marron Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Remélem sem Trezeguet, sem Buffon, sem pedig Camoranesi nem megy el most így januárban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 aszem sokáig fogsz ezen álom után vágyakozni De talán hamarabb beteljesül, minthogy a Lilák legyenek ugyanott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 A mai hírek Savioláról cikkeznek... Ő sem lenne rossz, de én abban bízok h Huntelaar jön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Nah Saviola...Olasz védők megeszik reggelire...Titittti Nesta odacsúsz azt már törik is a lába...Felesleges , megha Trez annyira elakar menni , akkor adjuk el a Lyon-nak 30 misiért , vagy Gilardhino csere (hidjétek el itt nagyon jó lenne) , meg hát olasz... jah meg a legjob a mai napon Crouch!! Már kitalálnak minden szart ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Crouch biztos nem megy a Poolból.Saviola meg "Nyúl" mondjuk a becenevei ez szal mindent elismondd róla ez kb oan mint Robinho sok spagettit meg pizzat kell ennie h keressen vmi az olasz védőfalnál és gólt rúgjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Hnap 16:55 sportklub Milan - Juventus Coppa Berlusconi na most meglátjuk h milyen játékereje van a Juvénak... FORZA JUVE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Remélem nyerünk , de úgyis ez olyan "kocsma" meccs. Szal ebből a meccsből felesleges következtetni. De ha mondjuk nyerünk mondjuk 6:0-ra akkor már mondhatjuk h jók leszünk jövőre is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Én egy 1-0-val is beérném, a lényeg h nyerjünk Meg aztán kíváncsi vagyok a fiatalokra(Palladino,De Ceigle,Piccolo), remélem legalább 1-2 játszani fog közülük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 néhh egy milanrajongó is betévedt....köszönjük remélem a meccs izgalmas lesz és helyrerakjuk a milánói pirosfeketéket....tudják meg h a következő szezonban jövünk vissza és viszünk mindent egy kis túlzással persze de a bajnokság akkor is a miénk lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Ha jól értesültem 1-1 a meccs állása.. Szerk.: Most már hivatalos a végeredmény: Milan-Juventus 3-2 G.:Inzaghi a 29, Seedorf a 68., Aubameyang a 86., illetve Nedved a 40., Del Piero a 67. percben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Hát sajna a védelem az semmi volt ma... A középpályán nem szervezte senki a játékot... nem lesz ez így jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 nagyon sajnálom, h vesztettünk igaz, ebben a helyzetben az is szép teljesítmény, h egyszer átvettük a vezetést. de jó lett volna megmutatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 vazze hol vannak a nagyhangúak? csak nem elnémúlt mindenki MILAN RULEZZ elütöttük a zebrákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Azért a 86. percben lőtt gól az nem kiütés és még csak nem is "elütés". Főleg hogy azt a fejest Buffon fogta volna. Nem értem miért kell 2-2-es állásnál, amikor feltehetően 10 perc múlva 11-esek következnek, lecserélni az elsőszámú kapust. Amúgy nekem tetszett Juve játéka, szépen dolgoztak a fiatal játékosok, Del Piero-t pedig régen láttam ilyen jól játszani. Igaz a Juvét is rég láttam játszani. Nedved nem nagyon pörgött, Pippo-t pedig addig aprítottam volna ha valamelyik Juve védő helyében lettem volna, amíg észre nem veszi magát... De összességében tetszett amit láttam, szerintem nagy jövő várhat a Bianconerikre ha felnőnek a fiatalok és még jobban játszanak majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 vazze hol vannak a nagyhangúak? csak nem elnémúlt mindenki MILAN RULEZZ elütöttük a zebrákat el se hiszem, h valamiben egyetértünk amúgy hova lett a milan topic? <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Töröltem (mer unom a fikázást),de ha akarod nyiss egyet sőt ajánlom ha milan szurker vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 A Milan ismét elmondhatja magáról azt,hogy az Isten kedvenc klubbja,még ílyen csapatot nem láttam akinek ennyi szerencséje lett volna mint a Milan-nak.Az elmúlt szezonban is a meccseinek az 60%-át úgy nyerte meg,hogy vagy a 80-ik perc végén vagy a hosszabításban lőtt góllt.A lényeg viszont az,hogy a Milan 1szerencsés csapat a Juventus viszont jól focizik.a fent említetteket bizonyitja a legutóbbi derbi is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 mondja belőled az elkeseredés! már miért lenne szerencsés csapat ha a 80. percben rúgja a góljainak többségét? egy meccs 90 percig tart (vagyis amig a bíró lefujja) arról nem tehetnek milánóban hogy a az ellenfél csak 80 percig játszik! és ha a 93. percben rúgják a győztes gólt akkor is gól az gól! jaj jaj szegényyke nagyon az elkeseredettség beszél belőld , ezzel a kifogással csak annyit magadnak akarod bebizonyítani hogy a juve jobb mint a milan pedig osztálkülönbség van a két csapat közt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 De ha a Milan így folytatja , akkor osztálycsere lesz... A Juve meg nem azért van a 2. ligában , mert nem tudnak focizni , ezt mindenki tudja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 off: nem kötözködésből mondom, meg nem negatív szimpátiából, de engem kicsit zavar, h a milan (szándékosan kisbetű) drukkerek a Juventus topicban mondják el a véleményüket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Eddig tényleg tök nyugi volt... azért van milanos topic h oda irogassatok milandrukkerek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 OFF Bull már csak ilyen. (és ezt nem "beszólásból" mondtam!) /OFF Tetszene egy ilyen osztálycsere, pár évre megnyugodnának a Milan-os haverok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 mint ahogy a juve drukkerek is megnyugodtak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Hát mostanában nincs mivel felvágnunk a Milanosoknak, hacsak nem azzal, hogy a bajnokságban idén még nem kaptunk ki, pedig már lement a fele. De erre meg jön a "jóvan az csak a béosztály" válasz, szóval nyugodtak vagyunk, nincs mivel felvágnunk. Hacsak nem azzal, hogy a mi kedvencünk a legjobb, még akkor is ha néha ez nem így tűnik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Juventus: Buffon Cristiano Ronaldoért? Gianluca Buffont kínálja Cristiano Ronaldóért (képünkön középen) cserébe az olasz másodosztályú Juventus a Manchester Unitednek. A Real Madrid és a Barcelona ugyancsak szeretné a portugált. Az MU 45 millió fontot (17 milliárd forint) kérne érte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted Január 9, 2007 Author Share Posted Január 9, 2007 Ekkor baromságot csak nem csinálunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 NEEEEEEEE! Nem akarom C. Ronaldo-t, főleg nem Buffon-ért. Nem éri meg, jobb a világ legjobb kapusa, mint egy "cseles" középpályás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 Szerintem ez baromság.A Juve vezetősége még 1 hónappal ezelőtt azt nyilatkozta,hogy azok a játékosok akik kitartottak a klubbal ebben a helyzetben azoknak örök helyük van a Juventus-nál,szóval ezt igen valószínűtlennek tartom márcsak ezért is,+tisztában vannak Toriinóban is azzal,hogy Ronaldo nem ér annyit mint Buffon akármilyen jól cselez is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 off: jó lenne ha a "boldog" milan drukker(ek) nem rajtunk köszörülnék a nyelvüket és vágnának fel azzal h ők jobbak voltak a meccsen!kikaptunk kész...ez van de ha jól tudom ezt a sorozatot még mindig többször nyertük meg mint a milan...szóval erről ennyit. mellesleg a cseréről....hát ha lehet akkor cseréljük el buffon mert úgyis menni akar...ha nem megy most akkor majd nyáron szóval felőlem ok a csere. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 és már megint a múlt a jelennek élünk vazze annyit azért hozzátennék: a témában nem a milanosok kezdték fikázni a juventust, hanem a juvésok a milan-t!. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts