nyugdíjas Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Megállítanám az első járókelőt,és megkérném telefonáljon a mentőkért. (szégyenlős vagyok,meg lusta meztelen gyalogolni)vagy fordítva? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didóka Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Ilyenkor a bokor a jó barátom na meg egy arra sétáló ismerős telója Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Én valami reinkarnációnak kiáltanám ki magam és szektát alapítanék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Megb*sználak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konczi Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 fáznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbee95 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 eltakarnám a fejem, és hazamennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Február 13, 2010 Share Posted Február 13, 2010 Elkezdenék űrülten viselkedni és bemennék valahova inni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 ha meztelenul ebredek,akkor feltetelezem nemlenne nalam egy szal cigi se ugyhiogy en bemennek az elso boltba cigier,aztanmeg innek valahol egy kavet (Y) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Hát meg lepődnék az biztos, de azt hiszem a körülöttem lévők is mert ébredés után mindig slozi jön szal...így reggel...álló cerkával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fgshp Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 Nyilván nem emlékeznék rá, hogy miért és hogyan kerültem az utcára meztelenül. De ha már felébredtem, az jó pont, hiszen alvó állapotban nem öltek meg. Gyorsan meggyőződnék róla, hogy van-e valamilyen bajom, például egy kirakatban megnézném az arcom, hogy megvannak-e a fogaim, nem vérzik-e a fejem, stb. illetve a többi dolgot is ellenőrizném: eltört-e a kezem, stb. Nyilván a járókelők úgy gondolják, vagy hajléktalan vagyok, vagy őrült, vagy tegnap este nagy buli volt és felelőtlen, gondatlan, stb vagyok, vagy a többi ember akikkel voltam valahol, utálnak engem, ezért szúrtak ki velem, esetleg a csajom alázott meg így. Minden eset olyan, ami a járókelő embereknek nem tetszik, kivéve egyet: az utolsót. Ha a csajom dobott ki, az a nőknek nem tetszik, de a fiatal férfiaknak lehet, hogy igen, és ők talán együtt érzenek. Bár fogalmam sincs, mi történt, segítség kell, így akár hazudni is lehet, hiszen az életem a tét, nem lesz semmi baja attól, hogy füllentek neki, meg aztán még igaz is lehet, hiszen nem emlékszem. Odamegyek egy jobban öltözött fiatal nagyképű gyerekhez, aki úgy 20-25 körül van, hogy lefeküdtem a barátnőm legjobb barátnőjével, és azért kerültem ebbe a helyzetbe, és hogy tudna-e segíteni. Nem túl valószínű, hogy segít, de logikailag ez az egyetlen lehetőség, hogy valaki együttérez velem, és talán kölcsönadja a kabátját, felhívja egy haverját egy öltő ruháért, vagy valami ilyesmi. Ha mondjuk jól megver, vagy egyéb módon nem segít, akkor valószínűleg keresnék egy olyan helyet, ahol nincsenek emberek, de van telefon. Ilyen hely azt hiszem nincs. Talán bemennék egy panelházba, a reklám gyűjtő kartondobozt magamra tenném mint egy ruhát, és bekopognék valahova, hogy adjanak gatyát, utólag visszaküldöm postán az árát, mert gonosz bűnözők megvertek és elvették a ruhámat. A több száz család közül csak nem verne agyon az összes, és valakitől kapnék ruhát. Vagy ha telefonálhatok, felhívok egy ismerőst, hogy jöjjön értem kocsival meg ruhával. Elég ciki lenne, de talán megoldható. Remélem egyikünk sem fog soha ilyen helyzetbe kerülni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bisztro1024 Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 én ugy tennék ,mintha semmi sem történt volna.és logo f"sz al hazasétálnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fgshp Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Azért nem hiszem hogy ha ez komolyan megtörténne valakivel, lenne bárki is, aki képes lenne csak úgy hazasétállni mintha lenne rajta ruha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daszti Posted Július 5, 2010 Share Posted Július 5, 2010 Valószinüleg hugyoznék eggyet... Valószinüleg hugyoznék eggyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 futnék mint állat nehogy elkapjon egy szatír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Gyorsan berohannék valamilyen házba és kérnék ruhát, megmondva, hogy majd veszek helyette nekik másikat. Vagy elkapnék egy másik csajt, leütném vagy hasonló (szerintej az adrenalin miatt simán menne) és elvenném tőle a ruhát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Ha mondjuk ott ébrednék ahol lakok, akkor valamelyik ismerőstől kérnék vmi ruhaneműt. Ha más településen akkor is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jlkiss Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Nyújtózkodnék egyet, majd odamennék az első fához hugyozni és ezután hazasétálnék. Buszra nem biztos, hogy felszállnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 először csodálkoznék egy sort,aztán hazasétálnák.közben azért figyelném ki hogy reagál mezítelenségem láttán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts