Soccermage Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Cagliari 0-1 Juventus Amauri 40. percben szerzett találatával. Újabb győzelem! Szép volt Juve! Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Juventus 1 - 1 Catania Elég szegényes döntetlen... A végjátékban jött az egyenlítés a Catania részéről. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Juventus-Palermo 1:2 Mi van szeretett csapatunk formájával mostanában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Napoli 2-1 Juventus erre már inkább nem is mondok semmit...5 meccs alatt 3 döntetlen 2 vereség GYÖNYÖRŰ 15 pontból 3pont...mintha alsóbb osztályu csapat lennénk akik tavaly feljutottak tartott egy évig a lendület most meg elfogyott....szánalom de legfőképp RANIERI...komolyan...hihetelen...aki látta a meccset 1-1nél LEHOZTA Del Pierot és De Cegile jött be...aki olvassa jól lát döntetlennél védőt...komolyan felhúzott...Giovinco meg kapott kemény 8percet és nem érdekel h szerdán madiriddal játszunk...mert a madird kis fosdarabbá fog alázni Ettől függeltenül Forza Juventus de rúgjuk már picsán az edzőnket könyörgöm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Vezet a Juve !!! Del Pierooooo jó 20 méterről !! Juventus - Real Madrid 1:0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 jók voltunk 2-1 ez önbizalmat adhat a hétvégi városi rangadóra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 2. félidőben sztem elég hokin játszottunk! Nagyon bemákoltuk a 3 pontot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Szerintem csoda ez a győzelem nem mák!Egy két játékos mankóval meg infúzióval játszott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Juve 1-0 Torino Megkezdtük a kilábalást!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Bologna 1-2 Juventus Juventus 2-0 Roma kezdünk javulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 A franc Sanyi mostanában milyen gólokat lő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Sanyi ismét betalált ! Real M. - Juventus 0-1 eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Nem is egyszer 2-0 a vége kikaptak a színészek a focisták ellen! Nagyon jók vagyunk a bl-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Real Margit oda-vissza! WE ARE BACK IN EUROPE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 A Juve egy szép estét szerzett nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Juventus- Reggina 4-0 Camoranesi 28′ Amauri 44 Chiellini 62′ Del Piero 74′(p) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Grat dp nek a 250-hez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Moggi: Az Inter több segítséget kap, mint anno a Juve! A Calciopoli talán már a múlté, ám Moggi továbbra is ártatlanságát hangoztatja, ugyanakkor verbálisan megtámadta a Neazzurrikat az elmúlt idényekben nyert bajnoki címe miatt. Mikor a Juventus korábbi általános igazgatója, Luciano Moggi kinyitja a száját, ritkán mond olyat, amiben ne lenne figyelemfelkeltõ. Ugyanez történt legutóbbi interjúja során is, amikor a Rai egyik tévémûsorában nyilatkozott, ahol ismét megvédte magát Calciopoli béli felelõsségével kapcsolatban és bírálta a dolgok jelenlegi állását. „Hogy segítették-e a Juventus? Hát nem olyan feltûnõen, mint manapság az Intert.”: mondta a Calciopoli botrány egyik fõszereplõje a „Porta a Porta” címû mûsorban. „Sienában úgy lõttek gólt, hogy 5 játékosuk is lesen tartózkodott és 2008-ban azért nyerték meg a bajnokságot a Roma-val szemben, mert elintézték nekik, hogy megnyerjék a Parma elleni összecsapást.” Az utolsó mondat vélhetõen óriási port fog kavarni a Calcio világában és vélhetõen a Nerazzurrik ismét meg fogják védeni magukat az ilyen vádakkal szemben. :angry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Moggi jól mondja! holnap Lazio-Juventus nehéz meccs lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Udinese - Juventus 2-1 F.Quagliarella 20′ A.Di Natale 74′ V.Iaquinta (Pen) 77′ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Juventus- Cagliari 2-3 Sissoko 31, Nedved 38 ill. Biondini 16, Jeda 54, Matri 78 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Ezzel a teljesítménnyel nem remélek se BL-t, se bajnokságot! A Napoli ellen is épphogy be lett mákolva tizikkel a továbbjutás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Juventus 1 - 1 Sampdoria 10'G. Pazzini 62' Amauri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Otthon is csak egy egyenlítésre futja!? kéne már egy facca irányító! Még a végén a kis feka Anelka kipicsáz minket a BL-ből is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Szánalmas volt az első negyed óra! A középpálya meg siralmas cirkuszi bohócok gyülekezetét mutatta! Ha Ranieri nem kezd el otthon rendesen támadni akkor végünk! Ez a Chelsea nagyon is verhető csapat lenne, de nem ilyen paprikajancsi játékkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Juventus–Napoli 1–0 (Marchisio 44.) Nagyon gyenge volt a színvonal. A végén még majdnem rá is b...sztunk, a lesgóljuk miatt. Sűrű lesz a következő 2 hét! 4 meccs! 2009.03.03. 20:45 Lazio - Juventus (Coppa Italia) 2009.03.07. 20:30 Torino - Juventus (Serie A) 2009.03.10. 20:45 Juventus - Chelsea (BL) 2009.03.14. 20:30 Juventus - Bologna (Serie A) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Lazio 2-1 Juventus azért....nem modnok most csúnyát mert nem akarok...de az első félidőben jók voltunk nem tudom hova tűntünk el a második félidőre...esküszöm....a másik fele az Inter-Roma ÉRDEKESEN lett 3-3....mű 11es dehát mindig az internek segítenek ehhez már hozzászoktam az lenne a csoda ha nem kis érdekesség alátámasztás képp: "Minden évfordulóról illik megemlékezni. 2008. március 2-a óta nem fújtak be tizenegyest az Inter ellen. Akkor a San Paolóban, Nápolyban Rizzoli ítélt meg egy büntetőt a hazaiak javára, bár Zalayeta elhibázta a lövést. Az azóta eltelt egy teljes év során egyetlenegy büntetőt sem fújtak be az olasz bajnokságban az Inter ellen. Természetesen rengeteg esetben járt volna a tizenegyes az ellenfélnek, (pl. Fiorentina-Inter, Reggina-Inter, Inter-Juventus, Inter-Sampdoria, sorolja fel a calciomercato.com oldal) de a játékvezetők sípja máshogy szól, ha a kék-feketékről van szó." Nyilatkozatok: Massimo Moratti A tizenegyes? Persze, hogy az volt, nem is értem, hogy lehet ezen tiltakozni. Mario kiintése a Roma tábora felé? Ez van. Claudio Ranieri Spalletti feldühödött a játékvezetésen és én egyetértek vele. Ha a Juve javára tévednek a bírók, én elfogadom, nem úgy mint az Inter vezetőedzője, aki továbbra is hangoztatja, hogy ők az áldozatok mindenben. Mourinho egy remek edző, de szóvivőnek még jobb. Jose Mourinho Okosan manipulálják a tömeget. Ezt remekül megszervezték. Intellektuális prostitúció. Az utóbbi két napban miért nem arról beszélnek, hogy az a Roma, akinek remek játékosai vannak egy kupát sem fog nyerni idén. Miért nem arról beszélnek, hogy a Milan, aki 12 ponttal van mögöttünk, szintén nem fog semmit nyerni. Nem beszélnek a Juventusról, akik rengeteg pontot kaptak ajándékba a bíróktól. Mi csak egyetlen egy meccset köszönhetünk a játékvezetének, a Siena ellenit. Ranieri Spalletti mellett van? Én meg minden olyan edző mellett, aki a bírók miatt kapott ki a Juventustól. A Siena meccs után odaálltam a kamerák elé, és kijelentettem, hogy les volt a gólunk. Másnap egy zebramezes csapat edzője is odaállt a kamerák elé, és mondta, hogy lesgólt lőttek. Gratulálok neki. Közeledik az újabb botrány napja. Ha én lennék Novellino, a Torino helyében a hétvégén a primavera csapatot játszatnám, mert a bírók úgyis megnyeretik a meccset a Juventusszal. Juventus FC hivatalos válasza Miután elolvastuk az Inter vezetőedzőjének súlyos következményekkel bíró szavait, a Juventus elképedésnek és méltatlankodásnak ad hangot és felszólítja az Intert, hogy határolódjon el hivatalosan az interjútól. A kijelentéseivel az Inter vezetőedzője nem csak a Juventust nem tisztelte, hanem a 14 millió szurkolóját és az egész olasz labdarúgást. Az Internazionale FC hivatalos válasza Miután elolvastuk a Juventus hivatalos állásfoglalását, alátámasztjuk, hogy Joé Mourinho olyan hangnemben válaszolt vissza, ahogy hozzá is beszéltek. A vezetőedzőnk kifejezte az érzéseit, az ötleteit és a gondolatait, minden rosszakarás nélkül. A klubunk nagyon becsüli és tiszteli a stílusát. mire a végére értem majdnem hánytam...MI kapunk meccseket ajándékba?olyan szabálytalan gólokat adnak meg az internek h hihetelen és ha minket segítenének akkor mi vezetnénk a táblázatot nem tudom most ki van ott....és miért...hát igen sok bíró interpárti...és minket zártak ki talán az inter nagy arcának is jót tenne egy egy éves B liga.... Szívesen felhívom minden anti juve szimpatizánst h én nem őket nem szeretem hanem az ő általuk hőn áhított klubbal nem szimpatizálok mert mindenki megnézheti és láthatja a meccseket és egy inter meccsen mindig érdekes ítélet születik ha épp bajban van a csapat...peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 A Lazio ellen nagyon megérdemeltük a vereséget! Gyakorlatilag pályán se voltunk a második félidőben! Murinnyóról meg tudjuk, hogy egy nagyszájú gyökér paraszt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 20:30 Torino - Juventus Keret: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Mellberg 5 Zebina 7 Salihamidzic 8 Amauri 9 Iaquinta 10 Del Piero 11 Nedved 13 Manninger 15 Knezevic 17 Trezeguet 18 Poulsen 19 Marchisio 20 Giovinco 22 Sissoko 28 Molinaro 30 Tiago 32 Marchionni 41 Ariaudo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Torino–Juventus 0–1 (Chiellini 81.) Nem játszottunk meggyőzően! Ezzel a teljesítménnyel bye bye BL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts