Marcika666 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Én legalábbis keres nék valamit amivel etud nám takarni a f*szom!majd vala hogy bújkálva haza mennék! Ugyanezt tenném Bár nem tudom hogy kerülnék ki úgy az utcára... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsy2 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Asszem én is azt tenném mint Peke,de viszont én meg azt nem tudom hogy,hogyan kerülnék ki az utcára a gép elől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 én leütnék egy embert,elcsórnám a ruháit,becsöngetnék,megkérdezném hol vagyok,és valahogy hazamennék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neB Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Próbáljatok egyszerűen gondolkodni Én felvenném a ruháimat amiket az éjszaka levetettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Én legalábbis keres nék valamit amivel etud nám takarni a f*szom!majd vala hogy bújkálva haza mennék! pont ugyanezt tenném:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 megvakarnám a faszomat és haza sétálnék már úgy is látot elég ember meztelenül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norby1 Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Nem értem mit rohangálnátod, összevissza franciául beszélve! Szabad országban élünk, gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duner Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Hát lehet, hogy szabad országban élünk, de nem szeretném másnap hallani az öregnénitől, az ABC-ben, hogy milyen a farkam, meg a kislányoktól sem, hogy kuki. Egyébként Én is az arcom takarnám, hisz arról ismernek fel. A közelemben lévő oly tárgyat kapnám fel ami takarja az egész képem és útra kelnék hazafelé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duner Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Hát lehet, hogy szabad országban élünk, de nem szeretném másnap hallani az öregnénitől, az ABC-ben, hogy milyen a farkam, meg a kislányoktól sem, hogy kuki. Egyébként Én is az arcom takarnám, hisz arról ismernek fel. A közelemben lévő oly tárgyat kapnám fel ami takarja az egész képem és útra kelnék hazafelé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Duner: Ha eltakarod az arcod, akkor hogyan akarsz hazamenni ? Mert ha az arcod takarod el, akkor valszeg a szemeid is takarásba lesznek, és akkor alig látsz valamit előre . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 kifurja a kukát XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Minden bizonnyal meglepődnék, aztán majd kialakulan bennem egy értelmes hazajutási terv... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 egyértelmű: keresnék egy ujságot rá a fejemre h ne süsse a nap és visszaaludnék xDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szafgyan Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 alegrövidebb uton haza mennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duner Posted Szeptember 23, 2007 Share Posted Szeptember 23, 2007 Hát mit tom Én, valahogy megoldanám, hogy a szemem kilátszódjon legalább az egyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erickoston Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Engem lelki trauma érne ha mondjuk reggel az árkád előtt kelnék halálmeztelenül de után pedig befutnék a wc-re körbetekerném a f*szomat wc-papíral és elsietnék haza xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brightcourt Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Vissza feküdnék hátha csak álom volt az egész.A fenét futnék ahogy tudnék......lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kecske14 Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Én ordítanék és elrohannék :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Hát ebbe csak az a vicc, hogy én már álmodtam ilyet :blush: Takarnám a szerszámot és sprint haza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 hát 99% hogy velem ez nem fog előfordulni ,de nem lehet tudni ! Ha mégis megtörténne akkor mint már sokan írták eltakarnám a rudit és ha 100m-n belül lennék a home-tól akkor sprint ha nem akkor megkérek valakit hogy adja kölcsön a kabátját vagy iesmi és úgy próbálnék hazajutni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nem mindegy Posted Október 14, 2007 Share Posted Október 14, 2007 beszaladnék a legközelebbi házba és kérnék pár ruhátfelkelnékfelébrednék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
antalmate Posted Október 14, 2007 Share Posted Október 14, 2007 Először eltakarnám a fütyköst és aztán sikítanék egy nagyot, aztán pedig kérnék egy ruhát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 felöltöznék, és innék egy kávét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 hát az nagyon gáz lenne felkelnék elbújnék valahova majd éjjel hazamennék keresnék valami jó nagy tárgyat, hazasétálnék és utána elgondolkoznék, hogy kevesebbet kéne inni De persze ha a közelemben vannak a ruháim amit levettem akkor szépen illendően felöltözök a tér közepén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Én is valami hasonlót tennék. Elbújnék egy kukában, vagy felszedném a legközelebbi csatornafedelet és odalent bújnék el. Aztán éjjel úgy 3 és 4 óra között hazaosonnék. (Már volt olyan, hogy ekkor mentem haza és a belvárostól eltekintve szinte egy lélekkel se találkoztam az utcán. Persze akkor ruhában voltam. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Lábraállnék, ásítanék, és szépen komótosan hazamennék, mint ruhában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxkecske Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 hát én felállnék szétnéznék és mintha semmi se történ volna elkezdenék haza ballagni... XDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 le mennék a nudista strandra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocsok01 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Én élöször is éltakarnám a müszert. Utánna meg vigyorogva azt mesélném hogy nagyon sokat nyerek ezen a fogadáson.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Hát én valakiről letépném a felső ruházatát,és egy kukatetővel hazarohannék. Ha más oszágban,bemennék egy boltba és lopnék egy gatyát a polcról, és megpróbálnék hazajutni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts