, főleg mivel mi sem igazán találtunk magunkra ebben az idényben eddig, és kezdem unni, hogy az Internek nincs jelenleg ellenfele... Meg persze jópár rangadótól fosztották meg így a népet... hacsak a Juve 4 meccsét vesszük amit a két milánói csapattal játszhatott volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Végre 1 fair Milan szurkoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Köszi Meg szerintem nem a klubot kellett volna így büntetni, mert most a szurkolókkal és a játékosokkal szúrtak ki (meg az egész bajnoksággal ahogy már írtam), hanem a vezetők kaphattak volna komolyabb büntetést... mert az hogy elveszik a bajnoki címet még belefér, mert ha tényleg volt egy kis kavarás akkor vegyék... de a játékosok ugyanúgy küzdöttek végig és nem értem mér őket kellett szivatni és mondhatnám hogy "mocskos Juve, megérdemelték" (ahogy sokan mondják is), de most őszintén kinek lett jobb attól hogy kizárták a Juvét?... senkinek... sőt csak azt érték el az egésszel hogy olyan az idei bajnokság amilyen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Respest for Wildebeest az mondjuk tény h az egész Serie A színvonala megcsappant . . . de még 7 hónap és jön a Juventus . . . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 (edited) És akkor Internek befellegzett.. Majd azért a blben meglátjuk meddig fog menetelni a zöldasztalos csapat , sztem nem sokáig Jah itt egy hír : Fösvény Inter Egy jegyet sem voltak hajlandóak adni a Juve megfigyelőjének... Szerdán este rendezték a San Siróban az Inter-Valencia összecsapást, amelyre a Juventus egy, azaz egy egy darab jegyet igényelt az Inter vezetőitől, hogy Alessio Secco sportigazgató által kiküldött megfigyelő feltérképezze a spanyol csapatot. Nos, a milánói csapat vezetői nem adták meg a kért egy darab jegyet a Juventusnak, annak ellenére, hogy a 85 ezer férőhelyes stadionban 35 ezren foglaltak helyet, így a megfigyelő egy San Siro melletti bárban, tévén keresztül követte végig a mérkőzést. Mikor a vezetők megtudták, hogy megtagadták tőlük az egy darab jegyet is, csak kiröhögték a kék-fehér csapatot. Emlékezzünk, hogy annak az Inter "nagy" olasz győzelmi sorozatának ellenére (egymás után megverték a Cagliarit, Chievót, stb...) természetesen nem tudták megverni a nem nagy játékerőt képviselő Valenciát, így remélhetőleg búcsúzik a BL-től a csaló, spúr csapat. Módosította Február 24, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Hát ha igaz ez a hír akkor ez nagyon gáz... Mellesleg a győzelmi sorozat is tényleg azért van mert a sok kiscsapatot verik egymás után (általában 1-0-ra ) és nincs ellenfél... az egy dolog hogy a Milan-t is megverték ősszel de ha lenne még egy olyan aki felvehetné a versenyt akkor nem nyernék meg az összes meccsüket... mert az őszi meccs után fél évet kell várni hogy megint ellenféllel találkozzaon az inter... lol... még a róma aki esetleg megszakíthatta volna, de azért az sem az igazi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts