Peke Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Én legalábbis keres nék valamit amivel etud nám takarni a f*szom!majd vala hogy bújkálva haza mennék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Szerintem énis ezt! és mi lenne ha másik városban ébrednél?:PP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Valahogy úgy csinálnék, mint ti És ha semmivel sem tudnád eltakarni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Augusztus 25, 2007 Author Share Posted Augusztus 25, 2007 Háát az gáz lenne ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita9010 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 akkor szűk sikátorokon keresztül hazaszaladnék mondjuk már úgyis mindegy és mi lenne ha a főutcán a járókelők keltenének?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Hát mivel lány vagyok nekem több mindet el kéne takarni... Ha ezt megoldottam gyorsan elfutok a legközelebbi ismerős házához... Persze ezt csak azután ha átestem egy hatalmas sokkon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Na az már tényleg gáz lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 az télleg gát lenne hogyha a sétálgatók keltenének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PH] Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Legközelebb kevesebbet innék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ati1993 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 az égés lene elbujnék egy kukába este pedig gyorsan haza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Gyorsan keresnék egy szemetes vödröt és ráraknám a fejemre , bekenném a testem sárral , a szerszámnak keresnák egy kukafedőt , és miközben rohannék haza, franciául káromkodnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 1. fáznék 2. én is eltakarnám magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 megfognám az elsö szembejövö embert és elvenném a ruháit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Nem akarok senkit se elkeseríteni de azt megnézném amikor meztelenül vki egy szelektív hulladék gyűjtő tetejét próbálja letépni én amúgy visszaaludnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 lemásznék a legközelebbi csatornába ( mielőtt találtam valamit amivel eltakarhatom a ... szóval értitek ), és a csatonában közlekednék ( a házamig ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corso666 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 rohangálnék fel alá és orditoznám h itt a világ vége meg ilyenek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Mivel ez ugye nagyon történhet meg de tegyük fel ha iylen helyzetbe kerülnék elsönek meglepödnék aztán kergetném a jo nöket h megb****ak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 felkelnék, és arcot mosnák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Gyorsan keresnék egy szemetes vödröt és ráraknám a fejemre , bekenném a testem sárral , a szerszámnak keresnák egy kukafedőt , és miközben rohannék haza, franciául káromkodnék biggrin.gif én is ezt tenném!! csak németül!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 én kikapnám az első arrajáró kezéből az újságot, és azzal eltakarnám... nemtom egyesek mér rögötn a szemetesre gondolnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 felébredés után, miután tudatosult bennem, hogy mi a helyzet, örömujjongásban törnék ki és rohangálva libegő mellekkel azt kiabálnám, hogy teljesült egy álmom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok3n Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 én visszaaludnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Én inkább riogatnám a jónépet. Megjött a cukrosbácsi csak cukor és ruha nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 körbenéznék hogy kb milyen messza vagyok a home tol, ha közel akkor ilyen sprintet levágnék, ha messzem meg kérnék ruhát és ugymennék haza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Hát én szereznék egy Playboy újságot kékre festetném a farkam és közben kovi ubi lét iszogatnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Augusztus 28, 2007 Author Share Posted Augusztus 28, 2007 Mért pont Planboy akkor má fhm-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 hát nem tudom én nem a szerszámot takargatnám, ugyanis általában a fejemről ismernek meg ^^ aztán mint a terminátor, odaszólnék 1 embernek h: KELL A RUHÁD! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 felébredés után, miután tudatosult bennem, hogy mi a helyzet, örömujjongásban törnék ki és rohangálva libegő mellekkel azt kiabálnám, hogy teljesült egy álmom! Besz@rok ... Tök komoly hogy mindenki a kukával van fennakadva...tépnék egy lapulevelet csinálnék Ádám kosztümöt és go home ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Én simán felkelnék és futnék. egyébkent az emberek anyira le sz@rnák hogy meztelen vagy má már ez nem feltünő, mi is futotunk már a városban meztelenül (na jó bakancsba) és lese szartak na jó éjszakak volt te voltak a téren. Egyebként meg lehet az hinnék hogy valami filmet vagy valmi eszmé-ért futsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke Posted Szeptember 2, 2007 Author Share Posted Szeptember 2, 2007 Én is futottam már pucéram de az szilveszterkor volt és nem voltam magamnál!(részegség) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts