kenderendre Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Üdv! azt szeretném megkérdezni, mi lesz ha aktuális or-em xp és így rátelepítem a vistát. melyiket fogja eutomatikusan elindítani? az xp megmarad ha rátelepítem a vistát? előre is kösz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markO1337 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 hogyha telepítésnél nem a frissítést választod, akkor természetesen megmarad. És hogy melyik fog elindulni, azthiszem a vista, am. minden indításnál neked kellessz kiválasztanod melyiket akarod elindítani, de ha 10sec.-ig nem választassz a vistát foglya betölteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Augusztus 29, 2007 Author Share Posted Augusztus 29, 2007 kösz a gyors választ még1kérdés: ha utána le akarom szedni az xp-t úgy, hogy megmaradjanak az adatok az lehetséges? ha igen hogyan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 ha mind a kettőt akarod használni semmi képp se egy partícióra telepítsd! ahány oprendszer, annyi partíció, az tulképp alapszabály.. utána emg ha már nem kell az xp vista alól szépen lemented az adatokat, amdj egyszerűen formázod az xp partícióját.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenderendre Posted Augusztus 29, 2007 Author Share Posted Augusztus 29, 2007 bocs de teljesen kezdő vagyok ilyen windows telepítgetésben leírnád részletesen a partíciók létrehozásával kapcsolatos teendőket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_bond Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 (edited) Olvasd el: http://hu.wikipedia.org/wiki/Part%C3%ADci%C3%B3 Módosította Január 9, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts