lac69 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Hali ! Szerintem is Sissoko jöhetne a Juvéba ! Deschamp-őt sajnálom , szerintem erre szólt a szerződése , hogy visszatolja a Juvét a Serie A - ba ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Ki is kaőtunk ma . . . 1-0 ra a Baritól, mondjuk válogatott játékosok nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario78 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Kedves Yayo! Nem sértődtem meg remélem te se fogsz! Csonka bajnokság? Már 10 éve várok egy bajnoki címre és még jó hogy ünnepelek! Csonkabajnokságban a Rómának ugyan úgy meg volt az esélye mégse használta ki! Nem pocskondiázunk mi senkit sőt 1-2 ember a BL ünneplése helyett azzal foglalaskodott hogy milyen Inter szapulós feliratot tegyen ki! Emblematikus játékos kell Javier Zanetti! Nem hiszem hogy ezt a bajnokság IBRAHIMOVIC és VIEIRA érdeme lenne csak! Volt még ott egy Crespo,Maicon,Zanetti,Cambiasso,Stankovic stb..,stb...! A Juveról annyi hogy nem a játékosokat kellet volna büntetni az akkori vezetőség hülyesége miatt! Nagyon sok játékost innen-onnan lehetne árulózni de a mai football erről szól a játékosokat adják veszik és nem csak ez a két játékos igazolt el a Juvéból hanem más sőt meghatározó akikről nem gondoltam volna hogy elmennek! Nem szeretem Del Pierrot sőt de tisztelem amiért kitartott a csapatánál a nehézségekben is minden tiszteletem az övé és még sok ilyen felfogású játékos kéne! Martins eladása szerintem is rossz döntés volt! Jövőre nagyon izgalmas lesz a bajnokság és ez csak nekünk lesz jó akik szorítunk az imádott csapatnak legyen az Inter,Juve,Milan vagy Róma! Szal nem kell itt árulózni csonkabajnokságozni stb hanem jövőre újra 1000%-kal drukkolni a csapatodnak és ezúton szeretnék sok szerencsét kivánni a kedvenceidnek Mélyen Tisztelt (nem gúnyból írom ezt) Yayo Sporttás! (Mario78 Forza Inter) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 New Hollandos mez? Vazze jövőre nem veszem meg a mezt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jezzy Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Bakker Traktormárka?Azé ez már dúrva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 érdekes mez lesz de nem az a lényeg h hogy néz ki hanem h kik viselik és úgy tűnik ezidáig h akár traktoros mez lesz akár nem, a csapat egész szépen épülget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Hivatalos: Claudio Ranieri az új edző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannichedda Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Ez bizony jó döntés volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Robert Kovac elhagyja a Juventust. Ami sztem nem is nagy baj hiszen 33 éves Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 És eddig kik az igazolások?Sorold fel PLS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Pletykák: Érkezik: Frank Lampard, Chelsea Gabriel Heinze, Manchester Utd Mohamed Sissoko, Liverpool Nicolas Anelka, Bolton Obafemi Martins, Newcastle Claudio Pizarro, Bayern Munich Xabi Alonso, Liverpool Klaas Jan Huntelaar, Ajax Gilberto Silva, Arsenal David Villa, Valencia Távozik: David Trezeguet, Liverpool Valeri Bojinov, Liverpool Biztos igazolások: Érkezik: Domenico Criscito, Genoa Zdenek Grygera, Ajax Hasan Salihamidzic, Bayern Munich Valószínűleg Tudor és Kovac elmegy, Tacchinardi pedig visszajön, jó lenne megtartani. A SkySport tippje a jövő évi kezdő 11re: A kapusposzt biztos, mivel Buffon 2012-ig hosszabbított. De Gilardino helyett én jobban örülnék Trez megtartásának. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Treze és Bojinov mit keresne a Poolba?Renget csatár van a Poolba..+ érkezik Voronin is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Trezeguet sajnálom hogy elmegy, Heinze az nagyon nagy igazolás lenne! Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Elég sok a pletyka a Pool körül, rengeteg lehetséges érkezőről és távozóról írnak: http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Liverpool Itt pedig a Juve igazolásai: http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Juventus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Gilardino biztos nem megy mer hosszabbított a Milannal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Hát nem mondom a Juve is jól bevásárol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Majdnem hivatalos: Barzagli a Juvéban, Paro + 12M euró a Palermohoz Terzeguet nagy valószínűséggel elmegy. Trezeguet: "Mindig a maximumot nyújtottam, betartottam a szavamat: 15 gólt szereztem, ahogy azt Deschampsnak megígértem. Hogy a mai, pályán mutatott gesztusaim a búcsút jelentették volna? A jövőm egyértelmű. Hét év alatt kivívtam 14 millió szurkoló és a csapattársaim megbecsülését. De a klub megújult, változások álltak be és a vezetők felől nem érzékelem már azt a bizonyos megbecsülést. Úgy érzem, hogy a klub más mellett döntött, az itt töltött esztendők alatt elért 140 gólom ellenére, amellyel beírtam magam a Juventus történelmébe. Most még nem tudom, hogy mi fog történni. Elmegyek nyaralni, ha a vezetőknek mondanivalójuk van, az apámat, Jorge-t hívhatják telefonon. Nem érdemes tovább tárgyalni: az lenne a legjobb, ha megmondanák, hogy nem akarnak megtartani, ahelyett, hogy nevetséges ajánlatokat tesznek. Talán valaki kételkedik a képességeimben: pedig hűséges vagyok és a ragaszkodásomat már bizonyítottam a pályán. Köszönet a szurkolóknak, de a döntést a klub hozta meg. A Juvéban szerettem volna folytatni a pályafutásomat, a vezetők azok, akik ezt nem akarják. Sok sikert kívánok az utódomnak. Remélem, helyt fog állni. Nem tudom, hogy hova megyek. Azt várom, hogy a klub egy olyan csapatnak ad el, amely megfelel az én szintemnek." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ott van Del Piero, Bojinov, Palladino, Zalayeta és Trez. Bojinovot szinte biztos távozóként emlegetik, Trez és Zalayeta jövője is kérdéses. Úgy tűnik, hogy Ranieri Huntelaarban látja a megoldást. Trezt én is sajnálnám, nagyon jó csatár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molotov Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Most olvastam, hogy Benitez ismét bejelentkezett Trez-ért, mióta ő az edző a 'pool-nál állítólag minden évben tett ajánlatot érte. Gondolom, most könnyebb dolga lesz a klubbal megegyezni. Az megint más, hogy bírná-e Trez az angol bajnokság keménységét. Szerintem nem, pedig sajnálom, mert borzasztóan érzi a kaput és a 'pool-ba pont egy ilyen csatár kellene nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Az Udinese elnöke Giampaolo Pozzo alátámasztotta azon híreszteléseket, miszerint Vincenzo Iaquinta a Juventus csapatát erősíti majd a következő szezonban. A két klub már megállapodott, már csak a játékossal kell egyeztetni a részleteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 11, 2007 Share Posted Június 11, 2007 Ez már régóta biztos hír! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 David Trézeguet bejelentette, hogy 7 év után elhagyja az olasz Juventust. A francia csatár azzal magyarázza a döntését, hogy a vezetőség már nem bízott meg benne. A csatár a vasárnapi bajnokin, gólja után félreérthetetlen kézmozdulattal jelezte, hogy távozik a klubtól. - Én megtettem, amit elvártak tőlem, lőttem 15 gólt a bajnokságban. A vezetőség azonban nem teljesítette az én elvárásaimat a szerződéssel kapcsolatban, ezért tettem azt a bizonyos kézmozdulatot gólom után - mondta Trézeguet. A csatár véleménye szerint a klub színeiben lőtt 140 gólja után sokkal több bizalmat és jobb szerződést kellett volna kapnia a vezetőktől. Ugyancsak a Juventushoz kapcsolódó hír, hogy Vincenzo Iaquinta, az Udinese csatára közel áll az átigazoláshoz. Giampaolo Pozzo, az Udinese elnöke hétfőn kijelentette: megszületett a megállapodás a két klub között, és lehet, hogy a játékos már alá is írta a szerződést a torinói klubbal. (Független Hírügynökség) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Sergio Almirón 90% h a héten aláír a Juvéhoz Huntelaar Torinoban vacsorázott , Ciro Ferrara éttermében , aki ugye a Juventusnál dolgozik Barzagli összeveszett a Palermo vezetőivel, a legesélyesebb befutó a Juventus néhány pletyka v hír , nemtom . de én örülnék mind3nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Maresca és Tacchinardi visszatérésének jobban örülnék, mint Almirónnak, de a másik 2 ellen semmi kifogásom, jöhetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 http://gportal.hu/portal/jooolap/ ezt az oldalt nézzétek mert itt nagyon sok érdekes info van és ez az egyik legmegbízhatóbb oldal.Tiago elkönyvelhető h már a miénk, Almironnal egyetemben.Én még személy szerint Militoért szurkolok meg Huntelaar-ért.ők jól jönnének! egy kis érdekes hír az interfanoknak nekünk kicsi öröm: http://www.gportal.hu/portal/zebra/ nézzetek szét az oldalon a hírek közt és megtaláljátok!remélem teljesül a benne írottak! ne csak mi szívjunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Tiago már Juve játékos tegnaptól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 mellesleg én már eltemettem magamban Trezeguét.inkább Huntelaar jöjjön ő sokkal jobban passzolna a keretbe és ráadásul még fiatal!ki ért egyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Trez nagyon nagy játékos, én nem engedném el ilyen könnyen. De nem is biztos, hogy megy. A legújabb infó vele kapcsolatban az, hogy most már évi 4M-t ajánlanak neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Iaquinta jól fogja helyettesíteni..Amugy meg Quara az Udinese játékosa lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Quagliarellát viszont sajnálom.ő is jól jött volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts