E.Draven Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Van 1 hitel reklám a TV-ben: a fickó elővesz 1 kivetítővásznat és elkezdi a mondókáját hogy: (kb így hangzik) "úgy alakult hogy megtakarítani való pénzhez jutottunk, és kiderült h a családban egy csomó pénzügyi zseni van" a lánya elbulizná, de a felesége szerint így nem tanúl meg takarékoskodni... szóval a mondat azon része, hogy: "megtakarítani való pénzhez jutottunk" értelmes, vagy értelmezhető-e szerintetek? szerintem teljesen értelmetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Azért tesznek a reklámba ilyen idióta és értelmetlen kifejezéseket h értelmesnek tűnjön...szóval nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 a mai reklámok röhejesek kivétel nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 attól függ hogy nézzük... ha úgy, hogy olyan pénzt szereztek, amit megtakaríthatnak, akkor igen ( bár nem nagyon ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 hát soxor láttam már a reklámot de még enm figyeltem föl rá h értelmetlen... mondjuk sztem sokan igy vannak:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Valahogy én sem figyeltem rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts