Kádávid Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Hivatalos honlap: www.remote-exploit.org Valaki már használta? Vélemény ? Tapasztalat? stb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Ő... Az backtrack és már két hónapja ezt használom, persze live cd-ről... xD Nekem bejön, meg amiket tud... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polgaripeti Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Most tettem fel pár napja. Szerintem jó. Elég sokmindent tud. Ha hackerkedni akarsz akkor ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tafibt Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Én nekem is nagyon tetszett. Bármikor amikor gond van a rendszerrel a BT-t hívom segítségül. Gyors, stabil, megbízható.... ui.: Már csak azért is tartozom hálával a BT-nek mert egyszer a win beépített particionáló programja (gondoltam próbára teszem) szétbarmolta a vinyómat annyira, hogy a win nem indult el és az összes létező dos-win helyreállító program csődöt mondott felette (és hát többek özött 80 Gb frissen letöltött film is volt rajta). De szerncsére a BT live módban gond nélkül elindult és ott egy ssh szervert csináltam és egy másik géppel amin win volt szépen letöltöttem a filmeket, és a szükséges adatokat. Ja és amúgy a win annyira szétbarmolta a vinyót, h a Norton Partition magic 8 (a legjobb particionáló) és a BT beépített particináló progija sem tudtak mit kezdeni a vinyóval, csak a 21. particionáló progi formázta végül le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMan Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Hát én is dolgoztam vele,bár nekem akkor kelett mikor az xp bemondta az unalmast,de amugy nagyon jó o.p. .Amugy nem tudna nekem valaki valami ílyesmit csak windows-ba.Csak az a lényeg hogy Live cd-ről menjen.Elöre is kösszönöm Hello Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts