Greg82 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Hogy is kezdjem... Volt nemrég egy randim, internetről találtam a lányt hozzá! Beültünk egy pizzériába (egész olcsó volt, igaz csak üdítőztünk...de azt is olcsón). Nem titkoltan egymást szerettük volna megismerni komoly kapcsolat reményében. Elbeszélgettünk oan 2 órán keresztül, mire megkérdeztem tőle, h ráérsz?! Vagyis nem pontosan így...hanem "nem tudom mennyire és meddig érsz rá?!" Mire ő...persze nincs semmi dolgom. Aztán kb 5 perc múlva...megtelt a pizzéria tizenakárhányéves fiatalokkal, akik "csevejétől" egymást már nem hallottuk... Felajánlottam a lánynak (mivel láttam rajta h neki sem tetszik a helyzet), h menjünk valamerre innen, mivel már nem alkalmas a hely az eszmecserénk folytatására! Beszélgetésünk alkalmával nem untattuk egymást...szerintem. Na lényeg az, h visszamentünk a parkolóba, ahol autóink vártak, majd ő hirtelen mégsem ért már rá, s elnézést kért s lelépett... De most nem a lelépés a lényeg... Mert most voltam havernál...s ahogy elmeséltem neki ezt az egészet...hááát a "ráérsz" nála egészen mást jelentett! Azt inkább most nem írom le mit mondott rá...előbb kíváncsi volnék a ti véleményetekre! Szal kinek mit jelent ez a kérdés, ez a szó...egy személyes randi alkalmával?! Kíváncsian várom a véleményeteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 én nem vágom talán hogy meddig ér rá a randin? vagy nemtom miért mit kéne ebből kihozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Nálam azt jelenti hogy bevallani neki hogy szereti, és hogy arra ráér e a lány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 kicsit talán félreérthető..vagy nemtudom én lehethogy nem pont így kérdeztem volna meg.de aztán az is lehet hogy tényleg fontos dolga volt..mondjuk bekapcsolva hagyta a kávéfőzőt vagy valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 26, 2007 Author Share Posted Augusztus 26, 2007 Van aki közel jár a haver által említetthez, de még várom a hsz-eket! Amúgy meg...ettől egyértelműbben nem tudtam kérdezni... bLur! Ja...a kávéfőzőt...ez jó, tetszik! :D :D és ha nem így...akkor hogy kérdezted volna meg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Nálunk a haverokkal a ráérsz kérdés egyenlő jösz söröznivel(berugni) Amugy én tudom nekem van sejtésem mit mondott a haverod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 pl mondod te : ráérsz? csajmeg gondolta h: "hm ez kufircolni akar lelépek inkább" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 ha tőlem megkérdezik azt egy randi alkalmával azt, hogy ráérek-e, akkor az első kérdésem, hogy mire is? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 erer a fiu gondolna szépet csak nem azt mondaná szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 a ráérek kérdést maxium csak úgy tudnám értelmezni, hogy ha nem azon a helyen akarunk dumizni, vagy más programot akarunk csinálni, akkor távolabbi helyre is mehetnénk. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 (edited) -ráérsz? -meg hát! nekem ez jutott eszembe elsőre. egyébként talán úgy kérdeztem volna meg, hogy: -nincs kedved elmenni sétálni?itt olyan nagy lett a tömeg.talán jobban tudnánk beszélgetni kettesben, de persze csak akkor ha még ráérsz -oké, meg hát! na jó ez nem is volt vicces, de ez van edit:egyébként rem. nem sértődsz meg nem bántásképpen mondtam csak valami viccféle próbált lenni Módosította Augusztus 26, 2007 bLur Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Ráérsz... számomra ez azt jelenti, hogy van még időd? tehát hogy nincs-e más elfoglaltsága Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 27, 2007 Author Share Posted Augusztus 27, 2007 Na...én azért kérdeztem h ráér-e, mert hogy nincs-e más elfoglaltsága, van-e még ideje rám... (semmi hátsó szándék nem vezérelt... ) Havernak meséltem ezt az egészet...hááát neki egyből az jutott eszébe...a kufircolás! bLur!!! Én igazán próbáltam egyszerűen, s mindenki számára érthetően megkérdezni a lánytól...mert ha túl intellektuális dumával jössz, akkor az a baj... vagyis nem baj...csak legtöbbször akkor a válasz erre: "mit? Hogy?"... Amúgy meg...számomra idegen városban voltunk (ő volt hazai pályán...), jó átutazóban már százszor voltam ott, de nem tom hova lehet menni, hol lehet tartalmasan elütni a időt... már épp mondani akartam neki, h jó, akkor gyere (abba a városba ahol én lakom) én tudok egy jobb helyet...de eddigre ő kinyögte...h dolga van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 értem hogy mit akartál kérdezni.gondoltam hogy nem az első találkánál fogod megkérdezni hogy "ráér"-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 27, 2007 Author Share Posted Augusztus 27, 2007 bLur! Én nem is gondoltam rosszra, mikor megkérdeztem...ő meg hogy mire gondolhatott... áááááááá legközelebb már 15 szóval fejezek ki egyet...h ne lehessen félre érteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatget Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 És ha 15 szóval fejz ki eyet 3 percen ét hogy ne legyél félre érthetö akor belefogsz csöpeni eyg tipikus végig röhögös randiba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLur Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 akkor azt kellett volna mondani hogy ráérsz?de nem b....! nemis hosszú és érthető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 27, 2007 Author Share Posted Augusztus 27, 2007 gatget! De legalább látnám a mosolyát! (na nem mintha úgy egyébként tök komor arcot volna vágott mindenhez ) bLur! Nem tom...lehet legközelebb úgy kérdezem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Richard90-nel abszolút egyetértek!!! nálam eaz hogy ráérsz? azt jelenti h. mennyi időd van még, mert elmehetnénk egy üditőre vagy mittomén habár ha az ember egyértelmü akar lenni akkor mondhatná azt h. ha esetleg van még időd akkor csinálhatnánk ezt/azt (persze kinek mik a szándékai ugye--->Greg82 ezzel nem rád céloztam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Egy randinál?? Tipikus fel jösz megnézni a bélyeggyűjteményem,?? ezt:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Szerintem elegge szovegkornyezet- es persze helyzetfuggo a dolog: mikor es pontosan hogy merul fel ez a kerdes. Az adott szituacioban lehet hogy en is felreerttem volna, ha a korabbi beszelgetesek alapjan ugy erzem, van valami okom gyanakodni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Ráérsz= Volt/Van/Lesz még vmikor időd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Hát így olvasva nekem is az hogy "Jössz .........?" kérdés jut eszembve de lehet hogy téynleg nem yolan volt a környezet és lehet hgy tényleg volt valami gondja Úgyhogy ne izgulj próbáld a következőp alkalmat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Szerintem ez attól függ, hogy ki mire gondol, ki hogy értelmezi az adott helyzetben. Egy jámbor szűzies lány pl biztos az időre gondol, de egy perverzebb lehet hogy másra... De a valódi szándékot csak a kérdező tudja Én ha azt kérdezem, hogy "holnap ráérsz?" vagy "meddig érsz rá holnap?" akkor találkozni akarok a barátnőmmel, ha pedig találka közben kérdezem, hogy "meddig érsz ma még rá?" akkor azt akarom, hogy tovább maradjon. De néha jobban körülírom, mert már eléggé kiismert, és nem akarom a szándékom elárulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 nem kioktatni akarlak, de lehet hogy máskor nem így kell mondani és szerintem az is benne van a pakliban hjogy félreértette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Április 8, 2008 Share Posted Április 8, 2008 Ráérsz? : Sokszor említett "nem érek rá sokáig" kijelentés után szokta mondani a haverom, hogy "ráérsz" nah persze...s ekkor már eltellt vagy 5 órányi idő és akkor még egyszer felszólal a kérdés: "ráérsz még egy kicsit, mert....ez az amaz...stb." Képzelem, hogy mi lenne, ha tényleg "ráérne". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Ráérsz= Volt/Van/Lesz még vmikor időd? Szerintem is ez a válasz...aki meg mást ért ez alatt az ki lehet ám éhezve de nagyon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Szerintem kicsit félreérhető volt a dolog, mintha a bélyeg gyűjteményedet akartad volna neki megmutatni. Talán egy darabig vevő volt is a dologra, csak aztán bepánikolt gondolom én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 háát ráérsz?? én meg szoktam kérdezni mire? de kül így el tudom képzelni nálatok hogy jöhetett ki... sztem kül azért lépett a csaj mert azt hitte hogy te mégsem megismerni akarod hanem ugyanezzel az előtaggal vmi mást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Sztem azt jelentheti egy randin, hogy a csaj nem akarja még hogy vége legyen a randinak, lelépj vagy ilyesmi. javaslom töltsetétek még együtt az időt egy darabig. akár reggelig is, ha jól megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts