Rinke-R Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Mint tudjuk a föl ahol élünk az a galaxis álltal irányított VALÓSÁGSHOW ....ezt mindenki tudja ez tény...Egyik részben háború másikban éhinség....ezért jó a föl itt van az egyetlen hely ahol több fajta lény is megfér... De mi a helyzet a csillagközzel? Én egyszer elképzeltem egy csubakkát alig tudtam megmenekülni előle Én nem bírom a woki népséget.....ám a marklarok....azokat csípem.... Írjátok le személyes tapasztalataitokat kinek mien élményben votl része ezekkel a galaxikus lényekkel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 (edited) hát szerintem meg a woki-k nagyon jók tehát ha ők nem lennének akko mondjuk semmilyen csomagot nem kapnánk meg a csillagközből mert ők mondjuk egy biciklisfutárnép tehát nagyon fontosak egyébként mindenki tudja sztem hogy a woki-k bőre zöld és a muntás woki-ké pedíg narancssárga még mielőtt Rinke-R azzal etetne benneteket hogy kék lenne az alap és piros a mutáns (mert ez hazúgság) egyszóval a woki-k fontosak és zöldek és a márklárok is jók mert segítenek az etiópoknak de az gáz hogy sokat márklároznak Módosította Szeptember 13, 2007 Gabi89 Tripla post Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke-R Posted Augusztus 30, 2007 Author Share Posted Augusztus 30, 2007 Bazz pityu mondtam h se nem zöls se nem kék csak szívózol h veszekedjünk!!! +különben is az a csubakka volt nem minden woki csubakka... a markalarok a legjob fejek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 najó hagyuk a színeket de sztem a woki-k királyabbak mert ők tudtak időt szorítani a futárkodás mellett arra is hogy segítsenek a dzsediknek am nagyon remélem hogy nem mostanában akarják leállítani a Föld valoságshow-t ez a topic nem halhat meg mert ez egy nagyon fontos téma amit itt tárgyalunk gyerünk emberek írjatok emberek nem hiszem el hogy ennyire halott a fantáziátok írjatok már valamit de ne sokat egyszerre csak kis infót a fantáziátok mélyéről és akkor összeáll 1 jó kis hülyeség amin még talán még röhögni is lhet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinke-R Posted Augusztus 31, 2007 Author Share Posted Augusztus 31, 2007 Hagyadd úgy vannak vele mint a globális felmelegedéssel vagy azzal hogy a Márió lehet hogy 2010-re végleg le áll Persze mikor jönnek a csillagközi építő szimolák és kezdik bontani a föld valóságshow díszleteit (avagy bolygónkat) akkor majd meglátják persze akkor mindenki erre a topicra jön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityka Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 hát jah látod ez igaz de a márió csak nálunk fog leállni de ez kulisza titok me a csillagközben ez a legnagyobb játék és ez nagy tragédia lessz a föld nézőinek és sztem addig úgy se állítják le amíg háború és terror van mert azt nagyon bírják a csillagközben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts