iserf Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 (edited) http://www.wanasa.info/yousef/trezecento.avi méret: 320.5 MB formátum: avi, 352 x 288, 21863 képkocka, 25.000 képkocka/mp, 375 KB/mp hossz: 14 perc 34.520 mp David Trezeguet 100 gólja a Juventusban. Jó minőség eredeti olasz kommentár. Forza Juve!!! Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
masavi66 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Köszi, jó volt nézni eme kiváló játékos góljait! Forza Trezegool! Forza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 oohhhh gyerekek!ezt érdemes nézni!sőt öröm!köszike a letöltést és remélem h a 200 dik gólját is a JUVENTUSBAN ünnepli majd!FORZA JUVE! DEL PIEROVAL AZ ÉLEN!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ez igen! Gratula a felvételhez és hogy megosztottad. Imádom a Juventust. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Ilyet kéne csak Del Piero lenne a főszereplő!! Ő sem szegénykedhet gólok -ban "Az a bizonyos sarkazós gól" pl!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Igen neki kicsit több gólja van mint 100, de mondjuk régen nyomja a Juventusban. Tényleg jó lenne olyan felvétel is ahol Del Piero ontja a gólokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted Január 1, 2006 Author Share Posted Január 1, 2006 Megpróbálom Del Piero összes gólját is feltenni, bár sokkal több van belőle és nem ilyen jó minőségben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyly Posted Január 1, 2006 Share Posted Január 1, 2006 Hát akkor te lennél az Isten az tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted Január 2, 2006 Author Share Posted Január 2, 2006 (edited) Del Piero 100 gólja, próbáljátok meg hátha jó: szolgáltató által törölve Módosította Január 30, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 hátha már van inter topic akkor legyen JUVE topic is! nah mindent ide! jah mellesleg a hétvégén nyertünk! Juventus - Verona 1 - 0 hamar feljutunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Üdv itt is! Mint ahogy az Inter témába mondtam régebben Juve drukker voltam bár mostanába nem szimpatizálok velük pl:Nincsenek nagy sztárok,Seria B-be vannak De ha jövőre visszajutnak akkor újra drukker leszek de az Intert se hagyom el.. ForZa InTeR & ItaLia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Bocs , már nem azért mondom , de sztem meg se kellett volna szólalnod...Sztem a Juve drukkerek 1-tértenek ebben...Ami meg a csapatot illeti , köv. szezonban kellenek jó védők , csatár nem kell (Klose stb akikkel hírbe hozták a csapatot...) , meg vmi jó kis középpályás Nedved helyére (mert sajnos ő sem az a fiatal csirke ) De sztem jövőre retteghet a Seria A mert jövünk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 Jó csapat lesz, sokkal jobban tetszik a vezetőség hozzáállása, mint a Bettega-Moggi-Capello korszkban. Végre lehetőséget kapnak a tehetséges fiatalok, de emellett vannak kiváló, rengeteg rutinnal rendekező játékosanik (Del Piero, Nedved, Buffon) akiktől sokat lehet tanulni. Klose nem tartozik a kedvenceim közé, remélem csak kamu. Foza Juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Üdv itt is! Mint ahogy az Inter témába mondtam régebben Juve drukker voltam bár mostanába nem szimpatizálok velük pl:Nincsenek nagy sztárok,Seria B-be vannak De ha jövőre visszajutnak akkor újra drukker leszek de az Intert se hagyom el.. ForZa InTeR & ItaLia Juninho: Egy igazi drukker a bajban is kitart a szeretett csapata mellett! Én kitartok melletük mert én NAGY JUVE DRUKKER VAGYOK! Forza Juvee!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Azért Palladino rohadt nagy tehetség , 2 év és kullogni fog mindenki érte ( de mi nem adjuk ) Bojinov-t ki kell vásárolni a Fio-tól mert ő is tud valamit... (Lecce ellen a góljai... ) és mé ott van De Gelice (asszem így írják ) , ő is már bizonyított 1 góllal...Szal tele vagyunk fiatal , ß@..0TT jó játékosokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ja. Annyiban jól jött nekünk ez a botrány, hogy most kapnak egy kis esélyt azok a fiatalok akiket évekig csak kölcsönadtunk, azután lejárt a szerződésük vagy elmentek valami jelképes összegért. Szerintem ha marad Capello akkor Paro és Palladino is szétszivárgott volna olasz középcsapatokba, a többiekről meg még csak nem is hallottunk volna semmit. (Amúgy Kapo-t miért adjuk mindig kölcsönbe?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Ha foci csapat, akkor Juve drukker vagyok. Nem nagy a rajongásom, de szinpatikus csapat. Akár milyen balhéjuk is volt. Forza Juve Módosította Január 22, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 VÉGRE egy JUVE topik! Amióta az eszemet tudom csak Juve-fan vagyok (és Del Piero...). régebben Juve drukker voltam bár mostanába nem szimpatizálok velük pl:Nincsenek nagy sztárok,Seria B-be vannak De ha jövőre visszajutnak akkor újra drukker leszek Köszönjük, szerintem megleszünk nélküled is... Ezt nem a személyed ellen mondom, csak nem értem milyen drukker az ilyen. Ja és örömmel jelentem, hogy szombat óta a Juve vezeti a Serie B-t. (Remélem látja mindenki aki év elején még azt magyarázta, hogy még innen is ki fognak esni!) Forza Juve, Forza Italia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 nem kell lehurrogni Juninhot!nem szereti nem szereti....bár azt én is csodálom h ha valaki eldönti h kinek szurkol akkor miért nem tudja azt a csapatot élete végéig éltetni!izlések és pofonok! én már 6 éves korom óta Juve drukker vagyok és leszek is ameddig élek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Hát ja végülis igazad van Amigo de én nagy olasz foci kedvelő vagyok és igazán dönteni nem tudtattam h Juve v Inter (régebben a milán is) és végülis h kizárták őket inter mellett döntöttem de ha visszajutnak márpeidg simán visszajönnek akkor ujra drukker leszek,de tök mind1 mert: ForZa ItaLia bár azt én is csodálom h ha valaki eldönti h kinek szurkol akkor miért nem tudja azt a csapatot élete végéig éltetni! Ezzel nem azt mondtam h utálom a juve-t de azt se h odavagyk érte..Mindenesetre Seria B bajnok lesz az annyira nem nagy dicsőség mert kizárták őket ami nem volt fair play jövőre ujra Juve Inter és talán Milan meccs lesz a bajnoki címért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 ..hát ha a Milan így folytatja , akkor örülhet majd a bl-t érő helyezésnek... Interről meg nem akarok semmi rosszat mondani , de nagyon nagy dicsőség a tavalyi bajnokiuk (amit mi nyertünk meg ) meg amit most fognak nyerni , remélem kiélik most magukat h van 2 bajnokiuk , mert max 2 év és minden a régi kerékvágásban fog zajlani ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 ne leen max 2éve már jövőre vissza a juve-val Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 én nagy olasz foci kedvelő vagyok Ez a lényeg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Sokan panaszkodnak h elég nyögveleősen vagyunk túl a meccseinken h "mert csak 1:0 , nincs gólzápor" stb... Nah azoknak itt a mostani összefoglaló , h lássák most vagy 5:0 is lehetett volna a meccs és ez szinte mindig így van ! http://www.youtube.com/watch?v=1bWgH7V5eZI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Üdv itt is! Mint ahogy az Inter témába mondtam régebben Juve drukker voltam bár mostanába nem szimpatizálok velük pl:Nincsenek nagy sztárok,Seria B-be vannak De ha jövőre visszajutnak akkor újra drukker leszek de az Intert se hagyom el.. ForZa InTeR & ItaLia Juninho: Egy igazi drukker a bajban is kitart a szeretett csapata mellett! Én kitartok melletük mert én NAGY JUVE DRUKKER VAGYOK! Forza Juvee!!! ezzel értek egyet, ha vérbeli drukket lennél, még most is nekik szurkolnál na persze "csak" kedvelni is lehet. és sztem is jobb a vezetők hozzáállása, és deschamp hozzáállása is. del piero szemétség volt kihagyni tavaly a kezdőből, és most capello "hibájából" del piero kevesebbet játsszhatott év elején, mert nem bírta forza juve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Hát jah , lehet h a fizikuma megkopott , de páratlan lövőteknikája , csodálatos megmozdulásai , és az h így lát a pályán , az még mindig megvan ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 szega Joxy! sziasztok...szóval Juve...szeressük....bármekkora botrányai voltak nem érdekel..éljen a futból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Sokan panaszkodnak h elég nyögveleősen vagyunk túl a meccseinken h "mert csak 1:0 , nincs gólzápor" stb... Nah azoknak itt a mostani összefoglaló , h lássák most vagy 5:0 is lehetett volna a meccs és ez szinte mindig így van ! http://www.youtube.com/watch?v=1bWgH7V5eZI Hát ezaz bár ha azt vesszük a Seria B-be elég 1 gól is a nyeréshez de hát ha szórakoztatni akarják a közönséget már pedihg mér ne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Azt a többezret... aki kijár meccsre. Ha én torinói lennék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Egyetértek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts