baad_newzz Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 A Juventus szurkolóinak nem kell a 'szemét futballista' "Ez nevetséges, igazoltok még egy szemét játékost: Poulsent" - ez a transzparens díszelgett tegnap a Juventus edzőtáborának közelében. Az olasz lapok szombaton tényként közölték a hírt, miszerint Christian Poulsen napokon belül a Sevillától a Juventushoz igazol, tízmillió euró fejében. Bár Ranieri mesternek nagyon jó véleménye van a dán középpályásról, a döntés felháborította a csapat szurkolóit. A Juventus ultrái kézzelfogható jelét is adták annak, hogy Poulsent nem tartják méltónak a Zebrák mezének viselésére. A drukkerek felhúztak egy zászlót a Juventus edzőtáborának közelében, amelyen a következő felirat volt olvasható: "Ez nevetséges, igazoltok még egy szemét játékost: Poulsent". Poulsennek Olaszországban máig nem bocsátottak meg azért az incidensért, ami a 2004-es Eb Olaszország-Dánia csoportmeccsén történt. Poulsen akkor az egész mérkőzésen provokálta Francesco Totti, aki egy köpéssel vett elégtételt a 28 éves dán középpályáson. A tévéfelvételek alapján a Squadra Azzurra karmestere eltiltást kapott az UEFÁ-tól. A drukkerek a transzparenssel arra is utaltak, hogy a Juventus egy másik ellentmondásos üzletre készül. A Zebrák azt a Dejan Sztankovicsot (Inter) is célba vették, aki a Calciopoli kitörésekor a leghangosabban támadta a Juventust. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Poulsent valójában utálják az olaszok az EURO2004 óta, de szerintem be fog válni, pont az erőszakossága és durvasága miatt. Emlékezzetek Daivds agresszivitására... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Szerintem se lesz olyan rossz. Mondjuk tény mi tény, nem őt kellett volna leigazolni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 én Muntari párti voltam de az inter már leigazolja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Megvettük azt a skandináv barmot, Poulsent. Ezen majd megszakadtam xDDD Am télleg Muntari lett volna a jobb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Borussia Dortmund 1 - 3 Juventus volt két Iaquinta gól egy Amauri gól és a végén 11esből lőtt gólt Kruska a Dortmundból. végignéztem a meccset és kellemes és meggyőző játékkal nyertünk és mindegyeik gólunk szép volt értékelés szerint Iaquinta nálam a nyerő ember ezen a meccsen de a többiek is jól játszottak! PÉDLÁUL Poulsen is beállt és mit ne mondjak hasznosan játszott!olyan tökéletes előreívelései voltak h csak néztem és a 3dik gól az ő érdeme mert egy hajszál pontos 50méteres ívelés adott Iaquintának!védekezésben anynira nem volt aktív de amikor nála volt a labda jól bánt vele még pár ilyen meccse lesz és senkinek nem lesz kétsége lehet tévedtünk és jó embert igazoltunk. Del Piero is játszott de többet hisztizett mint futballozott Trezeguet is próbálkozott de egy félidő alatt nem jött össze neki!védelmünk nagyon jól zárt a 11es meg nagyon erősen vitatható volt dehát ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Grat Juve ! Dortmundnál Hajnal játszott ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Játszott hát,sőt a bayern ellen is és óriási szabadrúgás gólt varrt be! Am Amaurival csak jól járt a Juve remek csatár,Poulsennek van 1 múltja de azért jól zúzza a futballt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Hát csak így tovább! Remélem a lilákat is rongyosra verjük! 2008.08.02. Arsenal - Juventus (Emirates Cup) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Trofeo Tim 2008. 07.29. Ma!!! Stadio Olimpico Torino 20:30 Juventus - Internazionale 21:30 Juventus - AC Milan Itt van pár link ha vki követni szeretné a meccseket: http://rojadirecta.org Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Juventus - arsenyál Forza Juve !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Pedó Wenger jól lenézett minket, hogy az ovisaival kiállt ellenünk! Kibekkeltük a meccset oszt annyi! A lesgólról meg annyit, hogy angol volt a bíró! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Juventus - Hamburg 0-3 Ez elég lehangoló! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Csak az első gólt láttam, de abban eléggé benne volt a kapus szerintem mert nem jött ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Guerrero gólja volt az és télleg hibázott..Molinaro és Knezevic megsérült! Amauri és Iaquinta kettőse naon tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 hát a mai meccs nevetséges volt:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 hát igen de a Mu ellen javíthatunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Manchester United-Juventus 0-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 szerintem ez is jó volt, mert akárhogyis nézzük a MU a BL győztes.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Jól beszaxiztuk a BL-t! Zenit és Real Madrid! Inter meg kifogott néhány edzőpartnert! pfff... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcsi_7 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Hát nem egy könnyű csoport, de szeritem meglessz, ha nem is az első helyen. Kedves Juventinok! Le Zebre itt egy teljesen új blog, ahol olvashattok érdekességeket, mostmár a Fiorentina - Juventus meccs előzetesét is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Fiorentina 1 - 1 Juventus Mi mást mondhatnék... Csalódott vagyok. Nem játszottunk rosszul, de az az 1 nagy hiba a végén nem fért bele... Kiengendtük a győzelmet a kezünkből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Egy kis színes: Vécébe zárta a Juve-elnököt a futballista Rázárta a vécéajtót Giovanni Cobolli Gigli Juventus-elnökre a klub portugál futballistája, Tiago. A játékos dühös lett, amiért a vezető átadólistára tette, és közölte vele, az Evertonba vagy a Monacóba kell szerződnie. ”A történet igaz, Tiago bezárt engem a vécébe” – ismerte el az olasz Sky Italia tévécsatornának Cobolli Gigli. ”Szerencsére Del Piero meghallotta, hogy verem az ajtót, és kiszabadított” – mondta az áldozat, akinek így is legalább egy órát odabent kellett töltenie. Nem meglepetés, hogy Tiago nem hosszabbította meg szerződését az akcióval. ”Hétfőn bármi megtörténhet, remélem, éjfélre már talál magának másik klubot” – nyilatkozta Gigli, az átigazolási szezon lezárására célozva. Tiago korábban a Benficában, a Chelsea-ben és a Lyonban játszott, egy éve került Torinóba, de nem fért be a fix kezdőcsapatba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Azta Tiago tökös gyerek Mondjuk sokat nem mutatott a Juventusban játék tekintetében, de azért bezárni az elnököt az tényleg merészt tett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 mai eredmény: Juventus 1-0 Udinese az egész meccset mi uraltuk és végig nagy nyomás volt a vendég csapaton és az eredmény hízelgő volt számukra annak ellenére h az utolsó percekben majdnem ugyan úgy elszórakoztuk a 3 pontot mint a Fiorentina ellen! az egy szem gólt Amauri jegyezte a lefújás előtt 20percel nagyjából! ha jobban koncentrálunk a befejezésnél akkor nem csak az az egy helyzet megy be hanem még az a két kapufa is gólnak számítana! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Juventus 1-0 Zenit Szentpétervár győzelemmel tértünk vissza a nemzetközi porondra méghozzá egy gyönyörű Del Piero szabadrúgás gól eredményezte a győzelmet.sajnos a meccset nem láttam(KÖSZÖNJÜK VIASAT )így csak a gólt láttam deamint van linkem megosztom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Sanyi nem gyenge gólt akasztott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Akik nem látták még a gólt, azok megnézhetik itt: http://www.footyfilms.com/musicvideo.php?vid=56259d655 Csodálatos találat, fontos győzelem! Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 áhh sztem Bajnokok Ligája egyik legszebb gólja!simán beleférne az első 10be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitou Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Del Piero megmutatta, miért ő a legjobb. Camoranesi meg újabb 3 évre írt alá. Ez jó. Forza Juve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts