kolyok74 Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Hiába van ott a Juve az élbolyban már annyira megtépázták a tekintélyét,hogy alig érdekel valakit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 H tépázták meg? Visszasorolták őket, a többi bűnöst nem, a Juve elküldte az akkori vezetőket, a többi érintett csapat nem. El lehet felejteni a tavalyelőtti botrányt, a Juve feljutott és az élbolyban van. Nekem ez ami leginkább tekintélyt parancsoló, nem ha valaki a visszasorolások miatt bajnoki címet tud nyerni vagy megkapja a zöldasztalnál, ráadásul úgy, h büszke is rá. Igazi sportemberek ilyennek nem tudnának örülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 egyetértek Smurf! a Juve mindig nagy klub lesz és sokkal sikeresebb, mint a többi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudeks Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 5:2 a Lazio ellen! Chiellini 2x Del Piero Trezeguet Camoranesi Matematikailag is mienk már a 3. hely! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Jó meccs lehetett! Kár hogy nem közvetítették! A dobogó borítékolva! Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsolo86 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ma mindenképpen meg kell verni a Cataniat!!! Hiába van meg a 3.hely ne égessük már magunkat,nem kell kiengedni a végén még az uccsó forgulóban is a maxot kell nyújtani. Ráadásul ilyenkor lehetne önfeledt,felszabadult örömfocit játszani és "kiszolgálni" a közönséget. FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Sajnos nem sikerült megverni a Catania-t... Juventus 1 - 1 Catania Így is a 89. percben egyenlített Del Piero... Tényleg nem szabadna kiengedni a végére! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Fix hely, büdös már nekik a munka! Hármas holtverseny a gólkirályi címért! Sanyi, Trez, Boriello Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
real1989 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Ha! Ha! Ha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Akárhogy is vesszük a Catania kiesés ellen küzd, szal nemtom ki várt itt 4 meg 5-0 t. Az tény h be lehetett vna húzni de utolsó 3-4 forduloban az utolso 4-5 helyen álló csapat mindig felszívja magát. FORZA JUVE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcsi_7 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Rem Alex gólkirály lesz..... már hótmindegy, látszot h nem nem anyira érdekel minket ez a meccs, meghát a kiscsapatok ienkor erősek a végén mert kell nekik a pont. FORZA JUVE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Sampdoria 3 - 3 Juventus # Cassano 22’ # Del Piero 7’, 65’ (pen.) # Maggio 39’ # Trezeguet 16’ (pen.) # Montella 79 Így a Juventus a 3. helyen zárt a Serie A-ban. Jövőre BL selejtezőt kell játszania. A legeredményesebb játékos Alessandro Del Piero, 21 gólt szerzett. A második legeredményesebb David Trezeguet, 20 góllal. Szép volt JUVE!!! FORZA JUVE!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 A Serie A góllövő listája a 2007/2008-as szezonban: 1 Alessandro Del Piero Juventus 21 2 David Trezeguet Juventus 20 3 Marco Borriello Genoa 19 Két Juventus játékos végzett a góllövő lista tetején. Alessandro Del Piero lett a gólkirály, ami fantasztikus teljesítmény a támadótól! Forza Grande Ale Del Piero! Forza Juventus! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Leigazoltuk Amaurit én örülök neki személy szerint és remélem h Xabi Alonso is jön hozzánk ránkfér az erősítés és ha már Ő is itt van ak már csak a védelem szélét kéne feltuningolni valami klasszissal mert Molinaro néha életveszély és a csoda határán mozog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 A Palermo ellen játszott meccseken mindig csak Amauri-tól féltem. Nagyon jó csatár. Hát Xabi Alonso mindenképpen erősítést jelentene, de én más stílusú középpályást képzelnék el ide. Ranieri-é a döntés minden esetre. Szóval nyáron megkell erősíteni a csapatot, hogy jövőre meglegyen a bajnoki címre és a BL döntőre az esély. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Aquilanit pöttyet drágának tartom, de nagy tehetség. Xavi Alonso meg írjon már alá! Legalább ő legyen már meg. Eddig halványak vagyunk igazolás terén. Milan és az Inter nagyon erős lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 antoninivel biztos.... Xabi Alonso Torinóba költözne Xabi Alonso, a Liverpool középpályása örömmel vette tudomásul azokat a legutóbbi jelentéseket, melyek egy lépéssel közelebb hozták őt a Juventus csapatához. A játékos nem is felejtette megemlíteni, milyen nagyszerű, különleges gárda érdeklődik iránta. A történet valahol ott kezdődött, hogy Rafa Benitez, a „vörösök” menedzsere mindenáron szerette volna megszerezni az Aston Villa középpályását, Gareth Barryt, így Xabi Alonso mindenképpen elveszítette volna helyét a liverpooliak kezdőcsapatában. Bár a spanyol labdarúgó jelenleg válogatottjával az Európa-bajnokság küzdelmeire készül, azért figyeli a körülötte zajló eseményeket, így elmondta véleményét a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Ezek szerint a Juve 16 millió fontot fizetne ki érte, ő pedig akár a torinóiaknál fejezné be karrierjét: „Tudok róla, hogy az ’Öreg Hölgy’ érdeklődik irántam – mondta Xabi Alonso a Gazzetta dello Sportnak. – A klub már fel is vette a kapcsolatot a Liverpoollal és az ügynökömmel. Csak azt tudom mondani, büszke vagyok rá, hogy egy olyan erős, történelmi egyesülettel hoztak szóba, mint a Juventus. Del Piero, Nedved, Trezeguet olyan nagy bajnokok, akiknek volt bátorságuk ahhoz, hogy a Serie B-be is a csapattal tartsanak, és ez azért jelent valamit. A Juve tehát egy igazán különleges csapat. Négy évet játszottam a La Ligában, szintén négyet Angliában, így tulajdonképpen Olaszországban fejezhetném be a karrieremet. Nagyszerű lenne, ha Del Piero, Trezeguet és Amauri mellett játszhatnék. Ők mindannyian nagy bajnokok!” Ha a játékos Torinóba költözik, korábbi csapattársával, Mohamed Sissokóval alkothatna ideális kettőst a Juve középpályáján. ő a hiányzó láncszem a juve középpályára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 17 millióért a miénk! 3.5 millás fizu 4 évig! EB után ír alá! http://calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=819 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 (edited) pletyka.majd ha a juventus hivatalos oldala irja akkor lesz igaz. Módosította Augusztus 5, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Knezevic viszont mától Juvés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 20,5 millát is megadnánk már Xabi Alonsoért! Július 4-én mutatják be az új mezeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 huh kiváncsi leszek rájuk... Szerintem az idegenbeli mez vátozni fog...az az utóbbi időben mindig más és más... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Itt vannak a 2008/2009-es idény mezei: http://www.juvestore.com A Juventus illetékesei Madridba repültek, hogy tárgyaljanak Drenthe megvételéről. A holland játékos nem igazán fér be Schuster elképzeléseibe, így a labdarúgó szívesen távozna akár kölcsönbe, akár végleg az olaszokhoz. /SportMediaset/ forrás: madridista.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Jók lettek az új mezek! Bár nekem túl sok a hazain a sárga Az idegenbeli mez színe lehetett volna mondjuk sztem sima fekete, de ez sem csúnya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 én nagyon örülnék neki ha nem gondolkonánk annyit Xabi Alonso leigazolásán hanem szánnánk rá még 2 milliót és ak lenne egy minőségi középpályásunk!de leszúrom magam ha ezt is elbaltázzuk!mindig megemlítjük a nagy neveket azt senki nem jön pl Rafael Van der Vaart....már a Chelsea vitte elvileg...szóval jó lenne ha Alonso jönne és még egy nomrális védő mert nem Molinaro fogja megváltni a világot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Andradenak befejeződött a szezon ,és lehet a pályafutása is cím szalag kicsit sokkolt....épp örültem h visszatér a csapatba most meg lehet h vissza kell vonulnia A Juventus portugál védője, Jorge Andrade újra megsérült, térdét műteni kell, könnyen lehet, hogy kénytelen lesz befejezni karrierjét. Az elmúlt szezonban Andrade mindössze négy mérkőzésen tudott a torinóiak rendelkezésére állni, majd térdsérülést szenvedett, és világossá vált, hogy hosszú kihagyás vár rá. A portugál az egész szezont kihagyta, majd nem sokkal azután, hogy újra társaival kezdett edzeni, újra megsérült. Andrade a Juve a szombati edzésén sérült meg újra, a hírek szerint nem kerülheti el ezúttal sem a műtétet. Ez pedig azt jelenti, hogy újabb szezont kénytelen kihagyni. A harmincéves Andrade már korábban is gondolt a visszavonulásra, könnyen lehet, hogy az újabb súlyos sérülés dönt helyette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 sajnálom Andradét, mert szerintem jó védő és remélem nem vonul vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Mindig van 1-2 játékos akit nem szabadott volna élsportra engedni a fizikai korlátok miatt, ld. Ronaldo. Megvettük azt a skandináv barmot, Poulsent. Nem leszünk népszerűek vele Itáliában! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 hát kiváncsi leszek h mit fognak szólni a szurkolók az első meccsen!sztem nem kellett volna megvenni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts